Mondjuk én is mentem már olyan úton ahol 90 volt a korlát,hát ehhez képest 30-35-el bírtam menni, és így is ki akart szakadni a futómű. Szidtam a közútkezelő összes rokonságát
Meg még valami eszembejutott
Nálunk is van(mint mindenhol már ) az a napelemes sebességmérő kütyü, ami tájékoztat, hogy mennyivel mégy.(radaros) Nos nálunk az egy fasza kanyar után van. Az én ócska detektorom az úgy jelzett, ha egy működő frekvencia volt a közelében, hogy minél közelebb értem az adott mérőhöz annál jobban szaporázta a bípp-elést. És bizony koránt sem volt még rálátás a mérőre ez már szépen jajveszékelt...
a mérőt nem kell látnia, de a sugarakba "bele kell látnia"..... ha arra megy a sugár, amerre haladsz...vagyis hátulról ér..... akkor azt neki hátulról azaz ellenkező irányból hogyan látná?
Nem tudom ginó szerintem a detektornak nem kell(látni) a mérőt. Legalábbis a régi nulláson, ahol a hidakra van szerelve, ami hátúlról mérne, nekem azt is bejelezte előről(hídon keresztül)
Na mondjuk a csepeli pihenő benzinkút fotocellás ajtaját is...
Táblákra biztos lesz pénz Ide a rozsdást, hogy ha azt is nem valami nagykutya poltikus gyárában csinálják
Különben egy rossz minőségű útszakaszra(mondjuk néhány km-er) miért van kirakva legalább 15 sebességkorlátozó tábla...
Teljesen igazad van a telepített trfikkal kapcsolatban. Azok nem lézeres hanem valami radar elven működnek,így a blokkoló nem érzékeli. Reméljük hogy a figyelmeztető táblákat nem felejtik el kirakni. (200 db. vásárlása után,nem biztos hogy marad pénz a táblákra .)
nem sokat érsz a radar detektorral sem, ha hátulról mérnek meg....
Akkor nincs szemből sugár, nem jelzi előre..... amikor elhaladtál megmér...ennyi....azt már nem zavarod meg semmivel
Hunti szerintem félreérted Az előző hozzászólásokból kiderül a mikor mikéntje
Röviden arról van szó, hogy felröppentek a hírek, hogy 200 fixtrafit fognak üzembe helyezni a közeljövőben
Nos a lézerblokkoló az csak csendben bámul az autó/motor elején amikor elhúzol egy ilyen doboz alatt Mivel a lézerblokkoló (és a nevében is benne van) csak lézerrel mérő készülékeket blokkol lásd. fáma II, fámaIII, scs102. scs 103 és hasonszőrű kis társai
A fényképet készítő dobozkák radar által készítenek qrva drága felvételeket. Ennek is van ellenszere, de ez csak kizárólag előjelez mert ezt blokkolni nem tudja(a fénykép elkészül ) viszont ha időben jelez akkor szépen visszább veszel a lovakból. Csakhát ami kütyüt pl. nekem volt az még a reptéri kutyára is bejelzett igy az lett a sorsa, hogy elhajítottam és utánna se néztem De itt szakértők szerint van már olyan radardetektor, ami minimálisra csökkenti a fallsriasztásokat és állítólag nem zavarja a lézer blokkolót sem. Mondjuk nekem sem zavarta, mind a kettő párhuzamosan használva volt. Mert lézerblokkolóm nekem is van az autómon és nem is a gagyi verzióból Mondjuk a motoromon is volt de az eggyik felét bennehagytam egy clió ajtajába...
Ja egyébként egyenlőre úgy van, hogy a fix trafikat táblával jelezni kell. Eddig ez itt így is van nálunk és remélem így is marad. Kék alapú tábla RADAR CONTROL felirattal...
Üdv. Nekem is volt radardetektorom,mindaddig amíg a rendőr barátom lelőtt 77-tel. Hiába csipogott az a sz@r,mire lelassítottam kb.3db fénykép készült rólam. Ami valamire jó az a lézerblokkoló! Engem már vagy ötször kihúzott kakiból,pedig egyenlőre, még csak elől van. Érdemes rászánni a plusz pénzt,2db komolyabb detektor árából már vehetsz egyet. Aztán csak azt látod hogy bámul rád a rendőr tágra nyílt szemekkel,mint az a tipikus borjú az új kapura.
