Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem akarom én a refit használni, mert az tényleg vakít, míg amikor a xenon benne volt sosem villogtak rám... (normálisan be van állítva a lámpa akkor nem vakít)
de mégis jobban észrevettek, sosem jött ki elém senki...
én csak szabályosan akarok látszani... már ez is bűn?
mivel a szabály kimondja, hogy nem lehet utólagos xenon, sajnos ez az...
vagy vehetek ilyen meg olyan nagy fényerejű kamu izzókat... pfff...
(aláírásgyűjtést kezdhetne a motorrevü, mert ez tényleg a biztonságot szolgálja)
Felénk azonnali forgalmi elvétel, autóban/motoron egyaránt. Használd a refit, vagy még inkább valami plusz szúrófényt, azzal nem ugrik a rendszámod...
jáájj Te nem mondod hogy megnyősűűtéé? pedig....nah mind1
ja és még valami....
büntetnek xenonért? vagy ez csak "városi legenda", hogy így büntetnek, meg úgy büntetnek, közben meg senkit nem büntettek meg...
sajnos volt egy ilyen ahol a szabályosan közlekedő motorost egyszerűen elcsapták, nem látták?
http://www.szoljon.hu/jasz-nag...
ezért gondolkoztam hogy visszarakom a xenont...
jól tudom hogy a kreszben benne van hogy ha valaki egy sáros földútról aszfaltozott útra megy akkor le kell takarítani a kerekeket?
ennek ellenére kutyatetemnyi földrögöket kerülgettem, a traktorosok miatt...
Jó az,csak az anyóstámláról kell vele lövöldözni mint ahogy az mostanában szokás.
Szegénynek már vízhólyagos volt a talpa....
hát komám itten az ara mintha máshova gondolna
-5°C -nál hidegebb időben nem jóóóó
Sok boldogságot nektek!
Gratula Mester (jól meg gondoltad) Mostmár nincs lébecolás a haverokkal
Köszi mindenkinek.

Itt enyhén illuminált, belepislogós kép :
Grat!
De azt is tudnod kell,hogy ezt Ők is tudják,és 120-150 méter körül kezdik a mérést.
..csupa hasznos infó. Nappal 200 méternél távolabbról autóval még érdemes lehet "megfordulni"
Na most remélem jó lesz
Hopsz,ez bmp,át kell konvertálnom
Utólag is sok boldogságot,és üdvözöllek a papirosok táborába

A múltkori kérdésemre,a face to face lézerrel, közelről az arcba.......
megtaláltam a választ.
A képen 6. pont,szembiztonság.
1 szeletet.....
Mennyit evett a menyasszonyi tortábol?
Túléltem
Engem UGYANOTT lőttek le ... még a múltkor, esőbe. Meg kell hagyni elég hülye helyen ... :(
Visszafordulni nem mertem, (szabályosan nem tudtam volna félreállni, csak a járdaszigetre a rendőrautó mögé/mellé) azóta töprengek a bírság mértékén.
Pohi,

SOK BOLDOGSÁGOT!

Ez se nem!