ja,az értesítés után szerintem2héten belül megjön a csekk és talán 15 vagy 30 munkanapon belül kell fizetni ha jól emlékszem.amennyiben nem fellebbezel.na ennyit tudtam segíteni(bár ne tudtam volna )
itt kiszámolhatod amúgy szerintem 30ezer a legkisebb tétel.
talán60napon belül kell kiküldeni az értesítést és a csekk csak aztán jön.(nekem már jött 2szer)
Nem tudom megnyitni, de sztem kukába rejtett sebességmérőt linkeltél be. Nos, ha azt, akkor jelentem, ilyen nálunk jó eséllyel nincs. De ha tutira akarsz menni, akkor sárkány ellen sárkányfű... sebességmérés ellen pedig...
Nyitott kipufogó, dB-killer-rel(nem eszméletlenül hangos), E szabvány nélkül mennyire rizikós? és ha gravíroztatok ismerősömmel bele E jelvényt akkor az lebukós e
Nekünk a toth.gyula intézett mindent, hozta vitte a motort. Csak alá írni kellett, és fizetni, nagyon korrektül, és gyorsan elintézett mindent.
Szokott irkálni a topikokba, biztos segít, kérdezd meg.
Szia lenne egy olyan kérdésem hogy egy ismerősöm vett egy svájci rendszánú motort de megvan a vámpapír minden ami kell de fél éve nem csináltak vele semmit le lehet ezt itt műszakiztatni hamar?
Nekem a múlt héten volt majdnem ilyenhez szerencsém. A rendőrség előtti lámpához már sárgára érkeztem, és mivel nem volt sűrgős, így lefékeztem, tényleg nem satu, csak úgy simán. Mákom az volt, hogy én a sáv bal felére húzódva álltam meg. Jobbról kb. 40-el, már frankón a piroson elzúgott mellettem egy melósokat szállító kisteher. kb 10 centire. Láttam, hogy elfordul jobbra a kereszteződésben, lámpa zöldre váltott, én utána. Ott állt az utca végén, pont szállt ki belőle egy jómunkásember. Megálltam a nyitott ablaka mellett és beüvöltöttem, hogy "nem láttad, hogy piros volt a lámpa, bazdmeg?" Ő: "még sárga volt". "sárga az apád fasza - mondom - jó, hogy nem basztál el! Idióta!"
Aztán nagy gázzal elhúztam hazának, de még jó ideig tiszta ideg voltam. Lehet, hogy már fáradt volt így du 5 felé, de ez nem vigasztalt volna, ha hátulról belém durrant.
Úgyhogy csak óvatosan!
Jó pár éve engem úgy ütöttek el hátulról hogy a piros lámpánál várakoztam. Annyit észleltem hogy csúszik valami gumi ( magamban még morogtam is hogy melyik marha nem bír magával) , a következő pillanatban már repültem is motorostól egészen a kereszteződés közepéig. Hála az Őrangyalomnak megúsztam pár napi kórházi ápolással. Hozzátenném a rendőrök két telefon után sem jöttek ki csak amikor bekerültem a kórházba akkor jött be hozzám egy rendőr, hogy felvegye a tényállást. Persze ez sem most volt és azóta megbékéltem mert a télen pont rendőrök segítettek felállítani az eldőlt motort amikor elestem vele a télen.
talán60napon belül kell kiküldeni az értesítést és a csekk csak aztán jön.(nekem már jött 2szer)
azt a levéltől számítva mikor jöna csekk?
Nyitott kipufogó, dB-killer-rel(nem eszméletlenül hangos), E szabvány nélkül mennyire rizikós? és ha gravíroztatok ismerősömmel bele E jelvényt akkor az lebukós e
előre is köszönöm a válaszokat
Szokott irkálni a topikokba, biztos segít, kérdezd meg.
Aztán nagy gázzal elhúztam hazának, de még jó ideig tiszta ideg voltam. Lehet, hogy már fáradt volt így du 5 felé, de ez nem vigasztalt volna, ha hátulról belém durrant.
Úgyhogy csak óvatosan!