Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helló, azt szeretném megtudni ha esetleg valaki tudja, hogy ha elkapnak A1-es jogsíval 400-as motorrol, mire számíthatok, mert ugye kategórián felüli vezetést nem díjazzák. Előre is köszi.
ez Murphy törvénye nembaj majd figyelek meg nem húzgáloma gixer bajszát városba
Ez nálam is így volt akiket nem ismertünk+ a körzeti megbízott aki motoros rendőr is egyben de akkor pont kocsival volt.
ez általába igy szokott lenni. mondjuk amikor fennvoltunk a mecseken akkor engem jópárszor. de amikor 12 évesen itt a faluba motorztam, persze hogy a pécsi rendőrök áőllítottak meg akiket nem simertünk
De azért hozzá teszem amióta van jogsim 1 éve 1 szer sem állítottak meg a rendőrök:)
köszi énis azt kivánom magamnak. ebben a szezonban lemondok a főtérre bejárásról, meg a rövidgatya pólóba járós fagyizásról
Sok rendőrmentes kilómétert kívánok neke
hát nekem msot üléspúp szal a kétszemély esélytelen. meg amugy is megállok
2 személlyel
Ha nem látták a rendszámot nem álltam meg semmi pénzért 1 szer 3 személlyel voltam másodszor meg már vadásztak rám a környéken és lecsaptak egy megállásnál. De azóta van jogosítványom minden rendben van ezentúl megállok a rend őreinek ahogy azt kell
kiskorunak énis kiskorú vagyok menekülni meg nemfogok. tény hgoy a suzuki isten motor, de a rádióhullámnál nem gyorsabb.
Nem érdemes jogsi nélkül motorozni engem 2 szer elkaptak és kb 5 ször elmentem előlük mind2 esetben feljelentés és mivel még kiskorú voltam nem büntettek meg szerencsére
értem. kössz szépen
Pedig komolyan gondoltam
15565
úgy nézem én is..motoros rendőr...respect nekik...
nézd meg a képeit
TE RENDOR VOLNAL?
jónapot mester. lenne egy kérdésem. szabálysértésér, mondjuk úgy jogositvány nélküli vezetésért mi jár?
Köszönöm válaszod
Örülök,hogy vannak ilyen hozzáállású rendőrök is.
Ráadásul általában segíteni szoktál azoknak akik itt hozzád fordulnak.
A "törvényesen mennek a dolgok"írásodat azért ugye te sem gondoltad komolyan?

Na szép napot mindenkinek.
Én megértem, hogy sok minden nem tökéletes, de nem csak nálunk Te viszont nem érted meg, hogy ettől függetlenül még törvényesen mennek a dolgok. Nem a rendőrségé a telefonszolgáltató. Ha ki akarsz csak úgy kérni adatot akkor súlyos pénzekre lehúznak. Nincs olyan világ, hogy "csókolom én rendőr vagyok, adja már ki kérem ezt a titkos számot, ki használja". Elküldenek a picsába. Egy út van azt leírtam.....

Valóban nemnekem írtál, de csak félig, mert a kérdésed előzménye az én írásomra mutat a "mackósajt" megszólítás pedig thebear-ra gondolom.
Pohi minek neked 100 db száz kilós malac Na mindegy Fent van már az autón, hová vigyem az árut?
Ui:
Tel:0630/560-6751
Motorom rendszáma:UAB-827 Suzuki RF900.
Kéki László 8600 Siófok Árvácska u.17.

Széles utat!
Az én fejemben tényleg nagy a baj.
Köszönöm
Az vigasztal,hogy azért a rend őrei,hála égnek mindig megvédenek saját magamtól és elborult elmémtől is.
Külön köszönet érte
Tudod motorostársam,a probléma pusztán csak annyi,hogy itt sok emberkének és nekem is van sok élményem /történetem/ami nem feltétlenül pozitív
Ha esetleg a sors kiszámíthatatlan akarata folytán átkerülsz az egyszerű hétköznapi emberek sorába,lehet,te is megtapasztalod,mit is jelent amiről regélek.
Sajnálom,hogy egy egyszerű kérdés,amit ráadásul nem is hozzád intéztem ilyen reakciót váltott ki belőlled.