Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia akarok tenni Xenont a motorba mennyire harapnak érte?
'10-es FS 570-ről nem készítettek ilyen jó minőségő promo videót?
Előre is köszi!
Ez csak kiegészítő a blokkolóhoz, önmagában semmit nem ér.
http://vennivalo.hu/termek/ing...

Srácok, találtam egy ilyen vezeték nélküli trafi blokkolót. Ez mennyire kamu? Mert ilyen áron azért kicsit széthúllósnak tünnik ez a blokkoló. És netán ha müködik ilyen, talán esetleg müködne ugy is ha az ember a zsebbében hordja? Mert nagyon király lenne egy ilyesmi anti traffipax amit a rendör nem lát a motoron mert a zsebedben van.
Ment az üzenet.
Szerintem a paplan alatt sem kellett átnyúkálnia egy darabig...
Persze, dobd át mailon a történetet és a kérdéséeket....
Ilyen felénk is akad... egyik 1 éven belül elköltözött a másikat meg már megagyalták párszor este sötétben Gondolom megérte szégyen szakmát választani...mert ugye míg egy tűzoltóra mentősre katasztrófavédemisre nyugodtan lehet mondani hogy mindenapi hősök addig ezek többségére mi mást?És ők maguk is tehetnek errről..Normális melóhelyen aki köztudottan bunkó szekálva van...ők miért nem teszik ezt a kedves kolegákkal?És ha ez nem hat alá kell vágni valahogy! Rendőrt is ki lehet rúgni! Persze van aki normális (ne vegye magára) de az ember szeret álltalánosítani.
Ja meg egy régen futótűzként terjedt "városi pletyka"... volt egy olyan eset is hogy este a saját feleségét büntette meg az egyik mert nem volt világítása a kerékpárján...épp vmi felettesével járőrözött aztán gondolom nem merte elengedni ..vajon mit kapott otthon vacsorára
Üdv Pohi!

Megkereshetlek privátban egy szabálysértési ügyben? Csak kérdezni szeretnék az üggyel kapcsolatban ami gyorshajtással van összefüggésben.
teljesen rendben van amit mondasz! Nem szabad parasztkodni, meg okoskodni. Ő is ember, hatni kell rá. A kereteken belül ő dönt. És ha vaj van a fülenk mögött akkor perkálni kell. Vagy legyen minden szabályos
Létezik ilyen és amíg a társadalom java agyatlan "nem-velem-történik-nem-az-én-problémám", addig csak fokozódhat a pénzbehajtás a legkülönfélébb szabálysértések szankcionálása címén. A jó haszonállat csak fogyaszt és hasznot termel, nincs a gazdát nem gazdagító tevékenysége. Tessék pályanapra menni elengedett kormánnyal kerékpározni, vagy forgalomtól elzárt (magán)területre.

A rendőrrel nem beszélgetni kell (ha "nem ember" kategória, emberekkel viszont szabad, hogy legalább ennyi értelmét lássák a munkájuknak), hanem mindig csak kérdezni. Adott esetben pedig helyszíni bírság helyett jelentsen fel. Aláírásra, egyetértésre nem kötelez senki senkit, így aki önként ilyet tesz a saját kárára, az megérdemli.

A szomszéd nyugdíjas rendőr. Nekem semmi bajom vele, nem is ez a lényeg, de látszik, hogy mint sok, a munkája során hatalommal felruházott közszolga, ő sem tudta a saját személyétől elvonatkoztatni e dolgot, azaz úgy gondolja, hogy a piroson ő még átmehet a (kis)motorján (125) és ha "kollégák" meg is állítják, a nyugdíjas igazolványnak biztosítania kell a mentességet, ill. a vidéki kollégák sokszor olyan "bunkók", hogy ezt nem hajlandók figyelembe venni. Továbbá, hogy a piros (jelző)lámpás kaland utáni megállítás miatt fontolgatja a rendszám levételét, mert úgysem tudják a kollégák megfogni, ha pl. felmegy a járdára, stb.

