A többiek megválaszolták egyértelműen. Szóval csak megerősíteni tudom, hogy vezethet egyedül, de a józan ész azt kívánja, hogy az első pár 1000 km során legyen mellette valaki, mert lehetnek bajok.
magyarországon belül vezethet egyedül, csak utánfutót ne vontasson.
akkor kell mellé egy másik jogsis 18 év feletti ember, ha külföldön is akar vezetni
"Ha már van jogosítványa, vezethet felügyelet nélkül. B kategóriás kezdő jogosítvány esetében annyi a korlátozás, hogy pótkocsit (utánfutót) két évig nem vontathat. Ha ez alatt a két év alatt közlekedési szabálysértést vagy bűncselekményt követ el és emiatt jogerősen eltiltják a járművezetéstől vagy vezetői engedélyét visszavonják, az eltiltás, visszavonás időtartamának letelte után ez a kezdő minősítés újra kezdődik. Motor jogosítványoknál létezik az a korlátozás, hogy utast nem szállíthat két évig."
Csak piros autót vezethet, 60 LE alattit, benzinest, esőben nem mehet, sötétben nem mehet, minden járművet el kell engednie...ja és tolatni sem szabad neki még!
Ez most komoly kérdés? Én ilyenről még soha nem hallottam, hogy utána még nem vezethet egyedül... Vagy csak én vagyok ilyen hülye? Véleményem szerint, miután kézbekapta a jogsiját, nyugodtan mehet egyedül is vezetni, akár a világ végére is.
De javítsatok ki ha nincs igazam!
csá pohi
lenne 1 kérdésem igaz nem motorral de vezetéssel kapcsolatos.
b.nom most kapott B s jogsit , és a kérdés az lenne h mennyi idö után vezehet ő egyedül , szal annélkül h más jogsival rendelkező ülne mellette. előre is thx!
Gondoltam hogy ennek már lőttek :( azért köszi. Csak azért hátha! A remény hal meg utóljára :)
Nem tudom,de tuti kamut írt be!Jól eldumcsiztunk és ott voltam mellette és még rá is kérdezett a társától mi legyen, mire az mondta neki hogy írjon be valami kamut! na meg itt van nálam a másolat és látom hogy ez nem az enyém!
Az elérhető árú motorok közt nagyon kevés a jó állapotú.
A legtöbb szétgányolt,átfestett rom.Nagyon meg kell nézni mit vesz az ember.Elég ha csak a kopó alkatrészeket kell cserélni(fékbetét-féktárcsa,gumi,olaj,szűrők,lán
c,bowden) és könnyen beleszalad az ember egy százezres kiadásba.És az átírás is horror.
A többiek megválaszolták egyértelműen. Szóval csak megerősíteni tudom, hogy vezethet egyedül, de a józan ész azt kívánja, hogy az első pár 1000 km során legyen mellette valaki, mert lehetnek bajok.