aztaqurvaaaaaa
bízom benne nem szívom meg.
most már belőttem 90nél kb pontos
sejtettem hogy szopós lesz, de a fene akar venni 80ért egy km órát amikor csak a sebesség jeladó halt be....
Ha jól emlékszem 10 percen belül ha belemész egy másikba akkor nem veszi figyelembe az egyiket, gondolom a csekélyebb súlyút és a nagyobb sebességért kapod a csekket. 10 perc után már kaphatsz másikat, tehát akár több is összejöhet egy nap.
sajnos a többség itt nem is sejti mennyi biztosítási csalás van, csak azt veszi észre belőlük, hogy ártatlanul is kérdezősködnek, akadékoskodnak a biztik, pedig ezzel őket is védik, hiszen a csalóknak kifizetett pénzt a rendes emberek dobják össze.
egy nap több gyorshajtásos büntit is kiosztanak?
tegnap vettem észre hogy szarul mér az "új" óra az autóban
90 az valójában közel 110
vasárnap csavartam vagy 500km volt némi pálya meg 110es korlát....szóval erősen túlteljesítettem mind
jól beszopok ha kiküldenek 8-10db 300 ezres csekket
fac kivan evvel az autóval.
A motoros rollerről kellett valakinek állásfoglalás, itt van:
Hivatkozva 2010. 03. 02.-i keltű, elektronikus úton küldött levelére, tájékoztatjuk, hogy a tárgyban jelölt, kifejezetten sportcélokra kifejlesztett eszközt a közúti járművek műszaki megvizsgálásáról szóló 5/1990. (IV. 12.) KöHÉM rend. (továbbiakban: ER) B. Függelékében (A két- és háromkerekű gépjárművek típus-jóváhagyási eljárása) meghatározott jellemzők alapján nem lehet besorolni az L2e….L7e járműkategóriák egyikébe sem. Ezek a sporteszközök a közúti közlekedés szabályairól szóló 1/1975. (II. 5.) KPM-BM együttes rendelet (továbbiakban: KRESZ) 1. számú függelékének II. részében (A közúti járművekkel kapcsolatos fogalmak) leírtak szerint nem felelnek meg az ott ismertetett egyetlen járműfajta kritériumainak sem.
Az ilyen sportcélú eszközökkel a közúti közlekedésben részt venni nem szabad.
Mivel a szóban forgó eszköz elsődleges műszaki jellemzői alapján – a meghajtómotor teljesítményétől függetlenül – nem sorolható be az ER B függeléke szerinti egyik járműkategóriába sem, a hazai jogszabályi előírások szerint ez a sportolási célokra kialakított eszköz egy kisebb teljesítményű meghajtómotorral sem sorolható be közúti közlekedésre alkalmas járműfajtának.
joóságokat?mik is azok pontosan? a 3.60 as kenyér? baszki motoroltál már idén?-mert tényleg tele vagy elvonási tünettel.És ha motoroztál akkor kanyarodj felém kipu nélkül
a kipuról ez a hurkatöltő egy motoros buli része volt de sokan ilyen ehhez hasonlókkal nyomulnak utcán, és megemlíteném még a V2 choppereket amelyek dobjában a "semmi" a hangtompító rendszer,de azokat a verdákat nem piszkálják mert lassan dübörgő csilli vasak
mint írtam nem velem történt az eset, leoleo igaz nem kezdő motoros de már többekkel megesett hogy balesetbe keveredtek. a jogsid megszerzésekor kaxszán megtanítanak mindenre, de arra hogy mit kell tenned és mit tehetsz meg arról maximum egy ilyen helyen tudsz infót szerezni az iskolapadban nem.
ez nem nyafogás, ez itt a valóság! azt írtad hogy a németeknél........ a németeknél ki is fizetik a biztosítási összeget, és ha valakit biztosítási csaláson kapnak azt megfingatják rendesen, qvázi itt ép a törvények alkotói és a betartói-ni lám újra ti pohi- vagy következetes törvényeket hoztok vagy kiskapukat hagytok a csalók és életművészek számára, kivizsgáljátok vagy egyszerűen lezárjátok az ügyeket.
a másik szemem fénye a fekvőrendőrös utcák lakó pihenő övezettel.
nem csak én hanem mindenki a városban lakó és pihenő övezetben akar lakni, nem a putriban és egy forgalmi káoszban, tehát minden helységtáblához ki kellene rakni a lako-pihi táblát és fekvőrendőrök ezreit. de csak ott található meg a városokban ahol a benfenktes illetékesek laknak, ez a korrupció melegágya.
bízom benne nem szívom meg.
most már belőttem 90nél kb pontos
sejtettem hogy szopós lesz, de a fene akar venni 80ért egy km órát amikor csak a sebesség jeladó halt be....