Az nem ugyanaz.
Renault-ot Fordot is csinálnak a Románoknál mégsem román....
Ahogy a honda is japó.
Az első motorom az volt...(akkor) 16 éves CBR 1000F...
ha megnézed sapka nincs rajta...az uv zöld akármije mögé van akasztva (jobb vállánál), jelvény tényleg nincs.
de hidd el: rendőr. és csinálják. és nem csak Movanoból....
a vállap rendőri, de ha ez egy rendőr, akkpr hiányzik a mellrészről a jelvény, a baseballsapka jelzése, amúgy nem kizárt, hogy egyszerűen ezek hiányoztak, ma már semmin sem lepődök meg.
ez a kép veszprémben készült. itt lakom. a közl.osztály volt feje mutatta a kép elérhetőségét. és ha lemented majd kinagyítod akkor még azt is láthatod, hogy 2 csillag van a vállapján---magáncégeknél nem igen divat, max az Őrmester kft őrzővédő szakmunkásainál....
tehát vagy törzsőrmester,vagy törzszászlós, vagy hadnagy vagy alezredes....válaszd ki melyik szimpi, a nevét-címét sajnos nem tudom, de a rendszámot is meg tudom mondani...
Hello! Szerintem sem rendőrök, max. kiöregedett rendőrök, akik az önkormányzatok által szerződtetett magáncégek emberei lettek. Idéntől ugyanis lehetséges magáncégek számára is sebességmérést végezni, amennyiben az út kezelőjével erről szerződést köt. Egy része a befolyt pénzeknek az államé, másik az önkormányzatoké, mint útkezelőé, harmadik része pedig a vállalkozóé. Jó vállalkozás, fél éven belül biztosra vehető a nyereséges tevékenység megkezdése.
Az tény, de ki számít rá, hogy egy ilyenből mérnek? Szemből csak akkor veszed észre a turpisságot, amikor már mindegy, hátulról meg még akkor sem.
Na mindegy, a blokkolót már megrendeltem, beszerelés után nem túlzottan fog érinteni az ilyesmi.
Remélem valamikor majd találkozunk, és egyeztetjük-ütköztetjük véleményünket a japo és talján mocikról.
Üdv
Gábor