Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És mi van akkor, amikor megállít akkor magamra zárom az ajtót, szépen előttük bent ülve kitöltöm a kocsiba a menetlevelet?
Ha esetleg kérdezi, hogy mit csináltam akkor azt mondom, hogy a tegnapit zártam le, mert azt elfelejtettem

Mert egyszer egy olyat láttam, hogy igazoltattak a rendőrök, mindenkit megállítottak. A faszikám még a megállítás előtt, megállt előttük az útszélén és szép komótossan töltögette a menetlevelet.
Láttam, hogy azt csinálja, mert ugye nekem ki kellett kerülnöm és beláttam az ablakon...
Ez tény.....,de akkor az más megítélés alá esik?.....én is ha ugye nem fuvarban vagyok hanem csak hazamegyek vagy szerviz stb., akkor menetlevelet töltök nem fuvarlevelet.......
A fuvarlevél és a menetlevél nem ugyan az.
A tarifa vagy a menetlevél kötelezettség? Mint fuvarozónak a tgk-k is saját néven voltak, személynév és nem cégnév volt a forgalmikban......
Értem, kösz
Ez a nem saját tulajdonú tgk.-ra vonatkozik.
Ez minden menetlevél köteles járműre igaz........ha szgk akkor azt csak a vállalti szabályzat írja elő, de ha céges akkor minimum útnyilvántartást kell vezetni igaz azt úgy tudom nem kérik igazoltatáskor, bár lehet, hogy igen.....
Az szomorú....
Ez a tarifa érvényes személyautóra is? (van egy egyesületi autó amit néha kölcsönadnak nekem, aztán az utóbbi időben ahogy néztem nem nagyon töltögették az előttem használók a papírt, így én se pepecseltem vele az utobbi időben. Mondjuk azt nem tudom, hogy csak az egyesületes üzemanyagelszámoláshoz van a menetlevél, vagy más okból)
Minden rublika 10.000 és én magasabb büntire emlékszem mint 250.000 ha nincs kitöltve.....
Vazze....... Bár első ajtó ablakán még nem találtam bizonylatos fóliát. És olyat sem aki erre ad bizonylatot.
Azért is megbüntet, ha nincs E...márpedig egy jó nyitott rendszer a megfelelő hanghatás
Hát saját cégnek alkatrészvásárlás.... a számlák ott voltak, ha újat vettem. Ha nem...nem
Pedig az is egy 10-es... ......legalább a szállítólevélszám kell vagy valami....
én csak a város, utcát szoktam...... az árut nem, minek
Volt, hogy azért jelentettek fel mert nem volt kitöltve az utca-házszám hanem csak a város neve volt beírva....
Amúgy a rendőr nem szokott annyit kérni érte(ezt Pohi tudná megmondani), de az NKH-nál annyi a tarifa amit írtam....
Mert a furgonokkal többnyire nem foglalkoznak, de megtehetik ha akarják....érdemes töltögetni mert ki lehet fogni olyat aki beleköt........ha másba nem tud és még nem volt meg az aznapi terv....
Hát nekem amikor megnézték, akkor sem nézték a folyamatosságot, hogy ott járok-e ahol a menetlevélben. Szinte csak ránéztek, hogy van....
Rosszul tudod, ahogy az előtted szóló írta úgy kiszopta a haver is. Az NKH-s elintézte a problémát pedig ki volt indítva csak nem volt folyamatosan vezetve.
Nem tudom pontosan a rublika árat, de jó meg lett mérve.
Tehát sajnos nem elég hozzáérinteni a tollat a papírhoz, mindent folyamatosan vezetni kell!
Én úgy tudom, hogy ha el van kezdve (és nincs folyamatosan vezetve) a menetlevél aznapra, akkor már nem lehet belekötni....
Kérik a menetlevelet csak a rendőröket általában furgonnál ez nem nagyon érdekli, de ha NKH-s van akkor minden kitöltetlen rublika 10000 és ha egyáltalán nincs kitöltve akkor 250000 a bünti.....
na ez a poén, az gyárilag sötétített

Gino, bizkísérlet januárban lesz, a nyomozó már nem dolgozik
rajtam ne múljon,ha idén is sikerült eljutnom,akkor jövőre is megoldom, hogy ott lehessek.
ez jó,engem a műszakin akartak elvágnia fólia miatt.
SunGard P-70 fólia van körbe az autón a B-oszloptól hátrafelé,minden fólia alatt ott van a minősítési engedély szám,nálam a bizonylat kitöltve lepecsételve,mutatom is neki,erre az Őt nem érdekli ezzel a fóliával Őnála nem fog levizsgázni az autó,mert ez a fólia tükrösbevonatos és kész.
Mondom neki akkor fussunk neki mégegyszer.
-ezzel a fóliával nem először vizsgázik asz autó le,HIVATALOSAN
-a jogszabályi előírások szerint van telepítve.
-minden fólia alatt ott van a minősitést igazoló plakett.
-van róla hivatalos engedélyel rendelkező telepitő által kiállított műbizonylat.
-a fólia engedélye a mai napig nem lett visszavonva (májust írtunk akkor)
-akkor a mi a b...........f...........sz.......m van?

Mire a vizsgabiztos vagy mi a tököm titulusú úr
-ez a fólia tükrös,nézem meg,borotválkozni lehet benne.
Mire magamban
-a jó ............................ és szépen másnap elmentem máshova vizsgáztatni.Csodák csodájára egy szót nem szóltak a fóliára,de még azért sem,amit már évek óta nem vesznek észre,hogy a gyári szerelésű első ködfényszóró amikor tompítottról refire váltok, baszik kikapcsolni
Én legalább is így tudom,hogy a refivel együtt nem világithatna.