Ha tízen azt mondják, hogy részeg vagy feküdj le és aludd ki magad.
Ez kb. annyit jelent ha többen mondják, hogy nincs igazad akkor lehet, hogy tényleg nincs. Jelen esetben olyat bántottál aki nem érdemelte.
De végül is a végeredmény amit írtál, hogy befejezted arra én is csak annyit mondok, hogy én is.
nem voltam részeg, és be is fejeztem láttad, olvastad.
nem az vagyok aki rá nyit egy üveg szeszre és üt vág, kiabál, verekszik.
volt véleményem és nem a szesz beszélt belőlem, ha nem így lenne azt is vállalnám.
boltban vásárolták azt a dankó nevezetű bort és nem vót "pista" utána írva. ittam már jobb bort is ami házi volt és volt olyan amit alig tudtam megkóstolni
ha nem jó az íze-zamata akkor nem fogyasztom, nem vok szesz függő, és nem bírom ha nem tudok magamról.
Azért azt érzed, hogy ha neked mindenki azt mondta, hogy részeg vagy az nem véletlen volt.
Olyankor ha 10-en ezt mondják akkor tényleg tuti nem mindenki téved, és részeg, hanem talán te vagy az!
A te stílusod meg az övé nem volt egy lapon említhető akkor sem ha az övé sem volt szép!
Figyelmesen olvastam, pont ezért is jeleztem neked. Valóban különb voltál annyival szuper kamuszakinál, hogy név szerint ne ócsároltad őt csak mikor kamuszeki igen, és az egész rendőrséget szidva őt személy szerint sem kímélte, te ugyan úgy nyilvánultál meg a rendőrséges sztoridnál.
Mert volt ez itt másképpen is már, valaki feldobta az éppen kitalált vagy lehalászott rendőrsztorit, és odaírta, hogy nem rád gondolok ezzel a dologgal kapcsolatban Pohi meg amúgy is tisztelet a kivételnek, de ez vagy az, csúnya dolog!
Tehát ha valaki így ócsárolja azt a személyt akitől itt nagyon sokan csak segítséget kaptak akkor a te héved is átvitt értelemben neki is szólt. Még ha mint írod nem nevesíted akkor is, tehát ilyen hévvel valóban nem illendő! Na én ezért is reagáltam igaz sokkal kevésbé mint kamuszekinek. Viszont ha van időd és elolvasod minden hozzászólásom akkor egyben sem fogsz olyat találni melyben az derül ki, hogy az a gond, hogy nincs adatlap! Legalább is ez az egy nem lenne gond amíg valaki nem adja így elő magát.
A gond a következő ha valaki egy kitöltetlen adatlap mögül mer csak mást ócsárolgatni, lecsicskázni, soroljam, hogy visszaolvasás nélkül is tiszta legyen?
Nem szükséges adatlap, ha valaki a másikat nem sérti emberi mivoltában, hiszen minek is írná ki vezeték és keresztnevét stb.
Ha viszont valaki olyan kemény, hogy másokra ilyen szinten támadást tudjon indítani az igenis ne bújjon egy kitöltetlen adatlap mögé!
egy újabb hír! naná hogy a HÍR TV!
nem lehet előzni kétsávos autópályán x-y között 7.5T felett! a konkrét választ az épp meginterjúvolt sofőr adta:
-az aki ezt a rendeletet meghozta SOHA nem ült és vezetett ilyen járművet.
pohi -látod nem szidlak-
abba a 45000-be az a nyomorult jogalkotó is bele számoltatik?
Ha figyelmesebben olvastál volna, akkor láthattad volna azt is, hogy én egyetlen szóval nem bántottam Pohit (legalábbis nevesítve nem.) A rendőrség általános állapotáról és pénzbehajtói feladatkörre való redukálódásáról beszéltem talán nagyobb hévvel mint illendő.Más- Remélem nem haragszol, hogy nem fogom levetni magam valamely magas épületről annak hatására, hogy kevéssé vagyok számodra érdekfeszítő -főleg hogy adatlapos aduászodat kiütöttem, de tájékoztatásul elmondom, pusztán azért nyomtam a "válasz" gombra mert nekem címezted azt a pár sort.
Láttam a csodálatos képedet, százalékos arányban nem is veled foglalkoztam. ( bocs ha érdektelenebb voltál, ezt dicséretnek is elkönyvelheted! ) És ha tudnál olvasni itt mindenki azt vetette fel ha valaki olyan ocsmányul tud másnak nekiesni mint te és hasonszőrű barátod akkor legalább vállalja is fel magát.
