Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Méghogy nincs nagy bünti, EURÓ nélkül ki se menj mert ott ugy megkurnak a yardok a gyorshajtásért, hogy utána csak pisloghatsz , és ott nincs enye benye szigorú büntetés van, és nem árt tudni szeretik a magyar motorosokat "csesztetni" Párkány környékén.
nemrég elhagytam a rendszámomat, nem kell mondanom hogy amikor beérkeztem a meloba a kollégám szolt hogy a rendszám befordult a motor alá és a kumi hozzáért és kihuzta a keretből, 1 hétig állt a motor, és hála istennek ezen a forumon sikerült megkapnom, mert megtalálták, már majdnem elkezdtem az uj rendszám intézését, sajna a köröztetés miatt egy darabig necces volt mert amikor bejelentettem hogy meglett elfelejtették törölni, még szerencse hogy ismerős rendör állitott meg a vassal és ő szolt hopgy körözik. mind1 nem ezt akartam kihozni belöle hanem azt hogy ha elhagyod akkor azt te nehezen veszed észre max ha utánadhozzák vagy utánad szolnak hogy elhagytad, jobb esetben.
Ezt biztos,hogy nekem akartad címezni?
keveset tudsz te még ! Olvass KRESZ-könyvet.A rendszámot meg vedd le aztán vállald a következményt. Az adatlapot illik kitölteni, és aztán hozzászólni. Ez egy normális nem politikai fórum.
Régebben minimális összegre le lehetett alkudni némi szlovák nyelvtudással ( na nem nyitrán, de Poprad környékén kijött a 72/40 300 Sk -ból...)

De úgy hallottam idéntől ez is változott sajnos...
Van nekijje (pohinak) emilje ! Adatlapon.
Sziasztok!
Föld hívja Pohit, Pohi jelentkezz! Teller számot szeretnék kérni, üzlet létrehozása céljából! Pohi jelentkezz! Vétel, vége, föld kiszáll!
Ha megcsörgetsz, visszahívlak! Előre is köszi.
Más:
A szlovákoknál nincsenek ilyen nagy büntetési tételek a gyorshajtásra.. úgy hallottam... igaz ez?
Akit már büntettek kint mostanában mennyire büntették? és mi volt a sebesség tűllépése?
Szerintem egy konkrét kérdésre csak az tud kompetens választ adni akivel a kérdéses dolog már megtörtént.Nem rég én is kérdeztem itt valamit a sok okostojás meg jött itt a rendőr részéről történő szexszuális zaklatással Ha nem tudok értelmes választ adni,akkor inkább nem szólok hozzá.Ennyi.
nekem a kocsinál esett le a műanyag búrkoló rész alúlról... észre vettem autó pályán és vissza mentem érte gyalog... mert balesetveszélyes volt a nagy műanyag darab a pályán .. pár kamionos át is ment rajta... zenét is hallgattam kocsiban igaz az halkabb... szóval én lehet észrevenném főúton ( nem pályán szoktam általában közlekedni)
de nem szoktam túl gyorsan menni csak kellemesen 130-150 el néha... ennyi... ha a forgalom is engedi.... ( de most nem ez a lényeg hanem a büntetési tétel ilyen esetben)
Hát, ha nekem leesne tuti nem venném észre.....
Olyan nagy zajjal nem jár a leesés.......és sisakban + motorhang + a többi jármű hangja ...kizárt dolog, hogy hallanám.
Meg megyek egy 2-3 sávos úton, hopp leesik...."meghallom"....satu és megállok az út közepén visszamegyek érte....
Álltalában ha megbánást és valami hülye sztorit találtam ki hogy jaj ideges vagyok mert össze vesztem a barátnőmmel azért előztem záróvonalon ( autóval történ velem az eset és gyorsan is hajtottam de nem mértek) akkor kevesebb büntetést kaptam.... humánusak voltak... ( de volt olyan is hogy nem de általában igen)
Szóval ez hihető hogy elhagytam és még nem volt időm vissza csavarozni.... meg hogy tudom tudom sajnálom hogy igy alakult.. stb... :)
Tudod én azt tartom: jobb az egyenes út.Adódhat egy olyan helyzet, hogy az eszedben a levett rendszám fog járni, holott az a 0,2 másodperc arra kellett volna , hogy időben megállj ! De lehet hogy ennyit késtél!? Gondold át alaposan.
Az egy más kérdés hogy a rendőr nem hiszi el.... nekem... de legalább van valami indokom... nem pedig az hogy jaj nem akarom hogy bemérjetek :)) Utállak benneteket mint a szart.... :) ezt azért nem mondhatom...... Tisztelet a kivételnek vannak jó fej rendőrök is.. .csak az kevesebb... :S
tedd le az aszfaltra oszt legalább karistójjad végig hogy valóban hihető legyen
hogy minek viszem magammal? megmondom hogy elhagytam a rendszámom mert leesett! észre vettem betettem a táskámba de még nem tudtam vissza csavarozni !
Értitek? hihető sztori....
A kérdésem az hogy mennyire büntetnek ilyen esetben is?
Illetve jogsit is bevonhatják , vagy forgalmim is elvehetik?
A büntetési tételére vagyok kíváncsi eme esetnek...
hogy tudjon hazudni...amit nem tud
Ha leveszed a motorról, akkor mi a f@sznak viszed magaddal ?!
ha ilyen kérdéseket teszel fel ezzel kapcsolatban akkor szerintem csavarozd vissza ugy nem leszel szexuális segédeszköz a szervnek
Abból dugás lesz. és nem Te leszel a f@ss hátsó végén!
Sziasztok!

