Ez adó módjára lesz behajtva így nem évül el maga a kiszabott bírság(hisz az már egy adótartozás lett) így marad az amit lejjebb taglaltunk, hogy 5 év alatt évül el, de elévül.......szerintem...
na akkor DRurrrr nekem van 1 30ezres suhanásom amit ugy döntöttem hogy nem fizetek be indiklás hogy nem én vezettem és bármelyik jardra mentem segitségért csak kigülett szemekkel pislogtak rám szoval nem hogy segitség,de még fogalmuk sem volt mit kell csinálni igy a kiküldöt ugyben megadott telefon számot csörgettem 2héten keresztül de vagy foglalt volt vagy nem vették fel 20perc csörgetés után sem igy mivel öntörvényü ember vagyok,a behajtás esetén én sem leszek ithol mivel nevemen lévő vagyon nincs igy béééééééékap6ják mivel a te álláspontod szerint 6hónap mulva elévül,akkor már csak 1ett kell meg várnom
A régi típusoknál igen, a mostani új gépeknél fogalmam sem lenne melyik biztosítékot kell kivenni... ....mondjuk nem is venném ki.....igaz, hogy a zöldben van még 100 felett is, de azért inkább kímélem, saját.... ....jó nekem a 80-85...
Hát 89-ig vannak azok korlátozva Bogyesz De vastagon azon múlik, hogy kopott gumival illesztik a tahót vagy zsír gumákkal. Jó esetben képes a tahó 5 km/h-val is kevesebbet húzni a valós sebességnél. Csak már a hitelesítő cégek is fostoskodnak, mert ők ütik meg a bokájuk ha az autót bemérik és nem egyezik a mért sebesség a rögzítettével...
A tiltást azt meg nem túl bonyolúlt kiiktatni, csak ki kell kapni a tachó biztijét és dzsssíííí....
Mert nem volt ellenőrzésetek az NKH-tól és a könyvelőtök nem értett hozzá........még a megszűnt cég összes papírját(köztük a korongokat) is meg kell őrizni 5+ a tárgyévig mert visszamenőleg is bármikor ellenőrizhetnek....
Pipikém általában minden traktor 85km/h-ra van korlátozva amig a tiltó cuccot ki nem veszik nekem a mankutyában is benne volt a tiltás,de Teplicén a lejtő lefelé 24tonnával tempomattal megvolt a 140
28 napig a sofőrt, utána le kell adni és az irodában kell őrizni ha az NKH ellenőrei kérik akkor neki elővenni.....kolléga Érdi cégét korongok miatt tavaly nyáron 8 millára büntették mert ugye cégnél nem 2 guriga a határ hanem a csillagos ég....
A rendőr is csak 28 napig büntethet visszamenőleg
Akinek meg még korongos a verda a szerencsésebbek közül való A kártyásnál egy évig visszamenőleg is képes a rendőr kiértékelni a helyszínen (ha van kütyüje) de akkor is 28 napig visszamenőleg büntethet. Az autót meg szerintem nem rongálod ha 70 helyett 89-el száguldozol 1500 körüli fordulaton Állítólag korlátozás nélkül csak a traktor tudja a 150-160 km/h-át. A 89 km/h 40 tonnával sem veszi igénybe az agyonkorlátozott motort...
Ahhol meg esetleg az a követelmény, hogy csak buddogj, ott feltételezem, hogy bőven van idő az adott távot megtenni kisebb sebességgel is Ebben az esetben tényleg kár úgy rohanni(89-el)
A tiltást azt meg nem túl bonyolúlt kiiktatni, csak ki kell kapni a tachó biztijét és dzsssíííí....
Akinek meg még korongos a verda a szerencsésebbek közül való A kártyásnál egy évig visszamenőleg is képes a rendőr kiértékelni a helyszínen (ha van kütyüje) de akkor is 28 napig visszamenőleg büntethet. Az autót meg szerintem nem rongálod ha 70 helyett 89-el száguldozol 1500 körüli fordulaton Állítólag korlátozás nélkül csak a traktor tudja a 150-160 km/h-át. A 89 km/h 40 tonnával sem veszi igénybe az agyonkorlátozott motort...
Ahhol meg esetleg az a követelmény, hogy csak buddogj, ott feltételezem, hogy bőven van idő az adott távot megtenni kisebb sebességgel is Ebben az esetben tényleg kár úgy rohanni(89-el)