A gps-em régi és nem menti az útvonalat(próbáltam beállítani, de nem ment), az újat a kamionban használom így ez kilőve....amúgy ide is írta valaki, hogy lekapták kamionnal 100 körül ami ha csak nem egy lejtő alján volt és nekieresztette akkor a sebességhatároló miatt kizárt....
szerencsáére amióta az objektív rablás van ez a 2. ilyen esetünk és remélem nem lesz több.....3 éve az asszonynak volt 30-nál 54 ami szintén 60 volt.....
nem hinném, hogy a gps erre jó lenne bár én is olvastam azt a történetet.......amit legfeljebb elfogadhatnak az a tachográf ami hitelesítve van mind a sebesség mind az idő vonalán...
pár ilyen akció után majd kapsz egy bronz orbán kitüntetést a melledre, mert szorgalmas és kötelességtudó befizető vagy
romák is térdre borulnak előtted mert így még több járandóságuk lesz
Volt már erről itt vita ,h be akartak húzni így valakit, és a bekapcsolt navigációval valahogy kipozicionálta magát, h nem is ment annyival. A polisz végül fel is mentette.
fegyver is engedélyhez kötött..attól ,hogy parabellummal szaladgálsz,de nincs benne tár szerintem ugyanúgy meg.......nak
de lehet nem jól tudom..bár szerintem ami nem legális az nem legális ,ha ki--ha be van kapcsolva...
No, ma kaptunk értesítést, hogy lefényképeztek baracskán....tényleg a mi kocsink van a fotón így valóban gyorsan hajtottunk.....,de 89-et írtak a fotóra és szándékosan írom így, mert ahhoz, hogy ennyit mérjenek ahhoz 100-at kellett, hogy nekem mutasson a kmóra és egyszerűen soha nem megyek ennyivel lakott területen főleg ahogy a fotón nézem ott kanyarodik az út a faluban és buszmegálló van.....az lehet, hogy 70 körül mentünk, de 89-el biztos nem.........persze lehet mondani, hogy faszt beszélek ennyi és kész, de valóban soha nem megyünk így............egy kis kozmetika van a képen.......kevés lett volna a 30 rugó így 60 lett belőle.....
Hali egy gyors kérdés, a lézer blokkoló,több országba illegális. Ha kikapcsolt állapotba van akkor is? Leszerelhetik? Met tervezek egynek a vételét, de jó lenne külföldre is motorozni. és még egy kérdés: életszituáció: 2012-öt irunk és hazánkba is betiltották a blokkolót: megyek motorral,aktív a detektor, a jard mér és észleli h van detektorom, leint, de én nem álok meg, de a rendszámomat leolvasták. Fel tudnak jelenteni? Mit csinálnak ilyenkor? Mert ugye gyorshajtási kép nem készült, akkor csak a bűnöm h nem álltam meg. Számíthatók ilyen esetbe csekkre?
én is csak ettől félek......nagyon rábasznék ha örökölnék, hetente van ilyen és már az utcában mindenkinek adtam valamit és már nincs több idegen, mi lesz ha még valamit öröklök!? .......
11gurigánál szerinted mi volt az első sajnos közben örököltem is és arról is le montam más javára..........papiron de még azért is nekem kellett fizetnem
romák is térdre borulnak előtted mert így még több járandóságuk lesz
de lehet nem jól tudom..bár szerintem ami nem legális az nem legális ,ha ki--ha be van kapcsolva...
papiron minden meg old6óóóóóóóóóó