ezektől a gyorshajtó motorosoktól el kellene venni a motort 1 nyárra és kötelezni arra őket hogy egy rigával közlekedjenek (minimum 5ezret) visszaesőknél a bőrszerkó kötelezőőőő
autósoknak meg egy 353 as wartburg csak 2 trafóval nehezítve
Remélem nem Szentendre felé, mert nem hatvannal szoktam legurulni a felüljáróról . Bár lehet, h pont tegnap szüttyögtek előttem . Na szóval én is kíváncsi lennék, hogy pontyosan mikor és merre mértek tegnap... Csak hogy ne érjen túl nagy meglepetés
Akkor nagyon sok embernek lesz csekk. Mikor én 80-85-el megyek, akkor még engem is előznek. Szval biztos mennek vagy 90-el. Amúgy van valamilyen "tűréshatár" ami felett jön a bírság? Bocsi a sok kérdésért, csak egy ismerősömmel akadt egy kis vitánk ebböl
Oda állnak, ahová már nem lát a kamera.
Ugyanis ha figyelsz, a kamera előtt lassítasz ...kicsit normál tempo....és elhagyod a kamerát kicsit (~150m) és már lehet gyorsabban menni. Erre hegyeskedtek ki, hogy mégis szedjenek be lét...
Tegnap a szentendrei elején az felüljáró melletti árnán, tök sötétben elbújva háromlábuztak...50-es mező....én jöttem 75 körül és majdnem én voltam a leglassabb
Tudják ezek hova kell elbújni, ahol tuti a siker....
Indulsz az előző lámpától, gyorsítasz, hogy átérj a nagy kereszteződésen és hopp megvagy!
lépd át a fénysebességet, és akkor nem kell a trafival törődni
vagy lehet, hogy elég csak, ha a videokamera képfrissítési sebességénél többel haladsz, akkor sem tud veled mit csinálni
de a "legeccerűbb", ha mindenki szabályosan megy
nem csak elölről mérnek. volt szerencsém látni, ahogy városban szépen a bokorban álltak a háromlábúval, és nem a szembeforgalmat lesték vele.
bár ez már volt vagy 2-3 éve, de mivel autópályán is a fix trafikat mostmára többnyire úgy állítják, hogy a fenekét lássa a járműnek, így gondolom máshol is alkalmazzák ezt.
de ez megint csak saját vélemény és gondolat, úh lehet, hogy semmi igazságalapja nincs
Olvastam a hozzászólásokat, és vágülis arra nem kaptunk választ, hogy csak előről szoktak mérni? Jó eséllyel akkor is büntetnek, csaképp ha fellebbezel, elfogadják, mert nincs bizonyíték, hogy te voltál az. Nincs rendszám (na akor meg azért büntetnek meg, mert hogy miért nem raktál előre rendszámot. )
autósoknak meg egy 353 as wartburg csak 2 trafóval nehezítve
Köszi.
Csak "tiszteletbeli"
Ezzel a hajóval rutinoztam vizsga előtt.(hajóvezetöi)
Azért tudnák neked mesélni.
Lehet meglepne néhány dolog
Ugyanis ha figyelsz, a kamera előtt lassítasz ...kicsit normál tempo....és elhagyod a kamerát kicsit (~150m) és már lehet gyorsabban menni. Erre hegyeskedtek ki, hogy mégis szedjenek be lét...
Tegnap a szentendrei elején az felüljáró melletti árnán, tök sötétben elbújva háromlábuztak...50-es mező....én jöttem 75 körül és majdnem én voltam a leglassabb
Tudják ezek hova kell elbújni, ahol tuti a siker....
Indulsz az előző lámpától, gyorsítasz, hogy átérj a nagy kereszteződésen és hopp megvagy!
A fekete hosszúkás, ami alatt van egy fekete kocka is, az radar és kamera.
vagy lehet, hogy elég csak, ha a videokamera képfrissítési sebességénél többel haladsz, akkor sem tud veled mit csinálni
de a "legeccerűbb", ha mindenki szabályosan megy
Akkor meg nem értelek.
Széles utat
bár ez már volt vagy 2-3 éve, de mivel autópályán is a fix trafikat mostmára többnyire úgy állítják, hogy a fenekét lássa a járműnek, így gondolom máshol is alkalmazzák ezt.
de ez megint csak saját vélemény és gondolat, úh lehet, hogy semmi igazságalapja nincs