Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha segédmotorral lefényképeznek olyan 120al, és nem jönnek utánnam akkor nincscink mi?
Oda kell is hisz tudják, hogy közlekedsz....
Van már itthon is ilyen
Pl.nálunk Siófokon.
Kb.4 éve
Nem is 1.
Dunakeszin épített fekvőrendőr Rákóczi utca azt hiszem. Utcában 30-as tábla! Fekvő rendőr előtt kiegészítő tábla a következő szöveggel! Ajánlott sebesség 5!
Ne próbálj rajta 15-el átmenni! Saját tapasztalat!
Tévedtem! Nincs szabvány!

http://totalcar.hu/magazin/koz...
Biztos van szabvány..

És az a baj, hogy legtöbbször sebességet korlátozó tábla is van, amire ugye nem nagyon figyelünk. Ha pedig egy 30-as tábla van és te ötvennel mész az a te bajod! A fekvő rendőrt harmincra méretezték..Azért a tábla!

Nem hiszem, hogy az utat építő segédmunkáson múlna a fekfő rendőr magassága..
Jó ötlet, de valami idióta magyar jogszabály állítólag tiltja olyan utakon, ahol helyi busz jár. Nem tudom az okát, talán a buszon nincs rugó, meg gátló?
Az új fekvőrendőrőket meg előszeretettel festik és jelzik előre a megépítésük után napokkal, esetleg hetekkel később. Rongyoltam már át 80nal fekvőrendőrőn így, nem volt kellemes, majdnem eldobtam a vasat.

Kocsival meg volt hogy vissza kellett fordulni egy frissen fekvőrendőrösített utcából, mert annyira magasra sikerültek, hogy a lökhárító alja felett bő 10 centivel volt a szélük.. azóta szerencsére lefaragták "járhatóra".

Az arab modellel semmi bajom sincs, egy szavam nem lenne ha olyanokat építenének nálunk is
Itthon még normális szabvány sincs a fekvőrendőrökre. Legalábbis amerre járok annyi féle van. Egy mondjuk közös bennük, hogy nehezen veszed őket észre estefelé.
Itten meg jó sok kátyú van mindenfelé... egyetlen zokszót sem akarok hallani
Évek óta mondom, hogy ez kéne....hülye arabok megoldották pénzbeszedés nélkül a gyorshajtás problémát......még a soksávos utakon is van időnként szép nagy fekvőrendőr.....
Olaszban találkoztam ilyen útszintjéböl kiemelt gyalogosátkelövel.Tuti lassitottak elötte,ha gyorsan akartál áthajtani koppant az alja az autónak.
gyalogosátkelö
Ez jó ötlet
Nem olyan biztos az!
Aztán, mikor elkezdenél kombinálni vele, lehet Ő dugna előbb pisztolyt a szádba
Én is jobban szeretném, az előttem fekvőrendőrnő-t ! De ez van!
van egy ismerős aki előtt hever egy fekvőrendőr
nem szereti, hangos.......
Én pl. kérném, hogy minden gyalogátkelőhelyet emeljenek ki az út síkjából oly módon, hogy a nem-lassítók futóműve figyelmeztesse a vezetőt, valamit nem jól csinált. Mindaddig amíg ezt nem teszik meg, nem lesz hónap gyalogátkelőhelyen történt gázolás vagy tragédia nélkül. Véleményed?
Ez így van. Az emberek egyik része kéri, a másik részének nem tetszik. A polgármester szól a kapitánynak, hogy mérjenek is ott, mert magában a tábla nem elrettentő és lexarja mindenki. És akkor menni kell, ha nem tetszik is.
Erre elmondok egy felénk divatos hülyeséget, szerintem ebben is megerősít Pohi! Lakossági fórumon felvetették, hogy ebbe meg ebbe az utcában "száguldoznak" és ki kéne táblázni az egészet. Képviselőnk, hogy ne rezegjen a széke azonnal elintéztette, ( nem a rendőrséggel ) hogy legyen is egy 30-as tábla.
Miután ezt kirakták levelet írtak a rendőrségnek, hogy a lakosság észrevétele szerint száguldoznak ott az utcába, mely miatt a közútkezelő is kitett egy táblát, és ezért erre felhívnák most már a rendőrség figyelmét! Ugye a rendőrség is úgy gondolja, hogy tartozik annyival az adófizető állampolgároknak, hogy ezt a 30-as táblát betartatja?
Szerintem sok helyen van hasonló.
A busmanok azok jó fejek legalább is az Istenek a fejükre estek film alapján.
Az előzőhöz csatolt kép mégis lemaradt, talán most.
+1.
nekem sem volt sosem gondom egyetlen kollegáddal sem. ha büntetnek azt megérdemlem. ennyi.
jó, a 30-as táblánál sebességmérés az nem szép dolog , de ezt is kell valakinek.
lehet azért is vagyok szimpatizáns, mert van pár régi cimborám aki a testületnél van...
Voltam kollégád temetésén. ( Telegdi Zsolt ) Elmentünk többen, pedig nem a szomszéd faluba volt. Nagyon sok rendezvényen segítenek nekünk motorosoknak túráinkon a motoros rendőrök. ( ti ) Azaz természetesen nem csak a motoros rendőrök. Mikor érkeztünk adták át minden motorosnak az oldal sztender alá előre vágott fa alátétet. ( ezek olyan kis gesztusok ) Motorosként fogadtak minket, mint ahogy mi amolyan "mi rendőrünk" sírjánál tettünk tiszteletünk. Valahogy a kollégáid ugyanúgy fogadtak minket mint ahogy mi közénk valónak éreztük a szolgálat teljesítés közben elhunyt motoros rendőrt. Hidd el ott nagyon sokan voltak civilek, és átérzik azt a munkát amit sok lelkiismeretes kollégád tesz. Ott volt a GOJ motoros egyesület is akikről nagyon sokan azt gondolják, nahát nekik szép véleményük van a rendőrökről, és ott volt sok ismeretlen motoros aki társának tartotta, és segítőjének a rendőrt.
Még mindig jobb mint valami néger faluba születni az őserdő mélyén. Mondjuk ott nincs adó
Sokan vannak még ilyenek remélem mint te.