Haggyadmá', mer kinyír a kanyar!
Ne ilyesmin agyaljál, hanem az árát add oda egyenruhás barátainknak, ha meg sokallnák, akkor a többit add oda a szegíny orkoknak, h ők boldoguljanak legalább.
nyugi, nem kell saját akaratból megállnod: majd megállítanak...
lehet keménykedni, meg a fórumon jól hangzik - legalább is a tizenéves kölykök ámulattal olvassák, hogy aztaaa, ungárise-gósztrájdeeer - de a végén úgy is csak a rábaszás marad.
ha véletlenül nem kapnának el, akkor majd más kúr rá helyetted, akin épp levezetik a düht, hogy nézd már, "megint" egy motoros... Ne erőltesd a dolgot, vagy ha ennyire futja, hogy "majd jól elmenekülök", akkor ne reklámozd a fórumon - még valamelyik kezdő motoros társunk azt hiszi, hogy ez normális dolog.
Békélj meg vele fiam
A rend derék őrei, a biztonságod és testi épségedre hivatkozva CSAK A JAVADAT akarják. Add oda nekik magadtól. Mi a szart akarsz kezdeni vele?
Náluk jobb helyen van.
EJNYE, a csúnya gonosz motorosok már megint mire készülnek. Állj meg inkább önként és ajánld fel nekik a féléve fizudat.
Nem érted, h kell a lóvé a keresztapának.
Legelső - elméleti - órám az autósiskolában.
- Szia Laci! Felvinnéd 'újvárosba a Peugeot 309-est?
- ööö...jogsi?
- Hagyjuk már, tudsz vezetni, vagy nem?
- Persze, tudok...
- Akkor? Mehetünk?
Rá pár hétre pedig megbuktam rutinból, mert a vizsgáztató szerint még "idegenül" mozogtam az autóban, és így félt a forgalomtól... Akkoriban épp egy éve jártam már Szekszárdra. Autóval... kellett a pótvizsgadíj, na.
,,Rajna Ervin, a Magyar Autósiskolák Szövetségének elnöke például úgy kommentálta a döntést: „megítélésünk szerint jobb lenne, ha az E-learning csak kiegészítené az elméleti tanórákat. A tanulók felkészítésének rovására mehet ugyanis az, hogy teljesen átveszi az órák szerepét az internetes képzés."
Meg kiesik nekik egy rakat lé, amit az oktatásért kapnak. Motoros jogsinál egyetlen kresz órára mentem be, hogy a szerződést aláírjam, de a 20e forintos tandíjat be kellett fizetni. Meg azt hiszem kötelező lenne azon is részt venni
Bár van benne némi igazság, hogy akinek nincs affinitása hozzá még hülyébben kerül ki a forgalomba.
volna egy fasza fotómsainám, 1 nap alatt minimum 500 piroson áthajtót tudnék fotózni 1 útkereszteződésben 1 irányból........
de lehet 1000 is meglenne
itt kb az a rutin hogy sárga a lámpa, mindenki kövér gáz...
piroson legalább 1 de inkább 2-3 az átlag áthajtó
ás ez csak 1 útkereszteződés pesten......
a zebrán örökké megállnak.... rengeteg baleset....
és még sincs semmi......
Ne ilyesmin agyaljál, hanem az árát add oda egyenruhás barátainknak, ha meg sokallnák, akkor a többit add oda a szegíny orkoknak, h ők boldoguljanak legalább.
Csak nehogy összeütközzünk a térben, vagy a testünk egyes részei máshova menjenek valami elektromos vihar közben
De mi van ha keresztbe kéri?
lehet keménykedni, meg a fórumon jól hangzik - legalább is a tizenéves kölykök ámulattal olvassák, hogy aztaaa, ungárise-gósztrájdeeer - de a végén úgy is csak a rábaszás marad.
ha véletlenül nem kapnának el, akkor majd más kúr rá helyetted, akin épp levezetik a düht, hogy nézd már, "megint" egy motoros... Ne erőltesd a dolgot, vagy ha ennyire futja, hogy "majd jól elmenekülök", akkor ne reklámozd a fórumon - még valamelyik kezdő motoros társunk azt hiszi, hogy ez normális dolog.
A rend derék őrei, a biztonságod és testi épségedre hivatkozva CSAK A JAVADAT akarják. Add oda nekik magadtól. Mi a szart akarsz kezdeni vele?
Náluk jobb helyen van.
jó, akkor jan 1-től fejlövés minden hanyag 45000-be tartozó közkatonának+ politikának..
Nem érted, h kell a lóvé a keresztapának.
ők is felkészültek erre ,én is
- Szia Laci! Felvinnéd 'újvárosba a Peugeot 309-est?
- ööö...jogsi?
- Hagyjuk már, tudsz vezetni, vagy nem?
- Persze, tudok...
- Akkor? Mehetünk?
Rá pár hétre pedig megbuktam rutinból, mert a vizsgáztató szerint még "idegenül" mozogtam az autóban, és így félt a forgalomtól... Akkoriban épp egy éve jártam már Szekszárdra. Autóval... kellett a pótvizsgadíj, na.
Meg kiesik nekik egy rakat lé, amit az oktatásért kapnak. Motoros jogsinál egyetlen kresz órára mentem be, hogy a szerződést aláírjam, de a 20e forintos tandíjat be kellett fizetni. Meg azt hiszem kötelező lenne azon is részt venni
Bár van benne némi igazság, hogy akinek nincs affinitása hozzá még hülyébben kerül ki a forgalomba.
de lehet 1000 is meglenne
itt kb az a rutin hogy sárga a lámpa, mindenki kövér gáz...
piroson legalább 1 de inkább 2-3 az átlag áthajtó
ás ez csak 1 útkereszteződés pesten......
a zebrán örökké megállnak.... rengeteg baleset....
és még sincs semmi......