CSak és kizárólag olyan detektort szabad megvenni, ami az európai radarfrekiket tudja. Legfőképp ez a keskeny Ka sávban nyilvánul meg. A kínai gyártású, ámerikai radarsávos "wide Ka band"-os detektorokkal a hajad fog kihullani
egy agregátor és egy 230-as gyorsvágó a jobbik fajtából, lehet vagy 30mp az eksön míg megdöntik. a nagy faluban is így oldották meg a kerékbilincset többen.
Hát én ilyet akkor vennék mégegyszer,(radardetektor) ha volna lehetőségem kipróbálni
Egyszer vettem egyet használtan, nem túl sok pénzért na nem egy csúcs modellet, de gyerekek az fűre-fára, szirre-szarra sipákolt Ha beértél egy városba sokkal jobb volt kikapcsolni
Két hét után kidobtam a picsába
Ilyet csak akkor vennék, ha tényleg csak a telepített fix trafikat jelezné na esetleg a városokban kihelyezett napelemes sebesség ellenőrzők előjelzése még éppen belefér...
Nálunk is van(mint mindenhol már ) az a napelemes sebességmérő kütyü, ami tájékoztat, hogy mennyivel mégy.(radaros) Nos nálunk az egy fasza kanyar után van. Az én ócska detektorom az úgy jelzett, ha egy működő frekvencia volt a közelében, hogy minél közelebb értem az adott mérőhöz annál jobban szaporázta a bípp-elést. És bizony koránt sem volt még rálátás a mérőre ez már szépen jajveszékelt...
Multanovával még nem talákoztam. Állítólag az szép feladat háccsó mérés esetén
Na mondjuk a csepeli pihenő benzinkút fotocellás ajtaját is...
Különben egy rossz minőségű útszakaszra(mondjuk néhány km-er) miért van kirakva legalább 15 sebességkorlátozó tábla...
Akkor nincs szemből sugár, nem jelzi előre..... amikor elhaladtál megmér...ennyi....azt már nem zavarod meg semmivel
Röviden arról van szó, hogy felröppentek a hírek, hogy 200 fixtrafit fognak üzembe helyezni a közeljövőben
Nos a lézerblokkoló az csak csendben bámul az autó/motor elején amikor elhúzol egy ilyen doboz alatt Mivel a lézerblokkoló (és a nevében is benne van) csak lézerrel mérő készülékeket blokkol lásd. fáma II, fámaIII, scs102. scs 103 és hasonszőrű kis társai
A fényképet készítő dobozkák radar által készítenek qrva drága felvételeket. Ennek is van ellenszere, de ez csak kizárólag előjelez mert ezt blokkolni nem tudja(a fénykép elkészül ) viszont ha időben jelez akkor szépen visszább veszel a lovakból. Csakhát ami kütyüt pl. nekem volt az még a reptéri kutyára is bejelzett igy az lett a sorsa, hogy elhajítottam és utánna se néztem De itt szakértők szerint van már olyan radardetektor, ami minimálisra csökkenti a fallsriasztásokat és állítólag nem zavarja a lézer blokkolót sem. Mondjuk nekem sem zavarta, mind a kettő párhuzamosan használva volt. Mert lézerblokkolóm nekem is van az autómon és nem is a gagyi verzióból Mondjuk a motoromon is volt de az eggyik felét bennehagytam egy clió ajtajába...
Ja egyébként egyenlőre úgy van, hogy a fix trafikat táblával jelezni kell. Eddig ez itt így is van nálunk és remélem így is marad. Kék alapú tábla RADAR CONTROL felirattal...
Egyszer vettem egyet használtan, nem túl sok pénzért na nem egy csúcs modellet, de gyerekek az fűre-fára, szirre-szarra sipákolt Ha beértél egy városba sokkal jobb volt kikapcsolni
Két hét után kidobtam a picsába
Ilyet csak akkor vennék, ha tényleg csak a telepített fix trafikat jelezné na esetleg a városokban kihelyezett napelemes sebesség ellenőrzők előjelzése még éppen belefér...
Ramet Kadett, meg Ramet Pony.