Motorra nem kell zöldkártya! Na akkor ebből az következik, hogy olyat teszel rá, már mint kipufogót ami úgy szennyezi a környezetet ahogy akarja, senki nem ellenőrzi és senkit nem érdekel. A hangja meg olyan amilyen. Nem hiszem, hogy a rendőrök hangerő(decibel)mérővel rohangálnak és leveszik neked a kipuft meg feljelentenek, hogy ha túl hangos vagy, meg ha leveszik akkor utána még hangosabb , meg egyébként is annyi jogszabályi szarság van ami korlátozza a rendőröket, hogy tuti valami műszaki bizbasz kellene hozzá, hogy ot neked a helyszínen leszerelje meg hogy hozzá nyúlhasson egyáltalán. Meg honnan veszi sok ember, hogy hangos kipuf= rendőr leszereli meg feljelent? Ez hülyeség: Akit zavar a hang max tesz egy bejelentést, hogy valaki motorozik az utcában oszt nem hallom a tv-t stb stb. Egy szó mint száz ez hülyeség, hogy neked a helyszínen leszerkeszti a kipuft meg feljelent. Szted hord magánál szerszámkészletet meg azt lesi mikor lehet szerelgetni motorokat Ilyen nincs!
Azt mondjátok már meg nekem hogy most tényleg odafigyelnek jobban a rendőrök a kipufogókra?! ÉS ha hangos akkór rendszám levétel vagy bírság!? Valamint milyen jogszabály módosítások történtek ez ügyben!
de most a héten többször láttam egy szerkezetet,utánfutó szerű,kosárral rendelkezik ami kb5-8m.re kiemelkedik és mindkét irányba kamerákkal rendelkezik,
valaki tud erről többet?
(51-es főút Dharaszti ill Taksony között 15h30p-től nemtudom meddig)
A kamerákkal kapcsolatban: pár helyen állítólag nálunk is figyelik, hogy ki hajt át a piroson, ill. a biztonságot. Az elmúlt év végén történt egy lopás. A 112-n keresztül a bejelentés hasonlóan hosszadalmas volt, mint az előttem szólóknál, mire kapcsoltak valaki illetékest. A vége az lett, hogy a kamera nem rögzített semmit, így a munkanélküli kisebbséget sem akció közben... De azért én lassítok rendesen abban a kereszteződésben, és a piroson sem megyek át. Engem biztos, h rögzítene. "Magyarország, IGEN, IGEN..."
be kell látni hogy a csicska népnek kuss van, különben a szopi jön
világ életben volt egy uralkodó osztály meg egy szolganép
uralkodóknak mindent lehetett....
itt az elmúlt 20 évben eléggé lazítottak a szabályokon hogy az uralkodó osztály ki tudjon ismét alakulni, és persze hogy össze tudja magát szedni rendesen, ezért elnézték hogy a pórnép is lop csal hazudik
aztán amikor visszább veszik a jónép ténykedési körét az nagyon nem tetszik ám neki
ez van ezen nem lehet változtatni, nekem sem tetszik de aki reálisan gondolkozik az belátja
itt lehet narancs vagy piros vagy kék, lila, zöld párt a pórnépet ki fogják zsákmányolni
emberek meg csak sírnak és nem tesznek semmit...
pl:
200 éve mi volt angliában? 12 éves gyerekeket dolgoztattak bányában (is) kb annyiért hogy tudjon annyit enni hogy másnap ne haljon ki a csilletologatás közben
ahhoz képest itt kánaán van.....
vagyis egész más módszerekkel sajtolják ki belőled még azt is amit meg sem kerestél
egy csomó embert ismerek aki 50-60 ezreket fizet törlesztésben az autó/motorért aztán szakadt robogóval jár dolgozni mert nincs pénze tankolni az "új" gépet
ez is egy okos kapitalista kizsákmányolás csak itt az ember szopatja magát, hagyjuk is magunkat elég rendesen
szóval kár itt idegelni magunkat bármin is, nem fog változni semmi, mert nem akarjuk hogy változzon
szabályok nem tetszenek? meg kell változtatni..... népszavazás: a motoros mehessen közúton 160al, pályán meg 300al
hány ember menne el? és hány ember X-elne az igenre?
Áhá Szóval dohányos útálatból mennél rendőrnek revansot venni az eddig ért sérelmeiden...
