Azt mondjátok meg nekem hogy :
Ha rendszámomat lecsavarozom és nálam van a táskámba .... és megállítanak a motoros rendőrök ( azoknak muszáj megállni vagy ugy látom jobb nem meglépni) akkor mennyire büntethet a rendőr?
Mik a szankciók ? pénzben és nem pénzben...
Azt fogom természetesen mondani hogy leesett a rendszámtáblám és még nem tudtam felcsavarozni..... ennyi... (valaki kicsavarozta vagy kilazult )
Köszönöm a válaszaitokat!
Rendőr mentes napokat! ;-)
Ha kap valaki ilyen papírt, mit tanácsolsz : 'nekimenjen' , vagy fizessen, és igyon rá vizet ?
(amúgy nem is értem - ahol nincs "villogó zöld" mint pl. ausztria, ott hogy a f@szba tudja az ember megakadályozni, h a felvillanó sárgán átmenjen ? )
Egyszerűen fizikailag lehetetlen, hogy Te megállj, ha előtted 5-20 méterrel sárgára vált. A mögötted jövő, bambuló/evő f@szkalapokról nem is beszélve...
Szeva bácsika Te nem dógoztunk mi együtt a Nádasdyba 91-93 körül?Pápa kisérgetés stb.Lehet nem egy műszakba voltunk,de a neved ismerős Én vótam a 22-es.
egy hévátjáron ugy átmentem h pirosra váltott a lámpa a sorompo viszont még nem ment le!de ha nagyon akarok akkro megtudtam volna állni!hát nem tudom..:Slehet nem figyelt a kamera mert az idöközönként forog viszsont ha pont látta akkor azt egésznap figyelik vagy mi?:D
szóval a kitett kamerával a soron csak annyi baj van, hogy mire az első rögzítő csavart meghúzná a felszerelő alkalmazott, már nem lenne oszlop/ház/akármi, amire egyátalán a már eltűnt kamerát rögzítse
persze tisztelet a kivételnek, én is ismerek normális ember módjára élő/dolgozó cigányokat, csak sajnos ők vannak kevesebben
Ki az a naív aki úgy gondolja hogy ezen a nyilvános fórumon egy saját magát Rendőrként felvállaló motorostárs igazat fog neki adni,esetleg azt mondja hogy tényleg szar ez vagy az a törvény/paragrafus és csak azért van hogy egyre több lóvét húzzanak le rólunk meg mindenki másról.
Ők se fogják a fát maguk alatt vágni
Az itt lefolyó eszmecserék egy része értelmetlen.Úgyse lehet igazad és egyikük se fog neked helyeselni.
A tanácsaik viszont sokat segítenek és ezért köszönet jár nekik
Nem értitek ezt az egészet? Kitől tudnak pénzt elvenni? A segíííllyes cigánytól vagy az uzsorázással foglalkozótól bajosan.Amit keserves munkával ellopnak, valahonnan be kell szedni . Ki van legjobban kéznél?Motoros ,autós , kismama , nyugdíjas kisrendőr. Mi az , hogy " koszi Klán" , Meg a Sztojka Klán? Kezet mer emelni a rendőrre? És nem lukacsos mint a tésztaszűrő? Ehelyett hogy kamerát vennének a cigánysorra, lássák ki megy lopni , vesznek traffipaxot.Az árát beszedik rajtad. És még örülj hogy élsz!mert a retkescigánynak jogai vannak. Nem lehet kártyára tenni a pénzét, kölykének ennivalóra mert neki megalázó! A te zsebedből szemrebbenés nélkül kiveszik.Milyen jogod van? Tiltakozhatsz. Menj szavazni tavasszal !
lehet.
Bemásolnak 167 paragrafust (Bocs Pohi) amiből ki fog derülni hogy Te veszélyezteted minden Magyar Állampolgár biztonságát és közveszélyes vagy mivel motorkerékpárnak látszó tárggyal és embernek látszó mivoltoddal felelőtlenül mások testi épségét veszélyeztetve veszel részt a forgalomban
Ha esetleg megállítanának és személyazonosságod igazolására minden nállad fellelhető iratot bemutatsz akkor még az is előfordulhat hogy "ismeretlen tettes" utáni nyomozást rendelnek el.
Úgyhogy : Ne dumálj fizess!
Egyszerű: hivatalnokként (képviselők, miniszterek, stb) az adófizetők pénzéből és az esetleges, szintén adófizetőket terhelő, közvagyont elherdáló szerződések többé-kevésbé(?) legális, nép nevében aláírásából élek . Célom, hogy hivatali pályafutásom alatt a lehető legnagyobb profithoz jussak . Szerinted nem venném el szívem szerint még a gatyádat is a sárga lámpánál kevesebbért ? Szerinted a sárga lámpára kitalált szopatásom a legnagyobb bajod, ill. hogy nem mehetsz 150-nel, vagy az, hogy olyanokra bízod sorsod, mint "én" ?
Te majd itten jól kileszel oktatva
Felelőtlen tacskó
Mit te gondolsz
Fizetni kell és kész!
Kell a pénz.
Szerintem ha mindenki gyalog járna arra is kitalálnának 5 perc alatt valamit
És ez nem a Rend őreinek szólt.
Ők csak végrehajtják azt amit néhány barom kitalál.
Ez a munkájuk.
Megoldás: a bűnözőket kell kergetni nem azt aki normális, élvezhető tempóba akar menni.
Ha eső van vagy valami nyílván nem fogom húzni 200-al, de vannak olyan szakaszok ahol simán lehetne 140-150-el menni jó időbe, gyér forgalomnál. Mármint országúton. Pályán 200. Németeknél nincs is korlátozás ha jól tudom, és mégse halnak meg napi 10 ezren.
A helyzet az, hogy más területen kellene szervezkedni. Ha pl. minden autóst rá lehetne venni paintball cuccok vásárlására, akkor mennyivel inkább egy aláírásra... Mert a painball puska drága, meg az esetleges pályamatrica is, netán ha a lassítás miatt hátbavernek/valakinek beteríti a festék a szélvédőjét, stb.. Aztán az se feltétlen jó, ha megszórod a mérődobozt miközben felette 6-8 m-re ott figyelnek a gömbkamerák, már csak azért sem, mert a letakarítás, javítás v. csere adóforintokból fog történni. Így többe kerül a leves, mint a hús.
Azt mondjátok meg nekem hogy :
Ha rendszámomat lecsavarozom és nálam van a táskámba .... és megállítanak a motoros rendőrök ( azoknak muszáj megállni vagy ugy látom jobb nem meglépni) akkor mennyire büntethet a rendőr?
Mik a szankciók ? pénzben és nem pénzben...
Azt fogom természetesen mondani hogy leesett a rendszámtáblám és még nem tudtam felcsavarozni..... ennyi... (valaki kicsavarozta vagy kilazult )
Köszönöm a válaszaitokat!
Rendőr mentes napokat! ;-)
Üdv
Tomi