hát nem normális, főleg, hogy nem is jót mondtak. Vidd be az okmányirodába, majd ők értesítik a tulajt. Csak gyorsan vidd be el ne kezdje szerencsétlen legyártatni az újat sok pénzért....
Ehh, amikor elküldtem, már tudtam, h elcsesztem a megfogalmazást, magas labda volt ... Hát ez van, néha még kicsit rollerezni is kell vele, hogy ne toljon le a trabant az útról
Áhá, szuper. Köszi . Nem szoktam különösebben száguldozni ott, mert ugye, valaki jelezte aggályait a témában , de az is biztos, hogy nem mindig sikerül a 80...
Szia Pohi! Találtam ma egy rendszámot, vagyis láttam, hogy leesik egy kawáról, megálltam, felvettem, erre megállt mögöttem egy járőrautó, hogy megállni tilosban álltam meg:) Mondom, jó hogy jönnek, itt ez a rendszám átadnám..... Erre: mindjárt lejár a szolgálatuk, tegyem el, és vigyem be a lakhely szerinti yardra. Ez normális így? Ez amúgy a kerepesi úton volt, majdnem a rendőrszakközépnél.....
Szia cic.... Elméletileg fix radaros trafik mindkét oldalán a hídnak. Én nem jártam még arra, de kollégák mesélték a helyszínt. A 3 lábúval is megéri kiállni, mert aki közig alatt esik bele az megállítós...
Hóhóóó...mi az az ablak?
Tüntem a ..........ba.
Amit a rend őre mond aztat be köll tartani
Nekem má elmonták
Csak segíteni akartam
Pohi