trükközni kell :)
elég sok motor vételnél voltam jelen (többnyire télen vásárlunk futóval hozzuk)
általában 2 autóval megyünk (a futós lemarad)
odaállítunk a kiszemelthez egy halom kinyomtatott motorhirdetéssel (amit javarészt mi adunk fel olcsóbban ) mondjuk neki itt kezdjük a kört mert ő a legközelebbi
aztán ha kell a pénz nagyon akkor akkor enged, mert látja rajtunk nem is nagyon akarjuk (nem a fenét csak getzik vagyunk)
mikor leteszed a lét az asztalra sok polgár elgyengül.....
nos aki ezt végigolvassa postázzon gyors 10 sört mert megmondtam a tutit
Szia Pohi. Egy kérdés! Ha kapok egy birságot (csekket)ami az én nevemre szól, minden jól kivan töltve kivéve a személyi igazolvány számom,mert nem volt nálam és beirtak egy kamut a rendőrbácsik,akkor ilyenkor mi van? mondhatom hogy sorry de az nem én vagyok?
Van igazság abban, amit mondasz, hogy jobb egy nagy gépet gyengén kezelni, mint egy kicsit túl. Csak a Z750 egyik hozzászóló szerint alacsony fordulaton is erős. Még meglátom, de az biztos, hogy ha eltántorít vmi a nagy motorok mellől, akkor kawa 250-es gyorsasági lesz.
Az első motor vásárláshoz szeretnék hozzászólni.
Nekem kb. 2 hónapja (26 évesen) jött el az idő hogy végre meglett a jogsi és pénz is egy használt nagymocira, idáig csak kis 50 es bringával jártam.
Nekem a sport gépek tetszenek és azt is vettem mert abba szerettem bele első látásra (GSX-R 600 K5), kipróbálni is nagyon óvatosan tudtam ezért megkértem a tulajt hogy vigyen el egy „gyors” körre .
A kis gixer nagyon jól kezelhető, és kiszámítható ha nem léped túl a korlátaidat, ami bármely másikon is megeshet.
Amióta megvan kb. 1000km-ert mentem vele, de nagyon élvezem pedig csak nyugodt tempóban poroszkálok.
Nekem nagyobb örömet okoz tisztelettel bánni egy „fenevaddal” és lassan összeszokni, mint egy kisseb elvileg biztonságosabb géppel esetleg túlvállalni magam.
Csak olyan motort vennék ami igazán tetszik (persze csak ha hobby/szerelem a moci).
A rendszám az stimmel a mi autónkéval, de a dátum nem. Biztosak vagyunk benne, hogy aug. 4-én nem jártunk Székesfehérvár közelében. Most 30-án voltam az autóval Sopronban, de Székesfehérváron vagy a 8-as számú úton még tévedésből sem jártam.
Nem azt mondom, hogy totál használhatatlan, csak, hogy a többi nagyvároséhoz, meg a környékének az útjához képest ez nem valami élvezetes. Vannak jó utak, de keresni kell. Egy év múlva lehet, hogy elköltözök Pécsre, ahol a fősulis időszakomat fogom élni remélhetőleg. Remélem ott jó utak vannak.
mondjuk az tényleg nem kellett.....