Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azért köszi a választ
nemáár
Vihetsz akárkit, a büntetés mértéke nem ettől függ......kaphatsz helyszíni bírságot 3000-20.000 között és fel is jelenthetnek ami ezen esetben 30.000-ig mehet....ha jól emlékszem.
"megzsanettozzák"
CSak megszüntetés van a határozatban, nem írja, ki a felelős. Az okozónál nem volt jogsi, a kapitányságon kitöltettek velünk 1 papírt, amiben részben elismerte a felelősségét, de arra hivatkozott, hogy leszorították.
ha elég csinos a csaj, akkor megzsanettozzák, oszt' jónapot
az a gond, hogy ügyvéd ilyen kis kárral nem foglalkozik, nincs benne pénz. Viszont a biztosítója attól még fizessen, hiszen ő okozta a kárt. És látni kéne mi van a határozatban, csak a szabálysértésit szünteti meg, vagy van e benne megállapítás a károkozásról.
ja és nekem tetszik a kutya
pohi ha jol gondolom rendör vagy azt szeretném kérdezni h ha nincs meg a 2 évem és viszek egy csinos lányt motoron akkor mennyivel büntethettek meg? köszi a választ
amúgy kibaszott ronda a kutyád:D..de bocsXD
azt tele-tackt nak hívják:D a kutyás cuccot:D ha arra gondolsz amivel megbassza az áram:D
Ügyvéd, tudod aki járatos ezekben az ügyekben .
Ne félj, tapasztalatom szerint a tiszteletdíjukat belekalkulálják a biztosítási összegbe.
tele a tököd na ne viccejjj... ha eljutok addig a pontig hogy az én kis történetem leírhatom...na akkor fogod eldobni az agyad...émmá felit edobtam
Hát dehogyis robbansz fel
MAGYARORSZÁG ÍGY SZERETLEK...
A tököm tele van ebben az országban a bürokráciával... Én fizessek rendesen mindent, menjek el az idézésre, vagy elővezetnek, saját lóvén vetessem fel a kárt a biztosítómnál, saját lóvén csináltassam meg, aztán a kis köcsög röhög, hogy megszoptam.... Felrobbanok!
biiiztos van mód rá. csak ne azokat kérdezd akiknek ettől pluszmunkájuk lesz.
Azt írja, hogy csak az eljárás alá vont teheti meg 8 napon belül! De hát ő hülye lesz. Mondjuk pont nem érdekel, csak a biztosítónak ez a határozat nem jó, nem fizet....
illeték bélyeg ellenében fellebbezésnek van helye...valószinűleg....de ebben macit kérdezd...de semmiképp ne hagyd annyiban
hát van a levélben olyan írva tudtommal hogy fellebbezésre határidő vagy valami ilyesmi bármi, nem?
Kábé 5 éve úgy döntöttem, hogy az aszfalton motorolást befejezem, marad az offród... nemistudom, igazam volt-e
Sziasztok! Főleg Pohit, vagy Beart kérdezném: Márciusban mentem egy 3 sávos úttest jobb szélső sávjában, ami jobbra kanyarodó sáv. A két belsőben állt a sor. Egy gyökér kivágott a sávból jobbra, és simán fellökött. Először elment, majd gyalog visszajött, okoskodott, erre rendőrt meg mentőt hívtam, könyököm, térdem vérzett. A hatóságon már azt mondta, hogy egy suzukis csaj kényszerítette le, ezért kellett sávot váltania, és részben elismerte a felelősséget. Erre ma kaptam egy határozatot, hogy megszüntették ellene az eljárást! 100 rugó kár lett a robogóban, plusz dzseki-bukó! Mit tegyek? A szabálysértési előadó hölgy egy kicsit lekezelő volt, látszik, hogy nem csipázza a motorosokat....
akkor nincs hiba. éénn simán mentem még szlovákba is jogsi nlékül, 125/50-nel
Milyen jogsit?
háátm unión belül lehet cink, de nem minden ország feszül rá, de ha ott elkapnak akkor műveltebb országokban elevszik aj ogsit pl, és akkor adják vissza ha befizetted a lét.
Üdv mindenkinek!

Hosszabb túrára indulok a hétvégén és érdekelne külföldön esetlegesen készülő fényképekkel mi a helyzet? Ha megkapom a képet fizetek, vagy kuka? Szlovénia-Olaszország-Franciao-Sapnyalo. lenne az útvonal.