Azért hadd értsek egyet kissé a dologgal. Időnként büntethetnének pölö a négysávos úton tilosban történő átkelésért is. Aki elé esett már részeg gyalogos az elválasztósávról, talán érti, mire gondolok
én hamarosan szerelem át fater leállított biciklijéről a csengőt az enyémre.....
legutóbb 10 évesen volt csengő a camping biciklimen
de nem is hallottam még csengőszót kerékpáron az elmúlt 20 évben....
Jó reggelt!
Nálunk most az folyik még a vízcsapból is, hogy a gyalogosok és a kerékpárosok lesznek nagy mértékben ellenőrizve. KRESZ betartásának, józan állapotban történő közlekedés ellenőrzése. Mondjuk elnézve a gyalogosokat és a kerékpárosokat nap mint nap, lesz mit ellenőrizni - tisztelet a kivételnek.
kell kaja pia meg mittudoménmi....
ha megyünk, nagyon megyünk
de már levettem, most a gumipók a sztár
csak utálom hogy minden kajámon van némi sár, meg egyéb retek
Bár engem motorosrendőr csak eccer állított meg... akkor is motorral voltam... a köcsögösködő autóst meg pár alkalommal én saját magam kísértem el a célállomásáig, és tettem fel neki pár kérdést. Ezt se hiszem, h megteszi helyettem más, főleg nem a rendőr... max akkor, ha engem már körberajzoltak, meg letakartak fekete fóliával
pl. áll majd a pirosnál és kinti azt az autóst aki nem hagy helyet a mocisoknak, h előre gurulhassanak
vagy, mondjuk mivel a rendőrmocisok k***a jól tudnak motorozni, utána eredhetne pár s*ggfej audisnak, h mé' veszélyeztette kétkerekű embertársunk életét
új kresz: elvileg régóta életben lévő dolgok jogi formába öntése és emiatt a motorostársadalom kedvezőbb helyzetbe hozása.
És hogy gondolod az autósszapulást? Megállítják és megkérdezik, h kedves autós, ütött-é már el motorost? Ugyanmá... asszed történik itt bármi is az eccerű ember érdekében? Szépen kommunikált pézbehajtás lesz, oszt kész
Hát, basszus egy rencám csak nem egy hatos csavar... asszem gáz, ha nincsen meg... az is lehet, h ki kell vonni olyankor a forgalomból a motort, majd újra rencámozni. Autónál is csak egyet lehet pluszban kérni, kettőt már nem, mert azzal felrendszámozható egy másik vas... úgyhogy offródozásra vigyen a fene rencámot magával
aztán azt mondja a yard tegyek rá mert legközelebb megb.....
engem meg ne tágítson senki, szóval lesz csengő
legutóbb 10 évesen volt csengő a camping biciklimen
de nem is hallottam még csengőszót kerékpáron az elmúlt 20 évben....
Nálunk most az folyik még a vízcsapból is, hogy a gyalogosok és a kerékpárosok lesznek nagy mértékben ellenőrizve. KRESZ betartásának, józan állapotban történő közlekedés ellenőrzése. Mondjuk elnézve a gyalogosokat és a kerékpárosokat nap mint nap, lesz mit ellenőrizni - tisztelet a kivételnek.
ha megyünk, nagyon megyünk
de már levettem, most a gumipók a sztár
csak utálom hogy minden kajámon van némi sár, meg egyéb retek
Bár engem motorosrendőr csak eccer állított meg... akkor is motorral voltam... a köcsögösködő autóst meg pár alkalommal én saját magam kísértem el a célállomásáig, és tettem fel neki pár kérdést. Ezt se hiszem, h megteszi helyettem más, főleg nem a rendőr... max akkor, ha engem már körberajzoltak, meg letakartak fekete fóliával
én a dobozomat hagytam el majdnem múltkor
vagy 2 percig dudáltak rám mire észrevettem.....
pl. áll majd a pirosnál és kinti azt az autóst aki nem hagy helyet a mocisoknak, h előre gurulhassanak
vagy, mondjuk mivel a rendőrmocisok k***a jól tudnak motorozni, utána eredhetne pár s*ggfej audisnak, h mé' veszélyeztette kétkerekű embertársunk életét
új kresz: elvileg régóta életben lévő dolgok jogi formába öntése és emiatt a motorostársadalom kedvezőbb helyzetbe hozása.
pedig minden keréknyomon volt... elméletileg
de kitört valahogy a farokból
biztos van más alapja is...Pl. a mocisok védelmében mondjuk az autósokat szapulják kicsit...
lásd a hírek!Bemondták (!), hogy a mocisbalesetek több mint felét autósok okozták...Ilyet se hallottam még elismerve...
Csak nem a változás szelel fúj? (tudom, optimista vagyok megint)