Vihetsz akárkit, a büntetés mértéke nem ettől függ......kaphatsz helyszíni bírságot 3000-20.000 között és fel is jelenthetnek ami ezen esetben 30.000-ig mehet....ha jól emlékszem.
CSak megszüntetés van a határozatban, nem írja, ki a felelős. Az okozónál nem volt jogsi, a kapitányságon kitöltettek velünk 1 papírt, amiben részben elismerte a felelősségét, de arra hivatkozott, hogy leszorították.
az a gond, hogy ügyvéd ilyen kis kárral nem foglalkozik, nincs benne pénz. Viszont a biztosítója attól még fizessen, hiszen ő okozta a kárt. És látni kéne mi van a határozatban, csak a szabálysértésit szünteti meg, vagy van e benne megállapítás a károkozásról.
pohi ha jol gondolom rendör vagy azt szeretném kérdezni h ha nincs meg a 2 évem és viszek egy csinos lányt motoron akkor mennyivel büntethettek meg? köszi a választ
A tököm tele van ebben az országban a bürokráciával... Én fizessek rendesen mindent, menjek el az idézésre, vagy elővezetnek, saját lóvén vetessem fel a kárt a biztosítómnál, saját lóvén csináltassam meg, aztán a kis köcsög röhög, hogy megszoptam.... Felrobbanok!
Azt írja, hogy csak az eljárás alá vont teheti meg 8 napon belül! De hát ő hülye lesz. Mondjuk pont nem érdekel, csak a biztosítónak ez a határozat nem jó, nem fizet....
Sziasztok! Főleg Pohit, vagy Beart kérdezném: Márciusban mentem egy 3 sávos úttest jobb szélső sávjában, ami jobbra kanyarodó sáv. A két belsőben állt a sor. Egy gyökér kivágott a sávból jobbra, és simán fellökött. Először elment, majd gyalog visszajött, okoskodott, erre rendőrt meg mentőt hívtam, könyököm, térdem vérzett. A hatóságon már azt mondta, hogy egy suzukis csaj kényszerítette le, ezért kellett sávot váltania, és részben elismerte a felelősséget. Erre ma kaptam egy határozatot, hogy megszüntették ellene az eljárást! 100 rugó kár lett a robogóban, plusz dzseki-bukó! Mit tegyek? A szabálysértési előadó hölgy egy kicsit lekezelő volt, látszik, hogy nem csipázza a motorosokat....
háátm unión belül lehet cink, de nem minden ország feszül rá, de ha ott elkapnak akkor műveltebb országokban elevszik aj ogsit pl, és akkor adják vissza ha befizetted a lét.
Hosszabb túrára indulok a hétvégén és érdekelne külföldön esetlegesen készülő fényképekkel mi a helyzet? Ha megkapom a képet fizetek, vagy kuka? Szlovénia-Olaszország-Franciao-Sapnyalo. lenne az útvonal.
Ne félj, tapasztalatom szerint a tiszteletdíjukat belekalkulálják a biztosítási összegbe.
MAGYARORSZÁG ÍGY SZERETLEK...
Hosszabb túrára indulok a hétvégén és érdekelne külföldön esetlegesen készülő fényképekkel mi a helyzet? Ha megkapom a képet fizetek, vagy kuka? Szlovénia-Olaszország-Franciao-Sapnyalo. lenne az útvonal.