Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért hadd értsek egyet kissé a dologgal. Időnként büntethetnének pölö a négysávos úton tilosban történő átkelésért is. Aki elé esett már részeg gyalogos az elválasztósávról, talán érti, mire gondolok
Veled foglakozik a rendőr mert már semmi más baj nincs ebben az országban. Rendőrhadak ráállítva, van-e csengő, vagy nincsen!
nem is volt.......
aztán azt mondja a yard tegyek rá mert legközelebb megb.....
engem meg ne tágítson senki, szóval lesz csengő
Nem is kell arra csengő, mert egész nap a (kocs) könyvtár előtt van letámasztva, ott meg minek csengetni.
Én is inkább kiabálni szoktam, hogy Félre!
én hamarosan szerelem át fater leállított biciklijéről a csengőt az enyémre.....
legutóbb 10 évesen volt csengő a camping biciklimen
de nem is hallottam még csengőszót kerékpáron az elmúlt 20 évben....
Jó reggelt!
Nálunk most az folyik még a vízcsapból is, hogy a gyalogosok és a kerékpárosok lesznek nagy mértékben ellenőrizve. KRESZ betartásának, józan állapotban történő közlekedés ellenőrzése. Mondjuk elnézve a gyalogosokat és a kerékpárosokat nap mint nap, lesz mit ellenőrizni - tisztelet a kivételnek.
Az első megmondja amelyik megállít, ha megkérdezed De kb. olyan ez, mint, hogy 1000 rendőrrel több lesz az utcán kormánykijelentés...
Tucc élni
kell kaja pia meg mittudoménmi....
ha megyünk, nagyon megyünk
de már levettem, most a gumipók a sztár
csak utálom hogy minden kajámon van némi sár, meg egyéb retek
Doboz? Miér? Te vagy a pizzás?
Legyen igazad...

Bár engem motorosrendőr csak eccer állított meg... akkor is motorral voltam... a köcsögösködő autóst meg pár alkalommal én saját magam kísértem el a célállomásáig, és tettem fel neki pár kérdést. Ezt se hiszem, h megteszi helyettem más, főleg nem a rendőr... max akkor, ha engem már körberajzoltak, meg letakartak fekete fóliával
ehh hülyék ezek az endurosok..... sosem néznek hátra
én a dobozomat hagytam el majdnem múltkor
vagy 2 percig dudáltak rám mire észrevettem.....
Az nem lesz eccerű. De gondolom, csak megállt néha. Csak ránézett néha. Hátha lehet szűkíteni a kört
én merek nagyot álmodni!

pl. áll majd a pirosnál és kinti azt az autóst aki nem hagy helyet a mocisoknak, h előre gurulhassanak

vagy, mondjuk mivel a rendőrmocisok k***a jól tudnak motorozni, utána eredhetne pár s*ggfej audisnak, h mé' veszélyeztette kétkerekű embertársunk életét

új kresz: elvileg régóta életben lévő dolgok jogi formába öntése és emiatt a motorostársadalom kedvezőbb helyzetbe hozása.
azért gyúrunk persze, de elég nagy a terület, ma ment haver vagy 250km de nem van meg
pedig minden keréknyomon volt... elméletileg
És hogy gondolod az autósszapulást? Megállítják és megkérdezik, h kedves autós, ütött-é már el motorost? Ugyanmá... asszed történik itt bármi is az eccerű ember érdekében? Szépen kommunikált pézbehajtás lesz, oszt kész
Mi az az új kressz?
Mán úgy értem, h hatos csavart nem igazán érdemes keresni... azér arra a rencámra én gyúrnék, h meglegyen
volt hatos csavar kettő is.....
de kitört valahogy a farokból
Ha ébren vagy,ne álmodjál!

biztos van más alapja is...Pl. a mocisok védelmében mondjuk az autósokat szapulják kicsit...

lásd a hírek!Bemondták (!), hogy a mocisbalesetek több mint felét autósok okozták...Ilyet se hallottam még elismerve...

Csak nem a változás szelel fúj? (tudom, optimista vagyok megint)
Hát, basszus egy rencám csak nem egy hatos csavar... asszem gáz, ha nincsen meg... az is lehet, h ki kell vonni olyankor a forgalomból a motort, majd újra rencámozni. Autónál is csak egyet lehet pluszban kérni, kettőt már nem, mert azzal felrendszámozható egy másik vas... úgyhogy offródozásra vigyen a fene rencámot magával
Money,money,money...
ezt takarja