De szép a vége.....jól kibasztak az oktatókkal, felsőfokú végzettség és NKH-s engedély.....bravo, megint a tanfolyamlobbi jól dolgozott, megint egy csomó vizsgát kell tenniük az oktatóknak.....lényeg, hogy a bürokrácia létjogosultságát újra bizonyítsák, különben kiderül, hogy semmi szükség az ingyenélő bürokrata tömegre....a többi eddig is így volt, ha köziggel tartozott az ember kivonhatták a járművét csak ritkán éltek vele...
Ez csak természetes! Addig is lehet felrakom amit a srác küldött, bár mondom az szinte nulla ahhoz képest mint élőben hallanád.
De szerintem majd folytassuk ezt a 400as fórumon. Már ott leszek
Nem tudom mennyi kell bele, feltöltöd és kész:) Többet úgysem tudsz beletenni annál, mint amennyi kellene bele, mert van rajta egy túlfolyó. Én úgy töltöttem fel, hogy felöltöttem, aztán kézzel nyomogatva vízcsövet, jött ki némi levegő, aztán beindítottam, és tolta kifelé a levegőt:)
Mi van ekkor? Innentől látják, hogy te hazudni akarsz ugyebár, azzal kapcsolatban, hogy ki volt-e töltve vagy sem és még hülyét is akarsz csinálni belőlük, sorolhatnám, nagyképűnek és pofátlannak tarthatnak érte.
Két lehetőségük van, vagy azt mondják, hogy ez hazudik, pofátlan, és hülyét akar csinálni belőlünk, de milyen okos fiú, és ezt hagynunk kell. (ennek kis lehetőségét látom, gondolom azért te is )
A másik lehetőség pedig az, hogy azt mondják ez pofánkba hazudik hülyének néz, mi csak ugyanazt tegyük mint ő, hazudjunk ennyi.
Aztán írnak egy feljelentést, hogy ott sem volt nálad a menetlevél az intézkedés alatt, és ha akarnak még egy pár dolgot is hozzáírhatnak.
Na ezután beül mindenki a kocsijába bezárkózik valaki sírni fog valakik meg nevetni.
Tudod a szívatás az társasjáték!
Dani91, hány lityi hűtőfolyadék kell a tiédbe? Gondolom az enyémbe is ugyanannyi kellene, szerintem az ugyanolyan nem?
g3nius, tudom, ezt szokták mondani, de nekem amilyen szerencsém szokott lenni a dolgokkal, nem csodálkoznék ha pont akkor, azzal állítanának meg. Pénzt pedig nem bírságra szeretnék ölteni, inkább benzinre.
Hát, csak téli "nagyszervíz", és egy szívócső kéne hozzá, ami a karbit, meg a hengerfejet összeköti, sajnos egy el van szakadva, és ebayen kívül sehol nem találok
Én is örülök neki! Amikor még nem olt nálam, kértem a srácot h videóban küldje el hogy milyen a hangja. Az tök jó volt, de mikor élőben meghallottam, szó szerint majd behugyoztam!
Ez ugye nem fogaskerekes vezérlésű így a visítás lemarad, de a dupla kifufogónak olyan hangja van, az valami eszméletlen. Aznap egész délután a hatása alatt voltam, pedig csak alig mentem még vele. Mi baja a VFR-ednek? Amúgy sokat nézegettem azt a vasat a hirdetésekben, tán még most is találni olyat ahonnan nincs törölve. Szép gépezet!
Igen. Egy tesztkörre elvittem, aztán úgy éreztem hogy nem nagyon akarok leszállni róla, de miután már így is késésben voltam melóból ez miatt, így annyi volt. Csak a jobb időt várom, az se baj ha hideg van, csak jeges ne legyen az út, úgyis kimegyek vele. Nem is értem ma már hogy a 125össel hogy bírtam idáig. Nem mintha nem lett volna jó, de elég gyenguska volt már nekem. Igaz mikor próbáltam a vf-et, itt-ott kissé jeges volt az út, tehát annyira nem húztam neki, de nekem nagyon bejött a gépezet, mind külsőre, mind teljesítmény szempontjából, bár ebből még alig tapasztaltam valamit. Odahúztam a gázt és nem gondolkodott, megindult. Épp ezért szeretnék először ismerkedni a vassal, mert azért csak több a paci benne és nagyobb a veszély forrás is meg nem árt a rutin é ha ismerem a gépemet.
Bocs a kissé hosszúra nyúló hsz.-ért
Nem kell ezzel foglalkozni.
