Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép jó napot mindenkinek!

Kérdésem a következö lenne,amit inkább Pohihoz intéznék!
a jogsimba(uj EU-s),több érvényességi idö szerepel!
No most jo lenne tudni mikor jár le(2010,vagy 2015)!
a következö kodoknál más más dátum szerepel,és én nem tudom eldönteni!
4(b)-2015.05.09
11-2010.05.04
Szoval most melyik az igaz?!
jöttök jövő héten?
az.
Olvastad a múltkori írásait? Beszartam rajtuk. Eljutott a törvények felett állásig
utánpótlás
Lehet, hogy BKV-tól kéne kérni.
Náluk 30 Mrd Ft a hiány.
Sebaj prémiumra, jutalomra, végkielégitésre jutott nekik.
te már megint jogot értelmezel.....
most olvastam, hogy csak idén 9 milliárd eddig a hiányunk, szóval nem hiszem, hogy bármilyen újjabb akcióra lenne pénz.
válaszképpen meg fog növekedni a motorosok fokozott ellenőrzése
a beismerő vallomás a legerősebb bizonyíték, úgyhogy bukta...

mikor megteszi a bejelentését és elindítják az ügyet, tájékoztatják a jogairól, miszerint nem köteles saját magára vagy közvetlen hozzátartozóra terhelő vallomást tenni
valamelyik tv adó úgy adta le a statisztikát, hogy

idézem

" 100 balesetből 20-at a motorosok okoznak "

ez felháborító

mert az ugye elég durván hangzik, ha azt mondja

100 balesetből 80-at autósok okoznak

A tudatlanság és/vagy félelem rossz tanácsadó. Főleg, ha az ún. hatóság felé történő "ráutaló magatartás" -ra sarkall. Feltöltök egy videót, amint 386 m/s-el megy a 30-as táblánál egy, az aktuálissal megegyező típus. Ekkor bizonyított, hogy abbizony az én készülékem?
A másik, hogy furcsán működő államgép, ahol ilyen nyomozásra van idő, pénz, pedig sértett nincs, max egy szabály szenvedett el 8 napon belül gyógyulót... Ezen az alapon mindenkit, szinte mindennel lehet vádolni anélkül, hogy valós esemény lett volna. A bizonyításhoz akár bevetnék a cellainfót, hogy milyen gyorsan váltott adótornyot a delikvens mobilja?
Remélem is!
Ferrari
Szerintem bizonyíték hiányában megszüntetik ellene az eljárást......
na ja, sajnos, ha folyamatos a felvétel akkor bukta. Nem kell olyan lassan elmenni mellettük
Komolyra fordítva, ilyenkor be kell állni egy autó elé, ha tudsz, vagy lekanyarodni a francba. De ha megállsz és vársz két kocsit a felvétel már akkor sem ér semmit. Mennyivel szaladtál bele, hol?
És itt ér véget
ja. létezik.
Igen, azt bebuktad...
Asszem' az ember nem netezik túl sokat.
Sziasztok!
Kezdő lévén lehet bugyuta lesz a kérdésem. Gyorsan haladtam, szemből trafi a kocsiban, de mire mellé értem, már a megengedett sebesség volt. Elvileg szemből nincs rendszám. Nade! Fordították utánam a trafit. És most a kérdés: Lehet, hogy szemből bemérnek, aztán hátulról fotó és a kettőt összerakják?
Köszi!
Hogy Joszef szavával éljek: "megbugyantt"
Mert hülye, vagy nemtom...
De megint a sok marha sünnek(tisztelet a kivételnek) ez a legjobb dolguk...
http://www.rtlhirek.hu/cikk/28...

Miért tette?
Se az órája nincs hitelesítve, se a kamerája.
Mosmééé? A túlvilágira gondolt!