Azt mondjátok meg nekem hogy :
Ha rendszámomat lecsavarozom és nálam van a táskámba .... és megállítanak a motoros rendőrök ( azoknak muszáj megállni vagy ugy látom jobb nem meglépni) akkor mennyire büntethet a rendőr?
Mik a szankciók ? pénzben és nem pénzben...
Azt fogom természetesen mondani hogy leesett a rendszámtáblám és még nem tudtam felcsavarozni..... ennyi... (valaki kicsavarozta vagy kilazult )
Köszönöm a válaszaitokat!
Rendőr mentes napokat! ;-)

Üdv
Tomi
Hát én is azok közé tartozom akire majd azt mondja a srác, h ha nem akarom nem hiszem. De szerintem ez egy kitalált sztori, és azért mindannyian tudjuk is, h így van. Egyszerűen nem mondhatunk ilyet mert jön a sértődés, hogy hogyan merészeljük őt hazugsággal vádolni. Feldobott egy rendőrtörténetet aminek valóban lehetett egy olyan alapja, h menekülni próbált elcsípték ezután jó megijesztették, h tanuljon belőle. Megijesztették a gyámüggyel, de semmilyen pisztolyos sztori nem volt itt. Minek is lett volna, megpróbált ellógni lebőgött, lefulladt ott állunk a kis csikó mellett minek is fognánk rá pisztolyt.
Azért egyet ne feledjünk meghallgatnám itt a másik oldalt is. Ne akarjunk odáig elmenni, h a helyi rendőrök ilyen szintű vádját egy internetes fórumon hangoztassuk, mert ennek következménye is lehet!
Képzeljük el mondjuk pohi a mundér becsülete miatt belső vonalon felhívja ott a helyieket megtudja ki volt aznap melóba és elmondja ezt a hülyeséget! Jogos lenne? Igen!
Óvatosan az ilyen sztorikkal vádakkal szerintem!
Egyébként meg nem foghat rá pisztolyt most kérdeztem meg egy netes fórumon, csak abban az esetben ha fegyverhasználat esetei közül valamelyik fennáll. Ilyen pontjaik nekik vannak jó pár és elég szigorú is, ezért nem is kapkodják nálunk úgy elő mint pl. Amerikába! Igaz pohi ezt nem mondta, de gondolom azért mert mint közlekedési, még ilyenre neki sosem volt szüksége. Megállnak neki ha azt mondja, mutatja, és ha nem akkor sem hülye, h ezért hadonásszon a pisztolyával.
szerintem meg biztos szabályozzák valamivel ...
mert különben lenne olyan rendőr , aki el sem rakná soha ....
Most ebben biztos vagy,vagy csak úgy gondolod?
Neked biztos tudni kéne... Arra azért kiváncsi lennék,hogy akkor is -e,ha mondjuk valamelyik családtagodra fogna fegyvert egy ilyen faszkalap.
Hello Pohi! Tegnap én voltam a kék kis Yamahával a Naszályon aki nagyon köszöngetett Komoly volt látni, hogy hogy ledöntöttétek azokat az FJR-eket