Rendszámos, tükrös, (működő) lámpás - indexes. Akkor hol a baj vele ?
( másrészt - ha van is vele baj. Akkor nem jónapot kívánok, Ön ebbe ütközőt tesz, vagy lóf@sz 's esti fény. )
Egyszer engem is leugatott egy autós csak nem foglalkoztam vele. Megállt mellettem csikorgó fékkel, hogy mit keresek az úton a városban a robogóval - hát erre mit lehet válaszolni?
Városközpont, kb. 5 perce. Kis 125-ös quad, a forgalommal halad, kb 40 -el.
Piros lámpa, megáll mellette egy Opel Vectra, benne két fiatal srác ( - 25 évesek )
Kinéz az anyósülésről, és artikulátlan hangon üvölti : "Meg ne lássam mégegyszer, hogy a városban rodeózol vele ! Nem tudjátok hogy mit lehet, rodeóztok össze vissza, feljelentelek a faszba ha mégegyszer meglátlak, értve vagyok ?! Ezzel a rendszámmal MENJ AZ ERDŐBE, ezzel csak ott motorozhatsz ! "
Kb. 45 kilós csajszi, bőgés határán bólogat...szólni se tud. Autó csikorgó kerékkel el.
de a feluljaro alatt mentek at a "tilosban". mondtam nekik, hogy huzzanak gyorsan, mert lerugdosom oket az aluljaroba!
faszomnak csinalnak aluljarot, hogyha csak a csovesek hasznaljak melegedonek, meg a cigok piacnak?
hulyeseg... vagy csak en vagyok ilyen nyugodt termeszetu hogy amikor valaki az eletemre tor, akkor elintezem egy "kiraly voltal" mutogatassal?
megmaradtam egeszben, semmivel sem lesz jobb attol hogyha ezert peldaul valami kart okozok neki. na ez lenne a madmax szint.
bar tegnap kiabaltam a nyugatinal ket ven k.rvaval, akik leleptek elem kanyarodas kozben, aztan a fekezes soran kiment a motor eleje es fogalmam nincs, hogy hogy nem estem el, de trappoltam kettot a betonon, hogy visszahozzam a motor elejet aztan megalltam es rajuk ordibaltam, hogy takarodjanak az anyjukba
Azért vannak normálisak is....engem sokan elengednek...ebben biztosan segít a xenon is.
Na meg mostanában mikor meglátják a kamerát a motoron, jobbnak látják nem szemétkedni....viszont örülök, hogy meglátják...mert akkor már legalább észrevett és rámnézett!
nem szabad tükröt lerugdosni mert az már bűncseló,ha drága a tükör.
prptektorossal kell benyulni az ablakon a következő lámpánál..ja hogy az életellenes....a leszorítás hátulról belédmegyek mert jobban gyorsulok stb az nem...na ezért sokalltam be a közútira
Én nem csinálok ilyeneket.
De a legszebb emlékem az volt előzéssel kapcsolatban amikor a szalmabálát szállító traktor megelőzött, de nem vette figyelembe azt, hogy a pótkocsi sokkal szélesebb mint maga a traktor. Ha akkor nem figyelek simán lenyakazott volna az utánfutó.
( másrészt - ha van is vele baj. Akkor nem jónapot kívánok, Ön ebbe ütközőt tesz, vagy lóf@sz 's esti fény. )