Amint én is olyan gusztustalan dolgokat fogok írni mint ti Pohiról, amivel másnak sértem becsületét vagy jó hírnevét teljes nacionálémat ki fogom adni egy független harmadik félnek, persze ti gondolom, és elpereskedhetünk akár évekig is!
Gondolom így oké, viszont amíg ti ketten adjátok elő undorító módon addig ez tőletek az elvárható!
egyébként meg nem tudom mi a f@szra vered magad az adatlapoddal, mikor arckép, személyes adat nincs rajta. Ezekből az infókból semmi személyes nem derül ki. A mellverésed hogy, "én vagyok az adatlapomat szépen kitöltő f@szagyerek" itt semmit nem ér, mert nem azonosít téged a két gép a lapodon. És nyugodjál meg, ha +lesz a motorom (remélem januárban) akkor fogok feltenni képet is, meg ki is töltöm rendesen a lapot.Nem szégyenlen a hozzászólásaimat mert azt tükrözik amit gondolok.
bármennyire is hihetetlen, magadat járatod le ezzel a cinikus szöveggel. Ha neked ezek a dolgok túlzónak és hihetetlennek tűnnek akkor neked nem a társadalomban van a helyed, hanem a déli sarkon.
Speciel olyat nem fogsz találni, hogy én segítséget kértem volna tőle bármikor, ennek ellenére becsülöm, mert legjobb tudása szerint itt segít annak akinek tud! És nem kibújni a felelősség alól, hanem ha megkérdezi valaki, hogy ez így vagy úgy lenne szabályos abba mi a felelősség alól való kibúvás?
Jut eszembe ez milyen szánalmas tőled. "ne a kiskapukat keresd, vállald" Igen vállald magad, amiket itt leírtál az kimeríti a becsületsértést, tehát ha olyan nagy itt a szád miért nincs adatlapod!? Nem érzed, hogy a nagy erkölcsöddel, és kritikáddal saját kardodba dőlsz?
Amit feltettél kérdést arra szerintem a legjobb választ írta, panaszt tehetsz az intézkedés ellen, vagy az intézkedők miatt a felettesüknél.
De erre most te mit vártál, tegyél panaszt a beosztottjaiknál, a másik váltásnál, vagy nála?
Hát kamuszeki nálad nincs betolva minden fiók az tuti.
ahogy a bíróságokon szokták mondani,a törvény nem ismerése nem ment fel annak hatálya alól. ha valamit nem a törvények szerint tettél akkor miért kell segítség ne a kiskapukat keresd, vállald.
régebben tettem fel egy kérdést neki, hol lehet fel jelenteni a nyomorultakat. válasz: panaszold be a felettesénél, ez kb annyit tesz hogy moslékkal is lehet tüzet oltani. köszke.
És mikor jelzed, neki, hogy nem azt kéne bántani aki itt sok embernek segít akkor az mondja, hogy ezért nem jár neki köszönet ez a dolga.
Az ilyen emberek viszont elgondolkodhatnának, hogy neki egy ilyen fórumon meg az a dolga, hogy vagy úgy nyilvánuljon meg amilyen az adjonisten, vagy ha úgy nem tud akkor vállalja fel a primitív voltát. Adatlap kitöltés.
De mindig megvoltak ennek az oldalnak az ilyen nagyokosai.
Hát igen ezt írtam hozzá neki minden egyes üzenetben, hogy olyan aki mást pocskondiáz az vállalja az adatlapján magát.
Mert úgy nagyon könnyű mást áztatni, hogy az adatlapján semmi nincs.
Megint más eset ha mondjuk üres az adatlap, de nincs is miért felvállalni, mert azért itt még senkinek nem szólt senki, hogy üres az adatlap.
De az miatt, hogy névtelenség homályába húzódva sunnyogva mást ilyen szinten kritizál az igen is vállalja fel magát.
Sajnos szuper művelt kamuszekinek ezeket nehéz fejben összetenni.
Ha tízen azt mondják, hogy részeg vagy feküdj le és aludd ki magad.
Ez kb. annyit jelent ha többen mondják, hogy nincs igazad akkor lehet, hogy tényleg nincs. Jelen esetben olyat bántottál aki nem érdemelte.
De végül is a végeredmény amit írtál, hogy befejezted arra én is csak annyit mondok, hogy én is.