Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak a bérlemény címe ahol lakunk. Egyébként nem kötelező...De ha kötelező lenne is....Szerbiában elég sok dolog elintézhető, úgy mint nálunk!
de kinti lakcím kellett ? ? ?
A választ dr.agy adta meg!
Simán besétálsz, és elvégzed!
Magyarországon is nagyon sokan végeznek idegen országból érkezettek!
A munka miatt kellett kint, a cég beiratott, és go!
tehát azt szűröm le a hozzászólásokból hoogy az átlagos közúti ellenörzésnél gond nem lehet!
Ha megvan a két éved A1-en és leteszed a különbözetit MEHETSZ nagymotorral. a 21 év csak akkor számít ha előtte nem volt semmilyen motorjogsid.
itthon sem kitétel a magyar állampolgárság
gondolom jelentkezett tanfolyamra
ha nem titok elárulnád , hogy magyar állampolgárként , hogy szereztél szerb jogsit ? ? ?
azaz a 21-et beszoptad

már idehaza
hali!19 éves vagyok megvan 125ccm ből és most járt le a 2évem!és az 1ik rendőr ismerősöm azt mondta hogy ha leteszem a külömbözetit akkor még nem mehetek nagymocival hanem csak akkor ha betöltöm a 21et!akkor most hogy van ez?
akkor bekerülsz a rencerbe és már le sem tagadhatod hogy nem először vagy itthon
Pedig örülj, ha nem "hoznak" tejre mielőtt meg leszel fejve!
Na pont ezt nem akarok!
Tejelni!
Nem kötözködés képpen, de mii van ha így állítanak meg hogy már három éves a kártya!
SzŐröznek ezzel?
Nemérted vazze! Hogy tejeljél itthon! Mert nem lesz pénz a segííjjeseknek, meg a politikusoknak! Nahát!
igen mert magyar állampolgárként kötelességed... lenne

jobb a békesség alapján ajánlott
Akkor is honosítani kell ha én nem is lakom itthon?
alapeset, hogy a kinti megszerzést követően 1 évig használhatod MO-on, aztán kell itthon honosítani, itt tartózkodás idejétől függetlenül

1 év után jogosan járhatnak a nyakadra
Magyar állampolgár vagyok, a jogosítványt kint szereztem, a járművek az én tulajdonomat képezik, és az én nevem van a forgalmiban is!
1. mi az állampolgárságod
2. hol szerezted a jogsit

a tulajdonjogod benne van a forgalmiban, azzal nincs gond
Volna egy kérdésem!
Adott a helyzet hogy van egy Szerb jogosítványom, mivel kint dolgozom.2-3 havonta hazajövök, és 2 hetet itthon töltök!
Ilyenkor, érvényes Szerb jogosítvánnyal, ha a saját Magyar rendszámú autómat vezetem, akkor mi van ha megállít a rendőr?
Mert ezt senki nem tudta nekem megmondani!
Mindenki azzal jött , hogy honosítanom kell a jogsit!
Erre ugye adódik a kérdésem:Minek? Arra az éves 6-8 hétre amíg itthon vagyok?
A válaszadók másik fele:
"Kell egy kölcsönadási szerződést iratnod az autó-motor tulajdonosával!"
És ha én a régebben vásárolt saját autómon- motoromon megyek?
Saját magamnak írjak kölcsönadásit?Hiszen én vagyok a tulaj!
Ilyenkor vajon mi a törvényi tényállás?
Akkor majd meglátod, ha nem hallod...
19-i hétvége, Pádis, szállás ingyenes vadászházban, motorozás arra és Ausztria.
Kemény mag megy.
valami zavar van az éterben..sssssssssssssssssssssss... alig hallak..zzzzzzzzzzzzzzzzzzz...szótá?