Te 45.000 embert vonsz mindig egy kalap alá. Ez olyan mindha azt mondanám minden kőműves alkoholista vagy minden asztalosnak hiányzik egy ujja, vagy, hogy minden adatlapját ki nem töltő személy beszari magát fel nem vállaló szájhős
meg vissza az időben
romet kadett, piros,egy trabbant 601 speciallal hazaszállítva,és olyan perem volt a tetején hogy a tele brifkó nem esett le róla 6 km-en keresztül.
de volt a HAVAS-nál vett fakalodás etz-125-is hiányosan me a dolgozóknak is meg kellett élni valamiből, asszem ott gurult el a gyóccer.
nem riasztok el senkit elmondom én is, ő is a meglátásait, véleményét. valóban elszalad párszor a csikó a szavak sűrűjében, de -szerintem- többször van mit kritizálni a sünök munkáján-eztete szépen írtam- mint más felvetett hsz.-on.
vállalom hogy szegény családból származom és nincsenek képeim, amit fel tehetnék ide, ahhoz képest hogy 1988-óta motorolok, kétszer esett meg hogy autóm volt 1-1 évig motorka meg nem.
"motorozás nélkül lehet élni de minek" meggondolásból úgy 99-től 250-es etz-re tellett azzal kezdtem újra, ma már persze nem ott tartok, de sosem dicsekszem ezzel, és ha lehet nem beszélek róla olyan helyen ahol ezt nem tolerálják,mint pl a munkahely. egyszer motorral mentem állásinterjúra mert a autóm kasznizni volt, láttam amint beléptem, hogy meredt a szemük a sisakra. ez van.
bár lehet épp bírságoltak, akkor viszont simán elnézem.
romet kadett, piros,egy trabbant 601 speciallal hazaszállítva,és olyan perem volt a tetején hogy a tele brifkó nem esett le róla 6 km-en keresztül.
de volt a HAVAS-nál vett fakalodás etz-125-is hiányosan me a dolgozóknak is meg kellett élni valamiből, asszem ott gurult el a gyóccer.
tessék itt van ez
miért is nem vállalja a tettét?
me magyar ember, vagy rendőr?
kérdés? hozzászólás?
"motorozás nélkül lehet élni de minek" meggondolásból úgy 99-től 250-es etz-re tellett azzal kezdtem újra, ma már persze nem ott tartok, de sosem dicsekszem ezzel, és ha lehet nem beszélek róla olyan helyen ahol ezt nem tolerálják,mint pl a munkahely. egyszer motorral mentem állásinterjúra mert a autóm kasznizni volt, láttam amint beléptem, hogy meredt a szemük a sisakra. ez van.
No, az újaknak.
Volt a szekinek adatlapja, csak túl sokat segített túl jó szándékkal.
És páran vissza éltek vele.
No, azóta nincs.