Hát attól függ melyik aszfaltozócégnek mekkora a pofája és az ott dolgozóknak mekkora a zsebe.....de igen biztosan jutna erre is ha komolyan szeretnék a balesetmegelőzést.
Kutyát nem érdekli, ha nem zavarsz vele mást, vagyis nem fel le rohangálsz vele a városban mikor mások pihennének vagy csak alapból is hiszen sok ember fülét bántja.
Üdv Pohi! Mennyire vagytok a testületnél rágyógyulva a hangos kipufogóra? A legtöbb sportdob ugye nem kapott E jelölést,és naná,hogy nekem is a nem legális kategória a gyengém,mi a megoldás?
Én még nem voltam motoros rendezvényen soha, de lehet, hogy ott nem szívóznak az emberrel mert egy bejelentett, talán a rendőrség által biztosított dologról van szó. De ezt ne vedd kézpénznek, mert nem ismerem a jogszabályokat.
A kockáztatás meg izgalom, lehet fogócskázni
egy olyan kérdésem lenne, hogy ha van egy crossmotorom, de ugye nincsen rá jogsim ( mivel csak pályán megyek vele) , de most ki szeretnék nézni egy motoros rendezvényre nem messze tölem, ahova csak ilyen hátsó földúton eltudnék jutni, akkor azért büntethet a biztosúr ?
Melót nem. Egyébként egyszer hajnalban lfp dumáltunk, régebben én sz.r részeg voltam, te meg unatkoztál
Aztán kitárgyaltuk az Oroszlányi rokonságot
Na ne bombázzuk tele ezt a fórumot meghitt családi csevejjel, mert pohiék a picsánkba rúgnak
híres lett