Vedd már észre magad és olvasd vissza egy kicsit, miket és milyen stílusban írt itt Pohi, hány embernek segített és hasonlítsd össze a saját műveletlen stílusoddal... Ez rád nézve lesz nagyon megalázó. Hidd el, elsősorban nem az adatlapod kitöltetlenségével van a baj, sokkal inkább a bántó hangnemeddel, azzal, hogy tudatlanul és gusztustalan módon pocskondiázol valakit, aki pont az ellenkezőjét érdemli.
Miért is feltételeztem volna több értelmet.
Legutolsó lomos fülkének is van száma? Nahát, és abból már tudni fogod, hogy ki használta a nyilvános fülkét ha kiírta a számát? Pont ezért próbáltam hülye gyerek szinten írni, de látom a szövegértéssel azért még akadnak problémák.
Nehéz lesz úgy levezetni, hogy te is megértsd, de teszek még egy próbát.
Nyilvános fülkét használó ismeretlen, mást zaklató, sunyi gyáva személy beazonosítása = Adatlap nélküli mást sértegető okoskodó gyáva senkiházi
mérleg másik serpenyője
Például ( saját telefonját, előfizetéses stb. ) saját magát, és véleményét felvállaló ember= adatlapját kitöltő véleményét vállaló, és mások sértegetése helyett talán magába néző ember
Tudom hiába írtam egyértelműen attól még így is nehéz értelmezni, mert nem a te általad használt szófordulatokkal van, tele pl.: csicska, meg cimbalmos stb.
Igaza van Elekro-motornak ellened azzal lehet tenni, ha nem is tárgyalunk veled.
akkor van egy pár beszari sunnyogó ember aki más véleményen van, és itt megteheti hogy hozzászól. az hogy más szemszögből látjuk a közlekedés adott szabályait az a mi véleményünk, és nem csak pohinak, de másnak is megírjuk, és többször tényekkel is alá támasztjuk.
persze pohi védi a mundér becsületét ahogy bírja, de a sün testület egyre lellyebb süllyed a szarban. ez van. a híres törvény alkotó brigáddal egyetemben.
a legutolsó lomos telefonfülke is kijelzi a hívó számát!
ha nem kötelező, nem kell adatlapot töltened, ez van!nem tetszik, tégy ellene!
nyugodtan nevezhetsz-beszarinak, meg aminek szeretnél- csak te jól érezd magad!
Az, hogy gerinctelenül egy kitöltetlen adatlap mögé bújva mersz csak Pohinak írogatni az a moderátort nem fogja érdekelni talán, de a többségnek erről meg van a véleménye.
Mondok egy példát talán megérted, de ha nem attól még a többiek biztos.
Ha valaki telefonfülkékből szemét emberként másokat zaklat attól a fülkék üzemeltetője nem fogja bezárni a telefonfülkéket, még akkor sem ha ezért a telefonbetyárt mindenki egy sunnyogó beszari embernek is tartja.
a nagyvárosi lét és a vidék között borzalmas a különbség!
pár napja mondta a szemembe egy csákó hogy este láncfűrész hangja jött a saját erdőrészéből! kihozta a fegyvert és belelőtt többször a sötét erdőbe. csend! majd újra láncfűrész hang! ment tárat cserélni.
tedd szóvá a modinak
döntsön az oldal üzemeltetője,ha nincs full kitöltött adatlap akkor ne lehessen aktív hozzászólást produkálni.
ennyi! érd el ha valamit akarsz! indokold!
ha sikerül nem szidlak érte elértél VALAMIT! és ez értékelendő!
nem szeretnék belefolyni semmilyen politikai vitába, csak szerintem menj le vidékre, kicsit átértékelnéd a dolgokat. A kijárási tilalom a kis településekre, falvakra lenne érvényes. Ott az emberek este nem járkálnak a faluban, mivel nincs is miért, csak a cigányság körözget prédára éhesen. A cigányok havonta 2x mennek fel a tanácsházára pénzért, a magyar ember meg gürcöl a földeken a betevő falatért. A bűnözések 90%-a a cigánysághoz köthető falvakban. Magyar ember nem megy el lopni, rabolni, hizs mindenki ismer mindenkit. Szóval nem rossz dolgokat akar a jobbik, csak nem lehet mindenhol ugyanazt az eszközt alkalmazni..
