Az önjelölt rendőrökkel nem lehetne valamit csinálni a valódi kollégájuknak? .........jövök haza a 0-on és kívül 60-nal egy sor kb 6db szgk közlekedett száraz, jó úton jó látási viszonyok mellett....megunva ezt két kamion elkezdett előzni ami ugye most már szabálytalan, de azért a türelem is elfogy.......egyszercsak a sorból hirtelen kiugrik eléjük egy swift(nem én ) úgy, hogy a tükörben(pont előttük mentem, akkor előztem meg a kamionokat és a sort) látom, hogy fékeznek mint az állat......kíváncsi lettem mit csinál a swiftes ezért lassítottam és azt látom, hogy önkéntes rendőrünk beáll a két kamion elé 65-70-nel és nem engedte sem az előzést befejezni sem visszahúzódni mert ugye pont annyira lassított vissza(utána 60-ra) mint a sor amiből kiugrott......persze rögtön dugó mindkét sávban a sorok mögött és a lassító kamionok, hogy visszahúzódjanak még lassabbak lettek, persz6e előttünk meg már látótávolságban sem volt autó annyira lelassult az egész és mindez azért mert majd az a fasz megmutatja, hogy betartatja a törvényt a renitensekkel.......a hibázót büntesse meg a rendőr, de ne egy ilyen barom okozzon balesetveszélyes helyzetet.....és mennyi ilyen van....
Ezek az ügyek sokáig elhúzódnak szerintem
Tudod, hogy van ez az igazság kerekei lassan őrölnek.
Ha nem tudják csőbe húzni a faszit szerintem nem is igen hallunk a dologról ha mégis, arról tudni fog az 5 évestől gyerektől a 95 éves öregasszonyig mindenki
Ebben biztos legyél...
Az békési ügyről lehet már hallani-tudni kb. mikorra várható a per? Azóta, hogy beharangozták a médiában a "nagy lefoglalást" meg 2 év börtön stb. azóta csak a nagy csend van.
Mi újság a lézerblokkolós mizériával?
Mindenki aki meglátja a kocsim elején a szemeket,rögtön jujjognak,hogy majd így meg úgy meg fognak érte büntetni....
vadászni fognak rá mostanában?
na most senki nem mossa le rólad szeki, hogy vagy húsz nickkel írogatsz...
A valós történet az, hogy a 9-es fórum java együtt töltötte a szilvesztert és egy gépről pötyögettünk
Nem mindíg állt át mindenki a saját nick-jére
Mint ahogy én sem...
Aki nem hiszi megnézheti a szilveszteri fotógalériánkat
Most töltöm...
Még rosszabb esetben más hal meg miatta, vagy csak lesz nyomorék. Egyik sem jó, mindkettőnél ott van a bűntudat(?) utóbbinál pedig kemény pénzeket kell fizetni emlékeim szerint a károsultnak. Gazdaságilag jobban járunk az első esettel, még ha ez kicsit durván is hangzik
aztán ha belefutsz egy szögeságyba, vagy levernek a motorról, vagy ha a motoros rendőr fog meg az a két kis "utánpótlás" hiába várja majd aput otthon. Jó esetben éveket kapsz, rosszban meghalsz.
Igazad is van: ha valakinek sportmotorja van, csak egy meggondolatlan fasz lehet, aki igyekszik magának/másoknak a lehető legtöbbet ártani, ha már igazoltatásra kerül sor.
igen, az oldal címe: sportmotor, nem pedig infantilis, önjelölt gósztrájderek gyűjtőhelye...
kutya, felvállalom ha lépek de, sport motort vettem és sport motoros társasággal lógok, nem copper és nem túramotoros klubbal lógok. és nézz föl a az oldal főcímére:sport motor.
volt túra motorom és csupasz naked motorom.
ha neki indulok akkor teletank!
150km megtétele után teletank!
csak ha a városban van motoros intézni valóm, vagy ha csavarogni megyek, akkor nincs őrjöngés rendes rendszámtáblát föl,sebesség határok betartva.piásan nem indulok el, így ez a törvény engem nem érint!
ha bandázva megyünk akkor senki nem ismer senkit, így ha valaki besokall és megáll akkor nem adja föl a többieket. ennek feltétele hogy olyan emberekkel indulj el akik ezt bevállalják, vagy nem szarnak be a ninus ótó láttán. egy GPS is segíthet alkalom ad tán.
Nyolcezer kilométert motoroztam, az ötszáz liter benzin, vagyis befizettem százezer forint adót egy nyár alatt, plusz az ötvenezer forint teljesítmény-adót - hát mi kellhet még a boldogságához?
Hideg van most a motorozáshoz,várjuk meg amíg kisüt a nap
(magyarul nem lesz belőle egy 1-2évig elhúzódó sorozat)
Tudod, hogy van ez az igazság kerekei lassan őrölnek.
Ha nem tudják csőbe húzni a faszit szerintem nem is igen hallunk a dologról ha mégis, arról tudni fog az 5 évestől gyerektől a 95 éves öregasszonyig mindenki
Ebben biztos legyél...
Az békési ügyről lehet már hallani-tudni kb. mikorra várható a per? Azóta, hogy beharangozták a médiában a "nagy lefoglalást" meg 2 év börtön stb. azóta csak a nagy csend van.
http://www.hegylakok.hu/2010/1...
Bújjék beléd.... mennyünk motorozni
Mi újság a lézerblokkolós mizériával?
Mindenki aki meglátja a kocsim elején a szemeket,rögtön jujjognak,hogy majd így meg úgy meg fognak érte büntetni....
vadászni fognak rá mostanában?
A valós történet az, hogy a 9-es fórum java együtt töltötte a szilvesztert és egy gépről pötyögettünk
Nem mindíg állt át mindenki a saját nick-jére
Mint ahogy én sem...
Aki nem hiszi megnézheti a szilveszteri fotógalériánkat
Most töltöm...
igen, az oldal címe: sportmotor, nem pedig infantilis, önjelölt gósztrájderek gyűjtőhelye...
jééé, egy újabb nick? micsoda véletlen...
volt túra motorom és csupasz naked motorom.
150km megtétele után teletank!
csak ha a városban van motoros intézni valóm, vagy ha csavarogni megyek, akkor nincs őrjöngés rendes rendszámtáblát föl,sebesség határok betartva.piásan nem indulok el, így ez a törvény engem nem érint!
ha bandázva megyünk akkor senki nem ismer senkit, így ha valaki besokall és megáll akkor nem adja föl a többieket. ennek feltétele hogy olyan emberekkel indulj el akik ezt bevállalják, vagy nem szarnak be a ninus ótó láttán. egy GPS is segíthet alkalom ad tán.