Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

RTL hírekbe is bekerült. most mutatják épp
híres lett
Hát attól függ melyik aszfaltozócégnek mekkora a pofája és az ott dolgozóknak mekkora a zsebe.....de igen biztosan jutna erre is ha komolyan szeretnék a balesetmegelőzést.
Abból a 2,3 milliárdból, ami a BKV-nál szétment talán kettőre is futotta volna .
Hát kevesebben száguldoznának közúton ha lenne minden megyében 1 kisebb Hungaroring szerűség, megfizethető áron . Dehát a 4-es metró fontosabb
Magyarán, amíg fel nem jelentik
Kutyát nem érdekli, ha nem zavarsz vele mást, vagyis nem fel le rohangálsz vele a városban mikor mások pihennének vagy csak alapból is hiszen sok ember fülét bántja.
Üdv Pohi! Mennyire vagytok a testületnél rágyógyulva a hangos kipufogóra? A legtöbb sportdob ugye nem kapott E jelölést,és naná,hogy nekem is a nem legális kategória a gyengém,mi a megoldás?
Megmondod hogy "meleg" lett a köcsög motor, most úgyis az a divat!
haver hozta bazmeg.
arra jutottam kimeek, lesz ami lesz :D
Biztos elhiszik h toltam, amikor tüzforró a motor...vagy a naptól melegedett?:D
Az a ciki hogy a toláshoz is jogsi kell. Legalábbis amikor tanultam akkor kellett.
Toltad vazze! Nem hiszem, hogy kérdeznék, de közúton nem mehetsz vele !
Én még nem voltam motoros rendezvényen soha, de lehet, hogy ott nem szívóznak az emberrel mert egy bejelentett, talán a rendőrség által biztosított dologról van szó. De ezt ne vedd kézpénznek, mert nem ismerem a jogszabályokat.
A kockáztatás meg izgalom, lehet fogócskázni
Mer mondjuk az odajutással semmi gond nincs is, ott senki nem szokott lenni, de ha ott a helyszínen megkérdezik hogyan jutottam oda :S
Ajjj :( Szóval nemkéne kockáztatni :(
Alapból krossz motort csak futón szabad szállítani és zárt pályán szabad használni a pályatulajdonos engedélyével. Ami ettől eltér azért büntethetnek
Sziasztok!

egy olyan kérdésem lenne, hogy ha van egy crossmotorom, de ugye nincsen rá jogsim ( mivel csak pályán megyek vele) , de most ki szeretnék nézni egy motoros rendezvényre nem messze tölem, ahova csak ilyen hátsó földúton eltudnék jutni, akkor azért büntethet a biztosúr ?
jönnek az utcai pékek meg a nyomik?
Melót nem. Egyébként egyszer hajnalban lfp dumáltunk, régebben én sz.r részeg voltam, te meg unatkoztál
Aztán kitárgyaltuk az Oroszlányi rokonságot
Na ne bombázzuk tele ezt a fórumot meghitt családi csevejjel, mert pohiék a picsánkba rúgnak
nem is vagyok két méter csak 193körül. meg most puhány vagyok, lefgogytam 110kilóra. de most újra edzeni fogok, nem állapotok ezek.
láttá valahol? tudsz melót?
adam akár én is ha nem tudnám, hogy egy kétméteres kidóbó legény vagy Tehát ezért kussolok