a csibever által feltett hír is igazol engem, hogy egy jellemtelen alakulat vagytok.
látod pohi, nem azt mondták a sünök hogy bammeg igen vállaljuk a felelősséget hogy szar helyen álltunk meg.neeem, mi vagyunk a hatalom és a dicsőség elkobozzuk a bizonyítékot felírjuk még az alsó gatyád színét is, hogy megfélemlítsünk ez a magyar rendörség.
na tisztelt krekó ,majd ha téged is megfenyeget a hatalom akkor is ekkora lesz az önbizalmad.
Hallode te most visszasírod a Kúrcsány féle ellehet menni dolgot?
Vagy csak szimplán az agyhalottak vagyunk és utáljuk bármelyik kormány van hatalmon pártnál vagy aktivista?
Csodálom, hogy van energiád évek óta megvívni a harcod, arc, és név nélküli emberekkel.
Számomra szélmalomharc lenne. Sokan beszélnek itt nagy összefogásról, ne legyünk birkák stb. meg a világmegváltó megoldásokról. Kár, hogy ez utóbbi kettő is mindkettő adatlap nélküli ember.
Ennek olyan szinbiózis szerűen kellene működnie, oda-vissza játék és kellemesnek kellene lennie mindkét félnek. De nem így van. Erről nem a rendőrség tehet ő csak egy kar vagy láb, neked az aggyal van gondod.
gondolkozz!
nem mi vagyunk az államért!
az államnak kellene értünk lenni!
fírtathatom az elme állapotod, de felesleges tennem.
fletó megmondta: elkúrtuk!
abba a csoportba te is bele tartozol.
érdekes hogy MR BEAR kilépett a testületből, miért is? mintha úgy rémlene este 23:53-kor hogy elege lett a zsákutcai motoszkából!
ezt ne vedd sértésnek, de szerintem átment TERMINÁTORBA és önfejlesztő típus lett. azaz ő haladni fog, de te ott maradsz a vödör alján és úszkálsz majd a poshadt vízben.
már a DANKÓ felénél járok és nem személyeskedni szeretnék, de inkább lépek nekem hamar meg árt és ezt vállalom.
nem vok alkesz inkább jobban bírom a 300+.
Te álomvilágban élsz még mindig, rémálom világban. Lehetetlen gondolatokkal a fejedben. Túl sok mindenkit vonsz egy kalap alá és azonosítod a kormányt a rendőrséggel. A rendőrség mindig is az éppen hatalmon lévő kormányt szolgálja, az így volt, van és lesz is. Ha mást gondolsz, nagyon buta vagy.
én hiszem, de tudod a jobbik nem rendőrséget fog fenntartani.
csendőrséget.
és oda -lehet- te nem kellesz.
rend is lesz és csend is lesz, még ilyen négy sikeres év és orbánia megy a süllyesztőbe.
én már párszor be írtam ide hogy........ lehet csúnyán is, de a valót írtam. ti rendőrök és a kmpl. kormány az úton keresztbe-ahogy HOFImegmondta- nem a haladást szolgáljátok. nem a hétköznapi emberek csaklizták el az ország pénzét, és nem kértünk benneteket hogy az EU csicskásai legyetek, ti küzdöttétek ki azt magatok.ha az EU nem kéri hogy regadó legyen mindenhol akkor nálunk mért van még mindig, de ha az EU elfingja magát hogy tispol akkor csorog a nyálatok, és veritek a melyetek ahelyett hogy a fejetek vernétek...... de tudod.
mi leszünk az EU megmentője, blablabla........................................
viktorkám: egy szalmaszálat nem tettetek arrébb az edelényt körülvevő gátakon, a tisza gát sem lett magasabb, nem készült átfogó bel és árvízvédelmi terv sem pénz alap, a kórházak 10Milliárddal lettek adóssabbak, és a kreszt is ki kellett volna dobni már a parlament ablakán. lehet majd távoktatni a kreszt, csak nem tudom ki válaszol majd az iq1-es tanulók kérdéseire ha nehezen veszik a lapot a feltett kérdésekre, és miért is történt 10 centi hó hatására több száz baleset, mert nem kaptak gyakorlati oktatást megfelelő tanpályán.
ezek IS égető gondok lennének ha a tisztelt orbánia magyarországra venné tekintetét és nem kínára, és oroszországra, meg ki a fasz tudja mennyi országot járt már be feleslegesen, mert hiába reklámozza az országunkat ha a korrupció, és a gazdasági és társadalmi hanyatlás megállíthatatlan most per pillanat.
A baj csak az, hogy nem voltam ilyen. Csak anagyon boszant, hogy egy marék hulladék szívat több (száz) ezer becsületes embert. Ahelyett, hogy valamilyen látványos módon megszabadítanák maguktól ezt a világot.
kb 1000x elmondtam, leírtam hogy talán össze kellene fogni......
de csak rinyálni tud mindenki, meg keresztbetenni másoknak néha olyan előnyökért ami nem ér semmit
amíg 10 emberből 8 felé beszél nem lesz itt semmi, ezt ki is használja az a maroknyi ember aki szivat
mindegy hogy piros vagy kék vagy narancs.....
szóval összefogni
vagy
bégessen mindenki tovább, és tartsa elérhető közelségben a vazelint
látod pohi, nem azt mondták a sünök hogy bammeg igen vállaljuk a felelősséget hogy szar helyen álltunk meg.neeem, mi vagyunk a hatalom és a dicsőség elkobozzuk a bizonyítékot felírjuk még az alsó gatyád színét is, hogy megfélemlítsünk ez a magyar rendörség.
na tisztelt krekó ,majd ha téged is megfenyeget a hatalom akkor is ekkora lesz az önbizalmad.