Így van, minden évben két alkalommal előveszik a témát... aztán szépen el is csendesedik, mert:
1, nem gyenge üzlet a trafi beszerzés/trafi elhárítás az országgyűléshez nagyon közel álló jóembereknek (igen, a kettő szorosan összefügg)
2, ők is vastagon el vannak látva ilyen eszközökkel a saját autóikon.
Nyugodtan keress vissza, pont egy éve, illetve idén márciusban is ugyanilyen hírek voltak az eszközről.
..am ez is olyan érdekes. Amikor 2008 május elsejével bevezették az objektív felelősséget, és elszaladtak a bírságok tarifáival, a fidesz hogy fel volt háborodva ezen. Most meg mi van..?
(az utóbbi pár évben valószínűsíthetően eladtak már pár10ezer blokkoló szettet, nem kevés pénzért.. következő feladat megtalálni kinek van, aztán jól lehúzni)
persze,mivel jelenleg a "gyorshajtás" az egyik legjobb bevételi forrása ennek a gennyes országnak.és aki ez ellen tesz,akár börtönbe is csukják.a többinek meg jó lesz elrettentésnek.ez így működik.lásd 2006...ki mert azután már tüntetni?
Nem hiszem, hogy érdemben lesz belőle valami. Az összes kormányzati autó fel van szerelve blokkolóval, ráadásul a nagyker forgalmazásban többek közt a Pintérnek vastagon benne van a keze...
Ma reggel volt az MR1 Kossuth rádióban.. valami minisztériumi fontoska beszélt arról, hogy már készítik a jogi hátteret ahhoz, hogy elejét vegyék a lézerblokkolóknak, és nem csak a használatot, hanem magát a tényt, hogy be van építve a járműbe a rendszer súlyosan büntetnék..hasonlóan a rendszámmal mahinálókhoz
Persze, hogy van megoldás! Ha lézeres készülékeket tesznek ki, akkor megoldja a lézerblokkoló, ha radarosakat, akkor meg szerintem igen gyakran fog tönkremenni/eltűnni. Egyszer majd megunják és nem pótolják vissza...
Nem tudsz kibújni. Katonai bűncselekmény. Jelenleg is utasításba van kiadva, hogy csak akkor tagadhatod meg, ha bűncselekményt valósítanál meg vele, tehát ha szabálysértésre kényszerít a parancs azt végre kell hajtani. Később lehet panaszkodni, de itt nem volt később.
A radardetektor egy nagyon magas frekvenciájú rádió vevő (pár GHz) !Ahogy a rádióban is hallani néha reccsenést úgy ez is összeszedhet zavarjelet is. Ha viszont nem Sokol minőségűt veszel, hanem 200 000Ft környékit ,- mert a jó rádiók is ott kezdődnek- garantált a biztos működés !
De a sebességet mindig a vezető választja meg!
Ha tudatában volt annak, hogy szar a gumi..... hát akkor miért nem ment ezért is lassabban?
Oké, hogy nem mert nem elindulni....bár érdekes lett volna, ha ezért baja származik...simán ő nyer bármilyen pert.
De ha már elindulok valamivel, mert azt mondják..... és tudom, hogy szar..... akkor még jobban figyelek és vigyázok!
Sok autót hoztam már el címről javításra..... tudtam, hogy bajai vannak... ehhez mértem a sebességem, közlekedésem.
Eső. ok. De esőben olyan vígan megyek 90-el mint szárazon, persze jó gumival. Mikor taknyoltam az R1-emmel akkor kicsit az én gumim is kopott volt középen. Egy 150+ os kanyarban akkorát estem 80-90-es tempóval mint az ólajtó. Lehet, hogy 20 lett volna az optimális sebesség, az elesés elkerüléséhez, de ki gondolta. Persze a hibás én voltam, mert nem jó gumival indultam neki az útnak és nem az eső, sem a motor. De itt ő nem akart elindulni ez a lényeg........és ezért inkább hibás aki rákényszerítette szerintem mint a vezető.
1, nem gyenge üzlet a trafi beszerzés/trafi elhárítás az országgyűléshez nagyon közel álló jóembereknek (igen, a kettő szorosan összefügg)
2, ők is vastagon el vannak látva ilyen eszközökkel a saját autóikon.
Nyugodtan keress vissza, pont egy éve, illetve idén márciusban is ugyanilyen hírek voltak az eszközről.
(az utóbbi pár évben valószínűsíthetően eladtak már pár10ezer blokkoló szettet, nem kevés pénzért.. következő feladat megtalálni kinek van, aztán jól lehúzni)
Konkrétan mi lett volna amiért elítélik?
Ha tudatában volt annak, hogy szar a gumi..... hát akkor miért nem ment ezért is lassabban?
Oké, hogy nem mert nem elindulni....bár érdekes lett volna, ha ezért baja származik...simán ő nyer bármilyen pert.
De ha már elindulok valamivel, mert azt mondják..... és tudom, hogy szar..... akkor még jobban figyelek és vigyázok!
Sok autót hoztam már el címről javításra..... tudtam, hogy bajai vannak... ehhez mértem a sebességem, közlekedésem.