Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

há pedig kb ígymegy
lebuktatsz, utána meg egyetértesz, hogy hülyevagyok? hát hogyvanez? és a személyiségi jogaim?
akkor nem jól emlékeztem...vagyis csaka részben
de mostmár megjegyzem
ebben nem is kételkedtem
hát te ezt meg honnan tudtad meg? lécci lécci ne mondd el senkinek

amúgy attól, hogy én valamire emlékszem, nem biztos, hogy úgy van
szép lenne ha igy lenne.olyan mintha azt mondanám drogot terjesztesz és egyből vinnének a sittre.há jóvanezígy?
tartsd nyitva
és erre mondtuk, hogy ez nem bizonyíték, ergo semmit sem ér, csak ha fotó van.
ha akarsz egy jótanácsot, felejtsd el ezt a rendszámfelhatós baromságot, haladj szabályosan és nyisd tartva a szemed. Ha észreveszik hogy trükkös rendszámmal közlekedsz úgy megbasznak hogy azt is átkozni fogod amikor motorra ültél.
az engedély nélküli vezetés az engedély nélküli vezetés, és eltiltással jár.. az eltiltás hatálya alatti vezetés meg már lehet ülős is..

az eltiltásnak nem feltétele a jogsi megléte ám nagyban korlátozza annak megszerzését, azaz szívás a jogsiszerzési procedúra alatt
én ugy tudom nem is lehet motorost üldözni.pontosan ezért.persze nem mindegy mit követett el....
később? Ha már lassan megyek ?
szoval akkro ha neces helyzet le se kell hajtani a rendszámot
csak ha már eltüntek a zsaruk......
Na igen necces szituk ezek... ezért is szeretek a mátrába menni ott olyan gyors egyenes részek nincsenek csak a kanyar ott meg elvileg 90 el is lehet menni :)
ha jól emlékszem, nem is olyan régen volt erről szó, hogy elég, ha le van fotózva, hogy x-el megy az ember, és a rendőr pedig felírja a rendszámot.
sajnos a vaterán már nincs ilyen rendszámtábla tarto :S
+ még egy kérdésem lenne a hozzáértőkhoz...
Álltalában ha trafipaxal mérnek akkor szemből mérik a jármüvet nem? tehát elől ha nincs rendszámtábla nem tudják leolvasni a motorrol...... Hátulrol ugy hallottam ritkán mérnek... ( vagy utánad fordul a kamera ha elhaladsz mellette?
Vaterán 15 -ért árultak olyat, ami igazán stabil megoldás.
Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni felhajtható rendszámtábala tartót hol tudok venni? ( elektromosról vagy mágnesesről hallottam ami létezik és a yard nem veszi észre) Egy telefonszámot vagy weboldalt ha tudtok adni azt megköszönném.
Nem hajtok tul gyorsan de lakott területen álltalában 70 el megyek max főúton meg max 130 al..... Álltalában ... de ugye sose lehet tudni manapság hol áll egy civil autos rendőr mérő müszerrel... ezért inkább beszerzem olcsobb lesz így ;-)
hát igen.........
Ha nincs nálad a jogosítvány, utána kell, hogy kérdezzen. Ezt a két igazoltató rendőr közül az egyik meg is teszi, míg te a másikkal csevegsz. Ha van a kategóriára érvényes vezetői engedélyed, ok.
Ha nem lenne, kezdődnek a gondok.
Ha 20 éve vezetsz, tapasztalhattad már, milyen egy igazoltatás.
nono........
ismerősnek 30+10 ezer volt a jogsi és rendszán nélküli közlekedés
és 3 hó eltiltás az A kategóriától (ezt nem értem, mert nincs is neki)
mondjuk pedáns emberke ez volt az első büntije.... mindjárt az első motorvételnél beleugrott egy yardba......
motort utánna futóval vitték tovább......
Hozzáteszem,hogy lassan 20 éve vezetek(autót)és ez idő alatt bizony előfordúlt,hogy nem voltak nálam a papírjaim amikor igazoltattak,de nem úgy álltak hozzá,hogy na ennek biztos nincs jogsija.Sosem néztek utánna.(persze azért megbüntettek x ezerre,mert nem volt nálam)
ha valaki már megállt jogsi nélkül, és 100-200-at kellett neki fizetni, akkor nemhiszem, hogy nélküle motozna legközeleb... 50-70 körül mozognak a jogsik, szóval olcsóbb megoldás.
ahozz hogy elszálljon valaki nem kell menekülni.minden motoros lépett már le nem egyszer.de ha már ugyis lépnie kell mert nem akar 100-200ezret fizetni akkor egy enduroval elég 50km/h-val mennie földuton,és a rendör cseszheti.. ..de egy pl.900RR-el is lépni fog,na akkor az esely a csukásra nagy.Én is léptem le,de az emberen olyan nyomás van hogy lehet hibázik...ezért ajánlottam endurot....Én igy látom.ki az a barom aki egyböl megáll jogsi nélkül 1-2-3-4szer egymásután?
Mármint milyen hozzáállással?Ha véletlen igazoltatnak akkor:biztosúr ne kérdezzen semmit nincs jogsim,hol fizethetem be a büntit,ja és itt a motor is tessék.Nyílván,ha az ember lebukik próbálja menteni a menthetőt.Nem arra gondoltam,hogy a rendőr az hülye és azt fogja mondani,hogy uram akkor elnézést kérek,jó utat.Arra voltam kiváncsi,hogy technikailag a helyszinen utána tud-e nézni.Erre megkaptam a választ és köszönöm is.A többit nem annyira.
ne mondj már neki hülyeséget, a múltkor is elszállt az egyik gyerek menekülés közben és egész életére nyomorék lesz. Ér ennyit ez a baromság?