Szörnyű nemrég volt a tv-be, hogy valahol megszálltak egy TESCO-t.
Bement az egész pereputty és csináltak egy TESCO lagzit. És csodálkoztak, hogy ebből ügyet csinált a rendőrség.
Kár, hogy a mi kis független bíróságunk tuti nem kezdett velük semmit.
abba 3 év alatt egyszer írtak be..az igy rohadt cigány volt aki írni se tud...loptak a retkesek én meg azt mondtam nekik kitaposom a beleteket retkesgecik....kipakolt a szoknyájábol a nő,utánna meg beírt a könyvbe,hogy megvádoltam lopással és ide bizony ő nem jön vásárolni csak azért engedtük hogy beírjon,hogy jót nevessünk..eltettük emlékbe
választások előtt bejött az üzletünkbe egy vén faszi..elkezdett a jobbikról papolni..mondtam neki engem nem érdekel a politika,tehát rossz helyen házal de ez csak pofázott..csak pofázott....már-már kezdtem elhinni amit mond,de aztán elkezdte a szánalmas siránkozásait és a bili ott borult ki amikor azt mondta,hogy nem rendörséget csinál a jobbik,hanem csendőrséget és ha kell bevezetik este 22h után a kijárási tilalmat is egyes falvakban,városokban,megelőzve ezzel az éjszakai bűnözést mondom papa szerintem addig menj míg teheted...mert ha most én vezetem be a kimenési tilalmad lehet a mentő visz el....
ez a jobbik is valami fasiszta diktatúrát vezetne itt be..meg massírozva kéne menni az embernek dolgozni..stb..ki a faszom kíváncsi ezeknek a komplekszusos hatalomhajhász szarháziaknak a létezésére is egyáltalán...
behüjítették az ország egyharmadát azt amióta a parlamentbe jutottak kussolnak..néha van a sajtó felé egy kis szinjáték,hogy lássák az emberek mennyire küzdenek...nagy szart..
én nem egy olyat ismerek aki lkilépett a gárdábol..amikor elmondtam neki a papás sztorit,meg a kijárási tilalmas faszságát azt mondta nem egy,hogy ez még hagyján....de vannak sokkal durvább elképzeléseik....és ez már nekik nem fért bele az értékrendjükbe...
akkor lenne még itt kutya világ ha az a sok szélhámos kerülne hatalomra .
Ezt jól látod, és ha visszanézed a funkciógombok segítségével látni fogod, hogy erre irányult a kritikám is. csak azért gyűlölködni valaki ellen mert rendőr a foglalkozása kicsit gusztustalan. Gusztustalan, és nagyon könnyű egy adatlap mögé bújva. Majd mikor ezt valaki megjegyzi, mégis megismerjük, ő a nagy zebrán időseket átkísérő, kóbor cicáknak korán reggel tejet adó szuperhős. :D
Na látod ezért kell adatlap, hogy ne kelljen ilyen szánalmas hazudozást végigolvasnunk. Elmondom neked, hogy aki olyan ember mint amiket itt összehordtál a fantasztikus korlátoltságoddal az most éppen nincs az országban mert vele forgatják a pókember aktuális folytatását.
Néz már magadba, hogy ne gyötörjön minket a röhögés!
Nem az számít, hogy van-é adatlapom. Az számít, hogy az én igazságérzetemet még nem tudták tönkretenni ezek a jártékony eltaposnivaló férgek. Nem az számít, hogy nincsenek fenn az adataim, hanem az, hogy aki ismer, tudja hogy segítek betolni egy kocsit, hogy átkísérem a mamát a zebrán, hogy a hajlétalannak pénzt adok, hogy az iszapkatasztrófát megélőknek pénzt küédök, pedig nekem sincs sok. Tudod EZ számít, az , hogy van egy emberi értékrendem, és egy ilyen szervezetnek mint a rendőrség akkor sem dolgoznék (a jelenlegi feladataikat és szerepüket ismerve) ha a nemrég említett hajléktalannak kelle együtt koldulnom.