Na néhányan meg motorosútálatból mentek el, vannak rendőrök aki a nyomi kisköpcis fzr-eket meg különösen útálják me hangja van, de lassan halad el az utcában mer menni nem megy, pláne kétméter fölötti pilótával...
jameg, a cigiről.. basszák már meg, hogy gondolom rágyújt otthon mikor felkel, majd rágyújt itt a ház előtt a buszmegállóban, két megálló az örs (hmm.. 3 perc?) leszáll, egyből gyújt rá, és füstöl a pofámba a fullos tömegben
lófaszt ment, sok geci faszféreg, buszmegállóban szét füstől engem, jön a busz, repül a cigi, utcán is, boltbalépés előptt repül a cigi, azt má annyi csikktrtós kuka van, hogy kettőt lépsz és ottan vanik.. egyszerűen ostoba primitív buta gecik a dohányosok. (míly meglepő hogy van amelyik nem dobja el..)
mondjuk én nem a pórázas dolog miatt (szeretem a kutyákat, eddig nem is akartak hálistennek megtámadni), inkább az a bajom hogy méterenként kerülgetem a k.szart a járdán.
ez a bagós dolog agyadra ment, szerintem nem olyan gáz a helyzet. Viszont a kutyásokat megszopatnám keményen. Meg az elektromos bicikliseket. Meg a 80éves mamákat a suzukiban :D
nem.. szénné bírságolnám a fasszopó bagós geciket akik eldobálják a csikket, meg a féreg geci kutyásokat akik nem pórázopn vezetik a dögöt, vagy pórázon de oylat amire szájkosár kéne, elkapnám a fasszopó közlekedőket..
HA rendőr válaszolna annak nagyon hálás lennék!
útkereszteződéseket táblákat meg mittudomén
de akkor miért az útra van ráállítva a kamera?
bár eddig csak furgonban láttam ilyent
de most a héten többször láttam egy szerkezetet,utánfutó szerű,kosárral rendelkezik ami kb5-8m.re kiemelkedik és mindkét irányba kamerákkal rendelkezik,
valaki tud erről többet?
(51-es főút Dharaszti ill Taksony között 15h30p-től nemtudom meddig)
-elnézést! szabad ez a hely?
be kell látni hogy a csicska népnek kuss van, különben a szopi jön
világ életben volt egy uralkodó osztály meg egy szolganép
uralkodóknak mindent lehetett....
itt az elmúlt 20 évben eléggé lazítottak a szabályokon hogy az uralkodó osztály ki tudjon ismét alakulni, és persze hogy össze tudja magát szedni rendesen, ezért elnézték hogy a pórnép is lop csal hazudik
aztán amikor visszább veszik a jónép ténykedési körét az nagyon nem tetszik ám neki
ez van ezen nem lehet változtatni, nekem sem tetszik de aki reálisan gondolkozik az belátja
itt lehet narancs vagy piros vagy kék, lila, zöld párt a pórnépet ki fogják zsákmányolni
emberek meg csak sírnak és nem tesznek semmit...
pl:
200 éve mi volt angliában? 12 éves gyerekeket dolgoztattak bányában (is) kb annyiért hogy tudjon annyit enni hogy másnap ne haljon ki a csilletologatás közben
ahhoz képest itt kánaán van.....
vagyis egész más módszerekkel sajtolják ki belőled még azt is amit meg sem kerestél
egy csomó embert ismerek aki 50-60 ezreket fizet törlesztésben az autó/motorért aztán szakadt robogóval jár dolgozni mert nincs pénze tankolni az "új" gépet
ez is egy okos kapitalista kizsákmányolás csak itt az ember szopatja magát, hagyjuk is magunkat elég rendesen
szóval kár itt idegelni magunkat bármin is, nem fog változni semmi, mert nem akarjuk hogy változzon
szabályok nem tetszenek? meg kell változtatni..... népszavazás: a motoros mehessen közúton 160al, pályán meg 300al
hány ember menne el? és hány ember X-elne az igenre?
Na néhányan meg motorosútálatból mentek el, vannak rendőrök aki a nyomi kisköpcis fzr-eket meg különösen útálják me hangja van, de lassan halad el az utcában mer menni nem megy, pláne kétméter fölötti pilótával...
Erre gondoltál, hogy TENNI?