Kérdésem a következö lenne,amit inkább Pohihoz intéznék!
a jogsimba(uj EU-s),több érvényességi idö szerepel!
No most jo lenne tudni mikor jár le(2010,vagy 2015)!
a következö kodoknál más más dátum szerepel,és én nem tudom eldönteni!
4(b)-2015.05.09
11-2010.05.04
Szoval most melyik az igaz?!
a beismerő vallomás a legerősebb bizonyíték, úgyhogy bukta...
mikor megteszi a bejelentését és elindítják az ügyet, tájékoztatják a jogairól, miszerint nem köteles saját magára vagy közvetlen hozzátartozóra terhelő vallomást tenni
A tudatlanság és/vagy félelem rossz tanácsadó. Főleg, ha az ún. hatóság felé történő "ráutaló magatartás" -ra sarkall. Feltöltök egy videót, amint 386 m/s-el megy a 30-as táblánál egy, az aktuálissal megegyező típus. Ekkor bizonyított, hogy abbizony az én készülékem?
A másik, hogy furcsán működő államgép, ahol ilyen nyomozásra van idő, pénz, pedig sértett nincs, max egy szabály szenvedett el 8 napon belül gyógyulót... Ezen az alapon mindenkit, szinte mindennel lehet vádolni anélkül, hogy valós esemény lett volna. A bizonyításhoz akár bevetnék a cellainfót, hogy milyen gyorsan váltott adótornyot a delikvens mobilja?
na ja, sajnos, ha folyamatos a felvétel akkor bukta. Nem kell olyan lassan elmenni mellettük
Komolyra fordítva, ilyenkor be kell állni egy autó elé, ha tudsz, vagy lekanyarodni a francba. De ha megállsz és vársz két kocsit a felvétel már akkor sem ér semmit. Mennyivel szaladtál bele, hol?
Sziasztok!
Kezdő lévén lehet bugyuta lesz a kérdésem. Gyorsan haladtam, szemből trafi a kocsiban, de mire mellé értem, már a megengedett sebesség volt. Elvileg szemből nincs rendszám. Nade! Fordították utánam a trafit. És most a kérdés: Lehet, hogy szemből bemérnek, aztán hátulról fotó és a kettőt összerakják?
Köszi!
Kérdésem a következö lenne,amit inkább Pohihoz intéznék!
a jogsimba(uj EU-s),több érvényességi idö szerepel!
No most jo lenne tudni mikor jár le(2010,vagy 2015)!
a következö kodoknál más más dátum szerepel,és én nem tudom eldönteni!
4(b)-2015.05.09
11-2010.05.04
Szoval most melyik az igaz?!