látod, látod, tudod te ki tenne itt rendet.
csak akkor munkanélküli lennél, de izibe.
lenne akkor munkájuk az ácsoknak,
még el sem engedném temettetni őket.
dunába nem! szennyezné a vizet!
és a pecások is elmenekülnének ha meglátnák a" kövér" harcsa bajszát kikandikálni a merítőhálóból.
aauuuuuuuuuuuuu ,te pont olyan vagy mint én
csak szépen szabad kurva anyázni, és a szexre is vigyázni kell kit küldesz össze.
a rendőr autós sztori nem jóóóóóóóóóó, keresd a neten ők kb 3.5km-en 50-80000 ft bírságot szedtek össze ami bizonyítható vót, szerinted ha ők ilyen szabályosak akkó mit tudhatnak ők a kreszről
én még megtoldanám a V V retkes k......a-at amelyik ezt az ipari szennyet kitalálta és idehozta, nesze neked kultúra
Dunába kellene lövöldözni az összes nyakkendős senkiházit aki ennek a törvényre emelését bármilyen módon támogatta. A legkevesebb az lenne, hogy minden senkiházi tolvajtól (politikus) azonnal megvonni a mentelmi jogot, és az általuk kitalált tarifák 10-szeresével büntetni őket az ilyen szabálysértésekért. Mutasson példát a mocskos retek politikus, ha ilyen törvényt hoz. Próbálja ki magán, hogy be tud-e minden szabályt tartani a féreg.Ezeket ilyen tételek mellett tesztelnám az IGEN gombbal szavazó retkeken, úgy hogy 2 hónapig követném a kocsiját rendőrautóval és írnám a tételeket szépen, majd a végén odanyomnám a semmirekellőnek a csekket. Dunába sz össszessel! A jó redvás k.va édes anyjának a családját tegye tönkre ilyen büntetési tételekkel. Az biztos, hogy én fizetni nem fogok, inkább leülöm, és ezután ott csalok, lopok hazudok ahol lehet, sőt amit lehet minden csmpészárút fogok venni, ha találok olyat még kenyeret is, mert gyűlölöm ezt a szarkupacot amit magyarországnak csúfol ez a retkes orbánc viktor.
Múlt nyáron mentem egy erdős területen szép lassan az erdő illatát szimatolva, és egy kanyar után ott áll az úton keresztben két őz ! Meg kellett állnom, mert csak többszöri dudálásra voltak hajlandók lemenni. Képzeld el, ha neki rongyolok az egyiknek?
akkor én vagy nagyon okos vagyok vagy nagyon nyúl
engem 20év alatt 1x büntettek meg. még abban az időben amikor ilyen kis cetliket adtak a yardok
bár idén mentem 1x gyorsan de nem lett dokumentálva hatóságilag
Akinek van esze és van féltenivalója az elretten a nagy bírságtól és nagy börtönév számtól. Akinek nincs féltenivalója az xarik az egészre és elindul megcsinálja amit akar. Ha megússza megcsinálja megint, ha elkapják a börtönben ráeszmél arra, hogy ez nagyon nem jó, rácsok mögött homoparty-zni. Ez után már lesz benne félsz, hogy oda ne kerüljön be többet. Van akinek ez sem okoz gondot, de nem nagy létszámról beszélünk........
Ha egy figyelmeztetéssel meg lehetne úszni egy olyan rablást mikor kiszaggatnak a saját autódból, megvernek és elviszik az autód, biztosan többen elkövetnék, mint így, hogy több év a büntetési tétele.
pár éve olvastam hogy végeztek felmérést (talán angliában...) hogy a bűn elkövetőknek mi az elrettentőbb:
-a nagyobb büntetési tétel
-az hogy biztosan lebuknak
a nagyobb büntetési tétel nem volt elrettentőbb
mondjuk akit megküldenek 300 ezres befizetéssel 100ezres fizu mellett az tuti elretten..... még az autózástól is mert eladja valami kupecnek féláron a verdát hogy tudjon fizetni
Azokat csak akkor veszik elő, ha a Jobbik nyer, addig nem, már mit amit a politikai műsorokból leszűrök. A büntetési tétel nem azért ilyen nagy, hogy bárkit lehúzzanak, hanem, hogy elrettentő legyen és akinek esze van az tartsa be a szabályokat. Akinek meg esze nincs az fizessen.
A menetlevél 200.000 ha nincs töltve aznapra, amúgy rublikánként 10.000.......nem tudom mi lenne a lépés, ha csak a név hiányozna aznapról.........persze ilyenkor a tulajt meghallgatják és ha nem közöl adatot akkor az egy szabs. amiért megmérik őt........
be is vagyok szarva az új büntik mértékétől és attól, hogy a rendőr is büntetési kényszer alatt áll....ha csinálok valamit ha nem akkor is lesz valami amiért fizethetek, persze van sok olyan rendőr is aki nem akar majd beállni a sorba, de nem lesz választása....illetve annyi, hogy otthagyja a szervet....
Ahogy olvasgatom a hsz-kat, az az érzésem, hogy van egy csomó "hatóság"-nak aposztrofált gittegylet, teljesen pénzbeszedésre ráállva. Ráadásul lenullázó pénzösszegekről van szó!szaros menetlevelek miatt ! És azok mikor lesznek kérdőre vonva akik lezüllesztették eladósították tönkretették az országot? Legalább ilyen mértékben?!
Akkor egy ellenőrzés jöhet az NKH-tól......magánszemélyeket is ellenőrizhetnek ha úgy gondolják.....amúgy lejjebb írtuk a nem megírt menetlevél büntetési tételeit......3 kiló körül van alapból, de mászhat feljebb...
Tényleg: ilyenkor ha azt mondod, hogy egyszerűen elfelejtetted megírni aznapra a menetlevelet, vagyis nincs bejegyzés arra a dátumra, akkor a büntetés kisebb vagy nagyobb, mint a gyorshajtás?
csak akkor munkanélküli lennél, de izibe.
lenne akkor munkájuk az ácsoknak,
még el sem engedném temettetni őket.
dunába nem! szennyezné a vizet!
és a pecások is elmenekülnének ha meglátnák a" kövér" harcsa bajszát kikandikálni a merítőhálóból.