Vannak kivételek, akik a munkájukat végzik, méghozzá jól, de úgy összességében nem érdemli ki az eltartott státuszt a köz alkalmazásában állók java. Az olyan rendőr se, aki a biciklist megbünteti elengedett kormánnyal való haladás miatt, de nem a köz... tápláléklánc alján található kishivatalnokokra van leginkább ok haragudni.
Jah.. rendőrpalánta? az más. Gondolom az alig 20 éves frissen rendészeti szakközepet végzettre gondolsz.. azok kemény legények nem szabad velük szívózni.. múlthéten vissza akart zavarni egy a kocsisor végére amikor előregurultam. (nagy balaset egy busz árokban másik oldalában meg egy összetört autó figyel, megy a helyszínelés. Este 9, körbe villámok, lóg az eső lába... úton semmi mert a baleset összes résztvevője az árokban, helyszínelés véget ért. Gondoltam előremegyek, átgurulok. Előtte megállok rendőrpalánta odajön pattog mekkora bunkóvagyok és menjek vissza a sor végére.. aztán mielőtt képenröhöghettem volna jött a felettese és mutatta hogy hol guruljak át a törmelékek között, ha nem akarok itt helyben megázni.. idővel csak javul a rendőr is )
..fa**ért kellett megállnia

am meg sztem a stílussal volt a baj.. rá kell nézni a rendőrre, egyből le lehet szűrni mit hogy tolerál.. egyikkel jópofizni kell meg vicceskedni, másikkal meg bűnbánónak lenni.. okoskodni nem szabad, az a lényeg... eddig mindig sikerült kimásznom így a szarból. Egyszer csináltam máshogy.. akkor is gyorsan rájöttem hogy b+ nem kellett volna, akkor meg csak kicsit lettem szaros
nálunk van egy rendőr vagyis volt mostmár csak. 46 éves ha jól tudom +/- 1-2 év és ugye a korkedvezménye véget nyugdijas azért nem rendőr már de mig az volt mindenkit buzerált meg játszota a nagy arcu csávot faluban most nem beszél vele senki szinte, barát ,szomszéd, senki na nekem kösszönöm szépen az ilyen korkedvezményes életből nem kérek erről ennyit
Nem hittem el de igaz!

Lehet éppen nem ide tartozik de ez a legközelebbi topik ami közel áll ehhez a sztorihoz.
Ismerősöm bringázik falun és nulla kezezett erre megállította a sarki boltnál egy rendőr palánta hogy ez szabálytalan 5-ezer forintra büntetem erre ismerősöm annyit felelet "hát z vicc,, oké ilyen a hozzá állás monda a rendőr palánta majd oda adott neki egy 10-ezres csekket az egyébként még tanuló a bringás gyereknek.
Kérdem én ilyen van létezik ez? Ez tényleg vicc, bár én nem sokat csevegtem volna a kis sünnel mondtam volna neki kabd be a cumit és leptem is volna tovább.
tényleg tele van négerrel meg arabbal az egész kurva város, ellepnek midnent
Nem kell belőle drámát csinálni. Akinek baja van a rendőrrel, a normális rendőrrel, annak vaj van e füle mögött ! Olvadozva !Eddig 37 éve vagyok a forgalomba , motorral, autóval, és csak két bunkó rendőrrel találkoztam. Még a régi fajtából, akik nem érettségiztek. Buta ember mindig is lesz .
ne foglalkoz vele/velük mert vannak még amúgy én is szertnék rendör leni és tudom hogy sokan utálni fognak ha öszejön de már most is utálnak 1 jópáran szal megszokja az ember amúgy meg kit érdekel én is utálom öket és kész
helló én tavaly augusztusban karamboloztam/kijött elém 1 retek suzuki/ és ő volt a hibás igaz a gép nem 50-es hanem 80-as de mákom volt mert 6 hónap után elévül a szabálysértés és kb 7-8 hónap után derült ki hogyx 80-as nem 50-es így maradt a jogsi és a kevéske pénzem is .de a lényeg az hgoy nekem a kérom ha használt cuccokbol csinálom meg akkor is kb 40-50ezer és a biztosító még mindig nem fizetet igaz hülye voltam mert a jogsi még fél éves se volt anyira nem is volt tapasztalat meg rendört se mentöt se hívtam mert féltem hogy kibukik hogy 80 as pedig kellet volna mert a lábam megégett így már tudom hogy ha valami van akor egyböl adjon betétlapot vagy kp-vagy a legutolsó esetben hívimn a rendöröket ha nincs sérülés vagy nem komoly
Igazatok van....általában nem érdekel.....bizonyos hangnemig.
marad a bosszú.........
1et értünk
tudom, erre hivatkoztam, mind1 mostmár, azért irtam be ide hogy megerösitsem azt hogy egy GANÉJ országban élünk. az biztos ha negyobb lett volna a károm elmeghyek a végsőkig is, igy be kell nyelnem a dolgot, igy jártam.