Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egyedi azonosító jel meghamisítása bűncselekmény
sziasztok.egy olyan kérdésem lenne,hogy vennék egy motort(Etz 250)de nincs semmi papirja,viszont patent állapotú,jobb mint a sajátom.a másik gond,hogy az ország másik végén van,nekem meg nincs utánfutóm,se vonóhorgom.az eladó azt javasolta,hogy vigyem le a rendszámomat,és jöjjek haza vele.mindkettö kék szinü,mint két tojás,olyanok.
szerintetek lehet bukta a vége?
nézheti igazoltatásnál a motorszámot,vázszámot?
mit kockáztatok vele,ha mégis meglépem ezt,és elkapnak?
Írtam.
Erre van ötletem ha kell, email-on elérsz.
Nem. Írtam egy reklamációt, hátha megúszom. Egyelőre várom a választ.
Motorbaleset miatt a jobbkezem be van most gipszelve, ha azzal vágom álon a szomszédot az nem minősül felfegyverkezésnek?
Befizetted?
Pontosan SZEMÉTség TETEJE . Persze, hogy nincs ilyen szabály.......nincs is értelme ilyet tiltani. Ez kb. olyan lenne mintha te a rövidebb utat nem használhatnád és a hosszabbon kellene menned.
Futtasd is be a szomszéd házfalát borostyánnal/ vadszőlővel.. legalább te nem fogod látni a vizesedést
akkor csak jól emlékeztem .
ez már a szemétség teteje, hol van ez, remélem nem nálunk.
nincs véletlenül olyan szabály, hogy lesből nem mérhetnek?
nem semmi..........szerintem még akkor sem venném észre ha véletlenűl mellé parkolnék
Erre csak annyit tudok, hogy nekem 77-ér csak 30e-res csekk jött.
Még jó, hogy előttem töketlenkedett valaki.
Bár így meg ő megúszta, mert takartam.
Szlovakia, 180 fokban mér radar......na ezt vedd észre:

link
Beszarok..........kukába rejtett trafi?
Jah....mikor megáll a kukásautó és gyorsan üríti a kukát, majd továbbhajt......
ha a gereblye mellett még tetveim is lennének akkor az már bűnszövetkezetben elkövetett súlyos testi sértés

amúgy nekem egy térdig érő sövényen megy a vita, hogy MAJDNEM hozzáér a házhoz..... ráadásul annyit locsolom hogy penészes a garázsa FELSŐ része a betonkoszorúnál

szóval nagyon szereti az úr a hülyéket, mert jó sokat teremtett belőlük...
az átnyúló fa gyümölcs sem szedhető le, az a szomszéd tulajdona. Ami lehullik az a tiéd.
A gallyat nem vághatod le, mert az rongálás, hanem kérni kell a birtokháborítás megszüntetését, azaz önkormányzat.
A pofánverésről meg annyit, hogy ha kézzel teszed akkor könnyű testi sértés, ha már csak egy gereblye is van a kezedben, de nem használod azonnal súlyos testi sértés felfegyverkezve, kísérlet, amit igen súllyal mérnek, nem kéne.
Felettébb gyanús ez a dolog !
Szar az élet!
Szerintem akkor beköhögjük,max a gyerekeknek nem jut pelenkára. Majd kihordjuk őket az udvarra,legalább szép zöld lesz a fű!

De közel volt az az 50-hez.Csak nem annyira közel!
Nekem úgy rémli, ami átnyúlik az az szomszédé
És szerintem, de csak szerintem ha a szomszéd fa gallyai átnyulnak a portámra akkor azt én szabadon levághatom hisz az én területemből foglalna helyet
Ha véletlenül törvény szerint nem így lenne, nálam akkor is így lenne, mert ha a szomszédfa átnyúló galyai az én portámat szemetelnék teli falevelekkel összel, vagy a túlérett gyümölcsök, potyognának a kerítés melletti kocsibejáróra esetleg a kocsira én tuti levágnám, ha ez nem tetszene neki akkor meg egy ütéssel ütném agyon a parasztját...
Egyébként az üdülönknél volt egy ilyen eset, csak akkor a mi fánk nötte egy kicsit túl magát A szomszéd amikor ott voltunk mindég panaszkodott,(hozzáteszem jogosan) hogy ki kéne már vágnunk a fát mert fele átlóg hozzá és teliszemeteli a portát.
Mi mindíg mondtuk is nek, hogy persze megcsináljuk csak nem jött még ki a lépés rá Persze sz@rtunk mi rá hol érdekelt bennünket az öregasszony nyavajája, dolgozni meg ki szeret amikor üdülni megy le, ez evidens nem?
Na kb. 10 év alatt megunhatta az igérgetésünket, mert egyszer csak a helyi önkormányzattól kaptunk egy levelet hogy, amennyiben x határidőn belül nem vágjuk ki a fát akkor 100 akárhány ezer forintra büntetnek bennünket Azt ugye mondanom se kell, hogy 3 óra múlva már fel is galyaztuk...
Ha látnád a kapumat 4.4 méter széles és 2.5 méter magas......gyanúsan hasonlít arra amire gondoltál
Ha nem fizeti be akkor az önkormányzat hajtja be. Ott szokott lenni részletfizetési lehetőség és nem kérnek érte + pénzt. Egyébként meg ne száguldozzon, mert az 50 közelében sem volt.......
Hát akkor ezt megették! Azért köszi szépen!