Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A feliratot figyeljétek
Majj aszondják : nem is a németeknél mentél. Kiderítik,hogy Te vagy a magyarok nyila.
Jó estét Józsi Bátyám! Hádeméé? Németbe pl szabad annyival menni amennyivel akarok
Szép reggelt Oszi ! Majbecsuknak.
És ha külföldön veszek fel ilyet?
jó pénzért kölcsönadom a cagivámat a gyorshajtóknak
pár hónap alatt leszoknának a gyorshajtásról

80-ról 90-re 5.ben 3km mire felgyorsul
kb. fél éve mondom, hogy ne töltsetek fel ilyet, vagy ha már muszáj akkor is km óra nélkül, mert a sportmotort is nézik. Ez is innen van.
Ki kéne ugranom az M5-re megdönteni a rekordját és feltölteni pár helyre. Kiváncsi lennék, h ahhoz mit szólnának?
A száguldozóhoz hozzáfűzve én sem értem h miért kell ezt most így felfújni. Autósok között is elég sok a vadmarha. És ez nincs számba véve csak mindíg a motoros! Ez a srác meg tényleg ott ment gyorsan ahol "lehet".
Van egy olyan sanda gyanúm , megint ki fog derülni valami ordenáré nagy disznóság, mert megint terelnek mindenről szó van kivéve a lényeg.
Szépen szóltál, megkönnyeztem.
Tudod erről a Döbrögi uram jut eszembe aki tehetős volt és kövér,na de még többet és többet akart,aztán jött Lúdas Matyi a +váltó aki nem csak revansot vett ha nem további libuskákat ,majd aztán el is!Míg 1 szép napon utolérte Bukott elődjét mind súlyban mind aljasságban! Tehát vagy tovább hizlalod a dagadtat v fel erősíted a gübbedtet?
csúnya fijú. Ahogy megfogtad a gépet a kútnál az szerintem nem lesz benn a híradóban...
Töröltem is gyorsan a közúti videóimat...
Szerintem tök jól ment. Nem veszélyeztetett senkit. Felesleges bírságolni. El tudom dönteni mennyivel menjek pl én is.

Első körben egy gyér forgalmú részen akkorát rántok a gázon hogy az utasülésre csússzak mert már idegesítően sok ideje várok azokra a gebékre... Utána normális 100-140 utazó.
cirkusz meg kenyér kell a népnek. ~ erról szól a móka. Uborka szezon van a firkászok meg nyalják az éppen aktuális pénzeszsák ánuszát.
Nem tudja valaki h mi ez a hülyeség amivel tele van a híradó, miszerint egy motorost láttak 1 közösségi oldalon feltöltött videón ahogy 245el megy az m5ösön. Elkezdték keresni és meg akarják bírságolni. Igazából azt nem értem h ezt miért most meg miért ezzel a vidivel... lehet én vagyok a hülye de szerintem nagyon régóta kerülnek fel ilyen vidik ráadásul jóval durvábbak... vki vmit esetleg tudna hozzáfűzni? mert kíváncsi lennék
néhány youtubes vidinél ezért takarják le a km órát
Hogyne tudnám! És most hogy a vesztüket érzik még jobban lopnak.
Józsi báttya:Nem az építés drága nálunk ha nem a politikusaink és azok klientúrája,de ezt sztem minden 18 évét betőltött személy tudja itthon. . nem is inkább .
Az autópálya km-e ha horvátokkal építtetnénk kijönne bőven 1.5 milliárdból. és mert egy sáv már van egy 3 km -es körünk.500 milcsiből,meg egy olyan klubház dokkokkal hogy mesél.
R.I.P.
R.I.P. !
Elvesztettük egy motoros társunkat. Én ott voltam és borzasztó volt látni a baleset helyszínét Nyugodjon békében!
http://beol.hu/bekes/kek-hirek...