Nekem sincs meg az A korlátlan , az elmúlt 2 év és kb 20 e km alatt egyszer kellett csak megállnom , mert a rendőr megőrült a városban való motoroktól és pont olyan helyen állt ki elém , ahol már lehetetlen volt elmenni ... sőt frankón beállt rugby-s elkapó állásba. Mondom hoppá komám.
Megálltam , pár percig mondott ezt - azt , majd udvariasan odaadtam mindent , megnézte van-e valami motor a jogsin , meg stimmelt-e a többi adat és mentem is tovább.
Forgalmit nem adtam oda , nem is kérte.
Nem sok esze volt , de ez nekem épp jól jött.
Szóval : az , hogy nincs megfelelő jogsid csak te tudod.
Nem jogsi kell a motorozáshoz , hanem benzin. ENNYI!
Ok, de ha most lett meg a vasam, akkor amíg nem járok vizsgázni, ne is gyakoroljak vele? Vagy ezt a nagy dögöt toljam hogy valamilyen parkolóba érjek vele? Ez tiszta vicc! Nem ma kezdtem el két keréken, tudom, ez a rendőröket hidegen hagyja, de akkor is!
Heló:)
Szerintem ne próbálkozz, gondolom kapsz büntit rendesen, meg szerintem jogsitól eltiltásra is lehet számítani könnyedén. Jó, mondjuk pont én beszélek Jogsi nélkül párszáz kmert belecsavartam a VFR-be
Ha jó napja van akkor találni olyat.......amúgy én nem panaszkodom.....szerintem hozzáállás kérdése is.......ha büntettek is általában nem sokra mert soha nem kezdtem eddig tagadni ha volt valami.....
Ezt Pohitól kérdezd.... ...amúgy a nem szemét NKH-s vagy rendőr ilyenkor otthagy egy kicsit míg "összeszeded" a papírokat és addig kis hibát lehet korrigálni....
De szerintem majd folytassuk ezt a 400as fórumon. Már ott leszek
Két lehetőségük van, vagy azt mondják, hogy ez hazudik, pofátlan, és hülyét akar csinálni belőlünk, de milyen okos fiú, és ezt hagynunk kell. (ennek kis lehetőségét látom, gondolom azért te is )
A másik lehetőség pedig az, hogy azt mondják ez pofánkba hazudik hülyének néz, mi csak ugyanazt tegyük mint ő, hazudjunk ennyi.
Aztán írnak egy feljelentést, hogy ott sem volt nálad a menetlevél az intézkedés alatt, és ha akarnak még egy pár dolgot is hozzáírhatnak.
Na ezután beül mindenki a kocsijába bezárkózik valaki sírni fog valakik meg nevetni.
Tudod a szívatás az társasjáték!
g3nius, tudom, ezt szokták mondani, de nekem amilyen szerencsém szokott lenni a dolgokkal, nem csodálkoznék ha pont akkor, azzal állítanának meg. Pénzt pedig nem bírságra szeretnék ölteni, inkább benzinre.
Ez ugye nem fogaskerekes vezérlésű így a visítás lemarad, de a dupla kifufogónak olyan hangja van, az valami eszméletlen. Aznap egész délután a hatása alatt voltam, pedig csak alig mentem még vele. Mi baja a VFR-ednek? Amúgy sokat nézegettem azt a vasat a hirdetésekben, tán még most is találni olyat ahonnan nincs törölve. Szép gépezet!
Bocs a kissé hosszúra nyúló hsz.-ért
Nekem sincs meg az A korlátlan , az elmúlt 2 év és kb 20 e km alatt egyszer kellett csak megállnom , mert a rendőr megőrült a városban való motoroktól és pont olyan helyen állt ki elém , ahol már lehetetlen volt elmenni ... sőt frankón beállt rugby-s elkapó állásba. Mondom hoppá komám.
Megálltam , pár percig mondott ezt - azt , majd udvariasan odaadtam mindent , megnézte van-e valami motor a jogsin , meg stimmelt-e a többi adat és mentem is tovább.
Forgalmit nem adtam oda , nem is kérte.
Nem sok esze volt , de ez nekem épp jól jött.
Szóval : az , hogy nincs megfelelő jogsid csak te tudod.
Nem jogsi kell a motorozáshoz , hanem benzin. ENNYI!
Nah, tiéd lett a vf400? Milyen a gép?:)
Szerintem ne próbálkozz, gondolom kapsz büntit rendesen, meg szerintem jogsitól eltiltásra is lehet számítani könnyedén. Jó, mondjuk pont én beszélek Jogsi nélkül párszáz kmert belecsavartam a VFR-be
Ha 125ös jogsival és 400as motorral elkap a rendőr, mire számíthatok? Eltiltás, jogsi elvétel vagy mi?
Kösz a válaszokat!