Szia.Kérdésem eltérő a hozzászólásodtól.Most vizsgáztam A kategóriából(B már 3 éve van)a vizsgaigazolást csak jövő héten tudom kivenni,elvileg a vizsga után 3 nappal,2 kérdésem lenne: vezethetek-e motorkerékpárt a vizsgaigazolás kivételéig,és utána(okmányiroda,és ott kapok egy A 4 lapot és azzal)mikor már csak a jogsira kell várnom? Válaszd elöre is köszönöm.Üdv.
Ha egy magyar okos, és a kommunistákra szavaz, akkor nem lehet becsületes.
Ha becsületes, és a kommunistákra szavaz, akkor nem lehet okos.
Ha pedig okos és becsületes, akkor nem szavazhat a kommunistákra!
Néha jelzett a hátsó!
Mondták,hogy bejelezhet egy-két dologra,de nekem még az erdő közepén is jelzett
Semmit nem tettem,mindössze átkötöttem a tápkábelt direktre /a világításra volt először/ és az érzékelő vezetékét máshol húztam hátra.
Nem tudom melyik volt a hiba,de most működik
Télen szereztem fel,mostanában lesz egy közös beélesítési nap.
Saccra be van állítva,eddig szórakozott /vakriasztás/ velem de megoldottam a problémát.
Háromszor jelzett az utóbbi időben, /mindhárom jogosan/ csipog-villog,a sisak alatt kb 150ig tuti hallod.
Csekk még nem érkezett,és nem is álltam meg megkérdezni a szerveket,hogy mit láttak a bemérő szerkezetük kijelzőjén
Teljesen új vagyok és az alábbi kérdésem lenne.
Vásároltam egy 94-es 125-ös Honda nsr-t mindössze adásvételim van hozzá (50-esnek titulálva) . Szeretném legalizálni (forgalmi, rendszám minden).
Zárt kapukba ütköztem a hivataloknál ugyanakkor a rendőrök cseszegetnek. Mi a megoldás? :(
A kampánycsend intézményét többször megtámadták az Alkotmánybíróságnál
A testület 2002-ben hozott határozatában úgy fogalmazott: a kampánycsend a választói akarat kinyilvánításának zavartalanságát biztosítja. Mint fogalmaztak, a kampánycsendre vonatkozó 43 órás korlátozás csak a választási kampány időtartamának elenyésző töredékére vonatkozik, ami a célhoz képest arányosnak tekinthető.
Én magát a kampánycsendet nem értem.....miért ne lehetne akár a szavazó helyiségek előtt is érvelni az utolsó pillanatig egy párt mellett? Elég fontos dologról van szó ahhoz, hogy bármeddig meggyőzhetőek legyenek az ingadozók....
Másként látjuk. Abban egyetértünk, hogy ha valaki elmondja, hogy ki mire az valóban nem. Viszont ha mát szóba kerül a milyen érv alapján az szerintem kampánycsend sértő. Az érvelés az meggyőzni akarás, azért érvvel ugyanis, hogy meggyőzd az igazadról. Tehát meggyőzöd, hogy az ilyenre kell szavazni, és meggyőzöd, hogy ezért és azért arra ne. Szerintem ki kell bírni két napot ez nélkül és örülni, vagy beletörődni az eredménybe.
Nagyon egyszerű logikai dolog ez. Az, hogy beszélgetünk róla, hogy ki mire szavaz és milyen érv alapján az nem lehet kapmánycsend sértő. Ha azt mondom mindenki menjen az X pártra szavazni az már igen. Vagy ha azt állítom senki ne szavazonn az X pártra, de Y-ra igen.
Írja a cikkben a választási szakértő, hogy a menjetek el szavazni az nem kampánycsendsértő, de az I love Morvai Krisztina , vagy a hányok Morvai Krisztina lófogsorától az igen. Elemzi, hogy pl. az iwiw-en egy pártra való felhívás arról való győzködés nem számít kampánycsendsértőnek, mert oda ismerősök által juthatsz be, és csak egy szűk baráti rétegben is meg tudod ezt beszélni, viszont az olyan oldala ahol csak regisztrálni kell és nem meghívottnak lenni egy ismerős magánszemélytől az más eset. Ilyen ez az oldal is.
A moderátort meg gondolom te sem gondoltad komolyan mikor arra sem lép sok esetben amiért az üzenet a moderátornak rovatban szerepel. Olvashatsz ott bőven ilyet. Ha mégis lenne moderáció az id sokszor megkésve, így addig bőven egy bejelentés miatt megszűnhetne ez a lap.
De majd pohi megmondja a frankót.
Ha becsületes, és a kommunistákra szavaz, akkor nem lehet okos.
Ha pedig okos és becsületes, akkor nem szavazhat a kommunistákra!
Mondták,hogy bejelezhet egy-két dologra,de nekem még az erdő közepén is jelzett
Semmit nem tettem,mindössze átkötöttem a tápkábelt direktre /a világításra volt először/ és az érzékelő vezetékét máshol húztam hátra.
Nem tudom melyik volt a hiba,de most működik
Saccra be van állítva,eddig szórakozott /vakriasztás/ velem de megoldottam a problémát.
Háromszor jelzett az utóbbi időben, /mindhárom jogosan/ csipog-villog,a sisak alatt kb 150ig tuti hallod.
Csekk még nem érkezett,és nem is álltam meg megkérdezni a szerveket,hogy mit láttak a bemérő szerkezetük kijelzőjén
Teljesen új vagyok és az alábbi kérdésem lenne.
Vásároltam egy 94-es 125-ös Honda nsr-t mindössze adásvételim van hozzá (50-esnek titulálva) . Szeretném legalizálni (forgalmi, rendszám minden).
Zárt kapukba ütköztem a hivataloknál ugyanakkor a rendőrök cseszegetnek. Mi a megoldás? :(
Nekem van.
A ZZR topicban keresd Kutyaurat,ő az intéző ez ügyben.
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Ha már kampánycsend. olvasgassatok!
A testület 2002-ben hozott határozatában úgy fogalmazott: a kampánycsend a választói akarat kinyilvánításának zavartalanságát biztosítja. Mint fogalmaztak, a kampánycsendre vonatkozó 43 órás korlátozás csak a választási kampány időtartamának elenyésző töredékére vonatkozik, ami a célhoz képest arányosnak tekinthető.
A moderátort meg gondolom te sem gondoltad komolyan mikor arra sem lép sok esetben amiért az üzenet a moderátornak rovatban szerepel. Olvashatsz ott bőven ilyet. Ha mégis lenne moderáció az id sokszor megkésve, így addig bőven egy bejelentés miatt megszűnhetne ez a lap.