Legutolsó lomos fülkének is van száma? Nahát, és abból már tudni fogod, hogy ki használta a nyilvános fülkét ha kiírta a számát? Pont ezért próbáltam hülye gyerek szinten írni, de látom a szövegértéssel azért még akadnak problémák.
Nehéz lesz úgy levezetni, hogy te is megértsd, de teszek még egy próbát.
Nyilvános fülkét használó ismeretlen, mást zaklató, sunyi gyáva személy beazonosítása = Adatlap nélküli mást sértegető okoskodó gyáva senkiházi
mérleg másik serpenyője
Például ( saját telefonját, előfizetéses stb. ) saját magát, és véleményét felvállaló ember= adatlapját kitöltő véleményét vállaló, és mások sértegetése helyett talán magába néző ember
Tudom hiába írtam egyértelműen attól még így is nehéz értelmezni, mert nem a te általad használt szófordulatokkal van, tele pl.: csicska, meg cimbalmos stb.
Igaza van Elekro-motornak ellened azzal lehet tenni, ha nem is tárgyalunk veled.
persze pohi védi a mundér becsületét ahogy bírja, de a sün testület egyre lellyebb süllyed a szarban. ez van. a híres törvény alkotó brigáddal egyetemben.
ha nem kötelező, nem kell adatlapot töltened, ez van!nem tetszik, tégy ellene!
nyugodtan nevezhetsz-beszarinak, meg aminek szeretnél- csak te jól érezd magad!
Mondok egy példát talán megérted, de ha nem attól még a többiek biztos.
Ha valaki telefonfülkékből szemét emberként másokat zaklat attól a fülkék üzemeltetője nem fogja bezárni a telefonfülkéket, még akkor sem ha ezért a telefonbetyárt mindenki egy sunnyogó beszari embernek is tartja.
pár napja mondta a szemembe egy csákó hogy este láncfűrész hangja jött a saját erdőrészéből! kihozta a fegyvert és belelőtt többször a sötét erdőbe. csend! majd újra láncfűrész hang! ment tárat cserélni.
döntsön az oldal üzemeltetője,ha nincs full kitöltött adatlap akkor ne lehessen aktív hozzászólást produkálni.
ennyi! érd el ha valamit akarsz! indokold!
ha sikerül nem szidlak érte elértél VALAMIT! és ez értékelendő!
Bement az egész pereputty és csináltak egy TESCO lagzit. És csodálkoztak, hogy ebből ügyet csinált a rendőrség.
Kár, hogy a mi kis független bíróságunk tuti nem kezdett velük semmit.
ez a jobbik is valami fasiszta diktatúrát vezetne itt be..meg massírozva kéne menni az embernek dolgozni..stb..ki a faszom kíváncsi ezeknek a komplekszusos hatalomhajhász szarháziaknak a létezésére is egyáltalán...
behüjítették az ország egyharmadát azt amióta a parlamentbe jutottak kussolnak..néha van a sajtó felé egy kis szinjáték,hogy lássák az emberek mennyire küzdenek...nagy szart..
én nem egy olyat ismerek aki lkilépett a gárdábol..amikor elmondtam neki a papás sztorit,meg a kijárási tilalmas faszságát azt mondta nem egy,hogy ez még hagyján....de vannak sokkal durvább elképzeléseik....és ez már nekik nem fért bele az értékrendjükbe...
akkor lenne még itt kutya világ ha az a sok szélhámos kerülne hatalomra .
Néz már magadba, hogy ne gyötörjön minket a röhögés!
Nem az számít, hogy van-é adatlapom. Az számít, hogy az én igazságérzetemet még nem tudták tönkretenni ezek a jártékony eltaposnivaló férgek. Nem az számít, hogy nincsenek fenn az adataim, hanem az, hogy aki ismer, tudja hogy segítek betolni egy kocsit, hogy átkísérem a mamát a zebrán, hogy a hajlétalannak pénzt adok, hogy az iszapkatasztrófát megélőknek pénzt küédök, pedig nekem sincs sok. Tudod EZ számít, az , hogy van egy emberi értékrendem, és egy ilyen szervezetnek mint a rendőrség akkor sem dolgoznék (a jelenlegi feladataikat és szerepüket ismerve) ha a nemrég említett hajléktalannak kelle együtt koldulnom.