igazából mindegy, kikapcsolod-e, mert egy hartáron belül amúgy is bemér. De itt a folyamatos oda-vissza hajtás aminek jelentősége van, ez a marha úgy blokkolt, szórakozott.
kawasekis, ezt ne itt. Tartsd be a fórum szabályait, kultúráltan anyázz.
na látod, katinds le és mehet a média és a feljelentés állampolgári bejelentés alapján.
ha még a forgalommal szemben is volt akkor az nagy B, büncselekmény meeee még azt is meg kell neki magyarázni hogy hogy sikerült neki fordított irányból felhajtani.
ha meg megfordult a pályán az meg egyenesen segbekuki, gumigottal hogy a védekezésre is gondoljunk nyomorultan.
ha civil a jármű akkor le lassítasz,egy fotó előlről hátulról és mehet a médiába a kép, mivel civil az ótó akkor büntethető is, ha kincstári akkor mehet rá a molotov koktél, és akkor egy ideig még látszani is fog.amíg ég!
na tisztelt urak és érdeklődő közönség, erről papoltam itt nemrégen
nem a jogbiztonság ennek az országnak az alapköve.
eltakarodhat gyurcsány és orbán is a jó kurva annyába, ezek ugatnak itt az alkotmányról meg biztonságról, igaz nincs blokkolóm, sem olyan kütyüm ami miatt be varhatnának 2 évre de elszakadt a cérna nekem is. ha jól értelmezem lehet olyan kütyüd a járművödön ami még a római felszálló gépeket is látja-prv16 lokátor- de ha használod akkor te vagy a számítógépes hekker aki ki akarod csinálni a nyomorultak rendszerét. lehet a járművödön bár mi, de ha használod akkor neked kampec.
Hi all!
Én úgy tudom 7 másodpec a blokkolási küszöb,azon túl nem szabad
Tegnap nekem is jelzett a M1 en a határ előtt,folyamatosan blokkoltam(igaz csak 130 al mentem),de mindíg be van dugva a város miadt
Modjuk megkérdőjelezném a mérés szabályosságát,mert civil autó kivilágítatlanúl szemből a leállósávban gyenge ködben szürkületben!
És a kivetítőkön folyamatosan azt papolják,hogy a leállósávban tartózkodni veszélyes!
Ha meg telibeveri egy bebólintó kamionos akkor már nem mérnek soha többet.
hegylakók topikban, kutya ismeri az ügyet. Többször elment előttük, folyamatosan blokkolva. A folyamatos blokkolás tilos. A szakaszos nem, tehát jelez, lassít, kikapcsol, elhalad, visszakapcsol.
valószínüleg az lehetett hogy sápot akart szedni a rendőr. nem jött össze neki.. Tuti azért mentek utána hogy jaszkarizzanak és lehúzzák, a sofőr meg nem akart fizetni, ekkor kitaláltak gyorsan egy indokot.. Nem értem mit gondoltak a lézerblokkolóval mit lehet megzavarni? az ugró szarvast az út szélén? Mivel nem tiltja a használatát jogszabály, így nyugodtan hasnálhatod.. ráadásul rendeltetésszerű használatról beszélünk, azt zavarta meg amire gyártották. Ez meg nincs megtiltva...
Ez sztem a bulvárhír kategótiába tartozik. Tehát kábé annyi hírértékkel bír, mintha azt mondták volna be, hogy Győzike beleverte a markába és szétkente az arcán. Aztán döntse el mindenki magában, mennyit hisz el belőle. Én speciel a retekklunak semmit
Ezeket komolyan venni? Én már csak nevetek...(kínomba) Szánalmas amit művelnek....ha nincs ismerősöd meg protekciód ott szopatnak ahol tudnak....azt hiszed szabályos minden aztán kitalál valamit és megbüntet egy rohadtul irreális összeggel. Most meg már le is csuknak...
Ezt én is láttam a hírekben
Jogszabály nem tiltja a beszerelést, én úgy tudtam mindezeddig a használatát sem tiltotta.
Megint valami hülye kifogás, hogy számítógépet zavar meg
és akkor mi van? valószínű em én kértem meg, hogy méregesse vele a sebességem "a vezető 2 évet is kaphat"
Nos ha megnyeri a pert erről nem fogunk hallani
Ha elveszti precedens értékű lesz(mégha nálunk nem így épül a jogrendszer akkor is) akkor még a csappból is az fog folyni, hogy elítélték a lézerblokkoló használót
Már csak azt nem tudom, hogy a rendőr, hogy bírja bizonyítani, hogy be volt kapcsolva a blokkolóm Ha jól tudom automatán csak akkor készít felvételt, ha átlépem a beállított sebességhatárt
Nagy faszság ez az egész Az állam nem bírja eltartani a sok léhűtő rendőrt mégis mindíg rendőrhiányról papol. Hamarosan el fog érkezni az az idő amikor a rendőrségi adóbehajtással(büntetések)
nem fogják tudni finnszírozni a rendőrség működését
Majd akkor a kártyavár összedől Most még csak ott tartunk, hogy a slópapírt lassan otthonról kell vinniük, meg az A4-es papír mindkét oldalát fel kell használni, mert "nincs tékozlás, nincs pazarlás nincs nincs "
De eljön az idő, hogy nem lesz ruhapénz sem
Utánna meg a fizetések maradoznak el
A rendőrséget állami költségvetésből kell fenntartani Nem pedig bírságbevételekkel kalkulálni. Ez rövid távon működhet pillanatnyilag, de hamarossan az összes trafipaxuk kevés lesz a anyagi rések befoldozásához. és már rohadtul utálom, hogy minden gépjárművel közlekedőről alapból feltételezik a szabálysértést
Az a pár ezer jármű amit meg tudnak büntetni mindenféle alávaló praktikával, nem húzza ki őket a gödörből
Honnan tudjam? Ha a saját tapasztalatokra és az ebben a topicba leírtakra hagyatkozom szerinted meglepne ez a dolog? Ezek már lassan azért is büntetnek ha levegőt veszek....
kawasekis, ezt ne itt. Tartsd be a fórum szabályait, kultúráltan anyázz.