Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak vicceltem....illetve nem is annyira, de 60 rugó lett a bünti aminek a megoldásáért nem érné meg nekem 30-nál többet adni az meg lehet, hogy kevés lenne...... ....ha mégsem, akkor van egy ügyed....
még semmi sem jött.
Ha átdobja Neked és látsz benne fantáziát, sikerdíjként a bünti feléért akkor megbízlak....
ha kijózanodtál küld már át nekem, mi alapján védted ki. Csak hogy én is tudjak segíteni másoknak
Hozzáállás 5!
vannak még ezen az oldalon segitő emberek kb 30 pontban meg támad6tó az schxyyyy kütyü és ha nekem ment igaz nem 1szerü............akkor másnak is és én hajlandó vagyok másnak is segiteni csak hogy ne az államnak és a csatlósainak menyen a bevétel azthiszem loptak már eleget hivatalosan drága ügyvédUR
ha jól gondolom azért érdekel, hogy mivel készül, mert ha sc-103-al akkor ez lenne a panasz alapja, hogy nem felel meg a törvényi feltételeknek. Most szólok, hogy ez is veszi a felvételt, de csak egy pontban fényképez. Jár körbe egy mail amiben erről írnak, de marhaság.
öööööööööö ne haragudj,mi nem áll meg?
Két barátomat is lekapcsolták a xenonért! Az egyik eset 10.000HUF csekken(vw golf5) ,a másik majdnem matricakaparászós lett (B3 Passat). Mondjuk utóbbinál a kpm is jelen volt! Uh.csak óvattal...
ezt az sc-103 elleni kifogást jobb lenne elflejteni...nem áll meg.
Még a rendszámos dologhoz visszatérve: nem lehet hogy ennél is úgy van mint ahogy ezen a linken hirdetnek egy xr 400ast: link
Vagyis műszaki vizsgával újra forgalomba helyezhető?
Sziasztok,
Valaki volt már büntetve xenon miatt?
(én még senkivel nem találkoztam aki emiatt böntetést kapott...)
Ami még elképzelhető, az az hogy átíratás elmulasztása miatt tiltották ki a forgalomból, akkor csak a rendszámot veszik el az okmányirodások
Ha nincs meg a felsorolt 3 dolog,akkor hagyd a francba!
Valószínűleg véglegesen kivan vonva. A rendszámot-törzskönyvet azért vették el.
Ennél a dolognál valami nem kerek. Alaposan nézz utána! Nehogy madárnak nézzenek.
Azt próbálom majd most kinyomozni.
Forgalmiban van valami írva?
Hát ez az

De csak forgalmi meg törzskönyv van.
Ha ideiglenesen van kivonva,akkor lenni kell rendszámnak+törzskönyv+forgalmi!
+ forgalmiban a bejegyzés,hogy meddig van kivonva (max 6 hó)
Halihó.

Motorvásárlás előtt állok. Az amit kinéztem ,,forgalomból ideiglenesen kivont magyar okmányokkal" rendelkezik. Ha jól értettem van törzskönyv meg forgalmi de rendszám nincs.

Viszont ha forgalomból ideiglenesen van kivonva miért nincs rendszám?

Ha véglegesen ki van vonva hogy lehet törzskönyv + forgalmi?

Ha még is véglegesen van kivonva, akkor vissza lehet helyezni?

Köszi a választ.
holnap hívlak, ma nincs idegem csendben hallgatni ahogy kiderül milyen hülye vagyok...
20 528 1808 ezen el magyarázom
gps koordináta van a képre írva....ez mit befolyásol?...