Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lelőni nem lőtt le, az nem lett volna szabályos , de semmi nem szabályozza kire foghat fegyvert szerintem
Na ezt hagyjuk is... az a GYALOGOS lámpa, azt majd akkor bambulom, ha véletlenül gyalog mennék.
Énmeg egyszer kertek alatt akartam hazamenni, de keresztezni kellett a főutat hozzá, persze ott álltak a rendőrök igazoltatni. Visszafordultam, és másik úton mentem haza, és hát egy saroknyira otthonról utolértek, természetesen jogsi nélkül, és fiatal mostmegmutatommilyenkemény vagyok rendőr úr leosztott, és feljelentett
Azóta semmi problémám nem volt a rendőrökkel, néha nem bennük kell keresni a hibát
Engem azért akartak lelőni mert -pislogtam az utcán---piros poloban voltam----vagy-rágoztam...akkor már lassan ezekért is lőni fognak...legalább nem lessz tulnépesedve az ország...
Aya akkor nem kel elhinni nem muszáj.Nekem tök mindeggy te mit gondolsz meg hogy nem lehet oké! ÉN csak kérdeztem hogy szabájos e hogy rámfogta a fegyvert ,ENNYI!
Ha ez igy lenne ,már nem lennének motorosok Magyarországon.mert mindet lelőtték volna. a lőszergyár Magyarországbol élne...ez vicc,és butaság.
Jól beszélsz.Ezt a sok hülyeséget amit itt egyesek összehordanak...
megmondom Neked mit reagálnának : SEMMIT....

vagy elém ugrálnának és azonnal lelőnének ...
ez hülyeség .....
ezzel az erővel bárkit lelőhetnek ....

hát Mi rávillogtunk , de nem állt meg..... durr ...durrr....
ne legyetek már ennyire buták ....

pláne egy motorosra , aki 125/50-essel próbál menekülni 13 évesen ...
nahh hali akkor a közelben vagy .Most pont 1 Érd-i oktáviával nyomulnak azt kérték kölcsön
Nyomorultak.De szerintem csak basztatják a népet mert haveromat elkapták jogsi nélkül robogóval és semmi büntetés ..Én mindig csak annyit tudok mondani hogy( Érdekes)
Nekem egy rendőr ismerősöm azt mondta, ha villognak, vagy valamilyen úton módon megállásra szólítanak fel, legyen az egy villantás, és te mondjuk pl nem veszed észre akkor már menekültnek számítasz és akár le is lőhetnek... Szal lehet benne igazság, pláne ha ilyen kis köcsög "na most énvagyok a rendőr, kiskoromban engem szívattak, most én szívatok mindenkit" típus volt... Részvétem.
Csááá én érdi vagyok nem is hittem volna hogy itt helyben ilyen gyökér zsaruk mászkálnak
Matska .Nemtudom mireföl fogta rám a fegyvert nem értem ott ordibált száljak le a motorrol kezeket fel ,leszálltam ö meg beállt elém. .Pedig ilyet csak hülye filmekben látok ... Nállunk van 2 bolond rendőr krapek akik ilyeneket csinálnak-Mosolygós
-Trükkös Ez a 2-ö elvetemültet ismeri az egéssz Diosd és pont kifogtam a rükköst aki mindig széttöri az autót.Jah igen most kölcsön autóval járkálnak mert össze van törve.(Érdeks)
Szeva aya ha nem hiszed el keres 1 útlezárást ahol rendőrök állnak és fordulj vissza hátt nem is tudom mit reagálnának.Jah és amikor levettem a bukómat érdekesen nézett rám lehet hogy azt hitte 1 felnőtt ül a motoron,nem tudom.de szerintem se szabadot volna rámfogja. Ha nem hiszed el akkor ez van .És itt nállunk ez a rendőr elég hírhedt a faszságairól,pl.3 szor borította fel a Vitarát mert hogy menekültek elölle,és az eggyik haveromat is üldözték (pitbike-os).-------------De legalább amit fenyegetőzött abbol nem lett semmi.
az meg hogy 80-as az csak elvileg a biztosítonál derülhet ki mivel az adásvételin csak 49/50-cm3 van írva csak a biztosítás még ami gáz
a tanunak meg a faszinak is megvan a neve lakcím házszám és a vétkesnek még a személyigazolványszáma és rendszáma is megvan
ne tessék kinevetni
az még nem tisztázott, hogy hogyan rugdosta. befele, vagy megfele?
mert ugyebár az első indulási, a második rongálási szándéknak is tekinthető. és az utóbbi nem szép dolog
erről valami papír? baleseti lap (vagy mi a neve) kitöltve? csak mert ezek nélkül várhatod, hogy bármi is legyen.
hát a rendőrség abból a szempontból nem volt jó ötlet, hogy ha 80-as a gép, és 50-esként használod, és ez kiderül, akkor jobb esetben fele-fele arányban mindegyikőtök "bűnös", rosszabb esetben rádverik.

