Te hogyan láttál fel a földszintről (Fiat 1) a második emeltre (Scania) , hogy mit csinál éppen?
Ahelyett, hogy a gatyádat toltad volna le, nehogy beszarj a szituban!
A 81-esen volt, hogy két kamion jött szembe. Motorral jobb volt a helyzet mert volt egy kis offroad a padkán de megúsztam, kocsival ugyanez már neccesebb volt, majdnem befordultam az árokba de végül sikerült visszaküzdeni lendületből az útra csak egy prizmás karó bánta az út szélén.
A legnagyobb... Versenyautóval (Fiat UNO 1000ie ) mentem a 7-es főúton végsebességgel (nem sok volt neki) és egy horvát Transitnak muszáj volt megelőznie mert úgy gondolta,hogy akár 2km/h-val is gyorsabb lehet nálam egyenesben. Bele is fogott, el is vettem a gázt egyből hadd menjen. Mellém ért de közeledett a kanyar ahonnan kibukkant egy nyerges Scania szemből. Beleálltam a fékbe de az is majdnem kevés lett, az őrült krabót úgy rántotta vissza a sávjába a Transitot, hogy majdnem felborult de épp befért elém. A legszebb a kamionos reakciója az egészre: lapozott egyet a kormányra kiterített újságban...
Évekig jártam Honda Spacy 125-tel, tudom miről beszélsz.
Kamiont előzni a legkirályabb! A turbulencia rázza a kezedben a kormányt, meghúz a kamion... 100! 105! Kibújsz mögüle, kapod a szembeszelet... 90. Volt olyan, hogy éjjel bő 3 perc alatt előztem meg egyet. Miután sikerült már gyorsabb voltam de az istenért le nem szállt volna egy másodpercre a gázról.
Néha azt kívánom az ilyeneknek akik nem húzódnak le, meg nem adnak elsőbbséget, h egy Kamaz menjen velük szembe...
Ahelyett, hogy a gatyádat toltad volna le, nehogy beszarj a szituban!
Kamiont előzni a legkirályabb! A turbulencia rázza a kezedben a kormányt, meghúz a kamion... 100! 105! Kibújsz mögüle, kapod a szembeszelet... 90. Volt olyan, hogy éjjel bő 3 perc alatt előztem meg egyet. Miután sikerült már gyorsabb voltam de az istenért le nem szállt volna egy másodpercre a gázról.
Akkor meg jól gondold meg, hogy elkezdesz-e előzni.
Ha gáz van, akkor meg inkább fék és állj vissza mögé!