Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hülye swiftes.
A cég azér büntet mert a korongot a leadás után ugye 5+ a tárgyévig meg kell őrizni és az utólagos ellenőrzésnél a cégnek kell fizetni......na meg azért, hogy az autót ne rongálják.......a Greentransnál pl. kollégának azért vontak le 10000-et mert egy lejtőn megszaladt 90-nel az autó és ott 80 fölött csak pár mp-et néznek el és ezt bent a központban látják szgépen és jelez ha valaki túllépte a megengedettet....
Lehet a postánál így van, de mondjuk nemzetközibe pl. ilyet nem hallottam
Ott miért büntetné a saját cég a saját söfőrjét
Legfeljebb, ha a söfőr saját szakálára gyorsan megy meg szabálytalankodik annak a büntijét vonogatják a béréből
Általában mindíg inkább oda kell érnie, pláne ha ködbéres a fuvar Akkor inkább az irányító mondja, hogy minden fizetve van csak nyomjad neki pajtás...
de épp ezért felháborító ez a törvény.......teremtsék meg a feltételeit, legyen mindenhol 3. sáv mint az M7-en Bp. felé és akkor jogos, hogy nem megyek a legbelső sávba....
nem feltétlenül lopja a gázolajat(bár valószínű) hanem a gps-t nézik a központban és gyorshajtásért a cég pénzbüntetést ad, ez egyébként némely fuvarozó cégnél is megvan és persze a nagyon alacsony norma amiből csak úgy jön ki a sofőr ha 70-nél nem megy gyorsabban....
Nem kell olyan messzire menni Elég az ha a postajáratost nem előzheted aki 70-el megy, mert lopja a gázolajat
na látod ezért nem kell vádaskodni rögtön meg kell várni mig ki forja magát a dolog
Az nem baj ha bebaszik az ember, de ezt a többiek nem biztos, hogy azonnal leveszik....
az a baj Sanyibácsi hogy én már több éve itt vagyok és ezzel a nick névvel és azt hiszem már mi is beszégettünk
való igaz hogy 1 helyen buliztunk és nem váltogattuk a nick neveket de az sem a vitü vót
nem részletezném mert felhasználják ellenem

csillogó tekintet avagy csillogó fémfelület
ne csodálkozz.....az utóbbi években igencsak divattá vált itt a több nickkel trollkodás és titeket rajtatok kívül senki nem ismer így amikor több nickel kezdtetek beírogatni mindenkinek az jött le, hogy megint itt egy jóformáju.....ha nem így van azt mi nem tudhatjuk.......
én jobban bizok két doboz purhabba és le bandázs szalagozva az ülésükön
a kocsi jobban megérzi......
rögtön be támadtak engem mikor az én nick nevemmel irtál és rögtön le is prióztak tipikus fakabátok vagy volt fakabátok rögtön védoljuk meg mindenkit az igazség kideritése nélkül szánalmasak
Akkor ez csupán egy hibás szokás
Kire terítünk fékfolyadékos/olajas rongyot? az emberre, vagy a kocsira?
bogyó ne strapáld magad
ezek sem különbek mint a komcsik
rossz helyre írogatunk
Minden régi könyvben még fékolajként említik sőt némely 90-es évjáratú motor manualjában is......igaz, hogy a mai fékfolyadéknak csak annyi köze van az olajhoz, hogy folyékony, de azért még régi szakik sem fékfolyadékoznak.....
Csak a betűkre emlékszem KKV és piros új swift.........de hátha találkozom még vele, 3 óra körül volt....
Fék olajos? Azt miért? A fékfolyadék mintha marna
hát szerintem ők nem voltak barátok
rendszám megvan? ki lehet deríteni mindent, esetleg még egy fékolajos rongyot is rá lehet teríteni
na ehez csak annyit tudnék hozzá füzni én,és nem a Szeki hogy ezt a törvényt olyan találta ki akinek fogalma sincs a közlekedésről sofőr ként csak azt tudnám neki ajánlani hogy huzon le 1 hónapot mint kamionos és a családja őt is ugy várja haza mit mint engem vagy bár melyik söfőrt ehez a törvényhez ki kellett volna találni 1 olyat is,hogy a minimum sebesség 80km/h mivel pályáról beszélünk és legyen meg a folyamatos haladás nem tudom mi lesz maly akkor mikor fel megy a pályára a melós járat meg pakolva+utánfutóval ami kb halad vagy 29km/h-val hogy akkor maly a dugó végig fog érni az országban?
Ezt Aztán lehajtónál nekitolni annak a zöld vacaknak
Próbáltam beállni mellé később, hogy megkérdezzem rendőr-e, hogy másokat egzecíroztat az úton, bár ilyen baromságot ők sem művelnének.......
ilyeneket addig korbácsolnám amíg mozog.........