de azért várjuk meg mit mond egy hozzáértő
ez azért eléggé sántít .....
nehogy az mond , hogy fényes nappal az emberek előtt fegyvert fogtak rád , mert Te megfordultál és rugdostad a motor ....
ez rizsa ...
ja és a balesetkor a faszi elismerte hogy ő a hibás meg van tanum is
sziasztok lehet hogy nem ide tartozik de
2-héttel ezelött mentem a motorommal és kifordut elém 1 suzuki én meg persze szépen elkaptam a seggét. a gond a következő:,a motor 80-as és 50-est montam/adásvételin is az van,a simsonom biztosításával járok(ebböl lehet-e nekem a bíroságon vagy hol bajom?) nem hívtunk mentöt se rendört pedig a lábam megégett(ezt ott még nem tudtam) meg lehorzsolodott de azt hittem hogy nem nagy ügy így nem kell mentő ezt montam de a vén faszi nem akarja rendezni,állandóan én hívom és már tele a tököm vele és tegnap mentem a rendörségre és feljelentést tettem.mire számíthatok? remélem tudtok segíteni, a mociban nem nagy a kár de árban 100E-150E-körül lesz Ja és úgy néz ki hogy idén már nem motorozom ráadásul a lábam még mindig nem tökéletes.valami okosat remélem montok nekem
Azért mert megfordultál,elvileg nem foghatna Rád fegyvert,Én tuti feljelentettemvolna...ez 100%!
Kifogtál egy adag idióta túlbuzgó f@szt aki G.I. Joe-nak képzeli magát. Mire föl hadonászott a fegyverrel? A másik, hogy tudtommal az RX 50 pont akkora, mint a 125.
Helósztok.Lenne 1 érddekes sztorim.Nekem a múlt nyáron volt 1 aprillia rx 125-ös motorom .Motorozásból hazafele kimentem a főútra mert a poros kisutcán csőtörés volt .Kimentem és láttam hogy lezárták az utat a rendőrök és mindenkit ellenőriznek.elkezdtem megfordulni és pehemre a kanyarodás közben leállt a motor amíg rugdostam észrevettek a zsaruk és Suzuki vitarával beállt mellém ,lehúzta az ablakot és rámfogta a fegyvert,mondta(kezeket fel,és hogy szálljak le a motorrol,leszálltam és odatoltam a többi zsernyák közé .Persze nem volt jogsim és az adásvételire 50es volt írva.És nem hitték mondták hogy 1 50es nem vinne el ekkora kerekeket.stb..Ezután jött a fenyegetés hogy látja hogy fiatal vagyok meg Gyámügy meg feljelentés meg minden fa*om .De azóta nem történt semmi sem.Lehet hogy rájött hogy fegyvert nem kellett volna rám fognia .De azt szeretném kérdezni hogy van joga rám fognia fegyvert?Akkor még 15voltam.
Ha van veled egy irányban zebra lámpával akkor tudod mert az előbb kezd el villogni mint ahogy sárgul a tied.