Ha már jogsi nélkül motorozol,olyan motorral tedd,amivel eltudsz menekülni.pl.:Cross-Enduro.gyorsasági és egyéb ilyenfajta motorokkal szerintem nincs sok esélyed.lehet 1-2-szer szerencséd van,addig amig nem találkozol motorosrendörrel.azok ketten közrefognak és vége a dalnak....
Gondolom tv-tek van otthon. Akkor talán láttál olyan filmet, amiben említették a hatóság félrevezetését v. annak kísérletét. Tehát, ha ezt létező dolognak vesszük és pl. az intézkedő rendőr, ha nem is hülye (hiszékeny), de emberséges és feljelentés megnézi a rendszert / beszól a központba megnézetni / , akkor az onnan kapott infotól esetleg megváltozik a hangulata, netán ezért is eljárás alá kerülsz. Akkor azt is megkérdezed a fórumon, hogy kell kimagyarázni?
Legalább olvasnál.
A rendőrnek ugyanis muszáj tisztában lenni a megfelelő jogszabályokkal, különben vagy a civil / annak jogásza, vagy a felettesei szivatják meg a tévedéséért, ami a megélhetésébe kerülhet. Ergo nem kéne azt hinni, hogy a saját terepén ilyen laza bemondással túljársz az eszén.
Utána tud nézni helyben. Nem kell túl sokat tennie. beszól a kapitányságra, ahol 2 perc alatt lekérdezik az adataid és mész is a levesbe.
A beszarás meg csaj súlyosbítja a helyzeted. Szar lehet órákat teliszart gatyával tölteni a cellában. Ilyen hozzáállással a rendőr sem lesz elnéző.
Engem csak egyszer büntettek meg, gyorshajtás, de nem mentem gyorsan, csak elvileg még lakott terület volt. Viszont csak 3 ezres csekket kaptam, ami a legalacsonyabb ha jól tudom.
Rendes volt a csaj. A csekk hátoldalán sajna nem találtam a mobilszámát.
Hát egyébként szerintem lehetséges......amíg a statisztika az Isten, ez belefér. Van, hogy felénk is egyedül mérnek, mert nincs elég ember........beállítja közig.határértékre és nem kell megállítani senkit.
Remélem, elsősorban belterületen teszik, mert autónál oboa, mikor a vezéregyéniség beáll 60-as (ténylegesen kb. 53-56) tempóra és azt tartja, hogy minél több követőre tehessen szert. Persze, ha a hatóság gyanút fog, hogy vajh' mitől van ekkora sor, mikor előttük üres az út, és ezt is szankcionálja, ám legyenek ott, ahol csak akarnak. Ha pedig még a lámpától is dinamikusan tudna elindulni a nyáj minden tagja...
Már rég nem szednek ki! Azaz tegnap láttam Vácon kiszedtek a mérőautó mellett egy "egybenyakú" buzigyereket a super tuaregjével első rendszám nélkül. Elég fancsali pofát vágott, a rendőr meg már írta a regényt. Ja és elég rég civil jellegű kocsiból mérnek, de nem saját az sem, rendőrségi. Sima jellegtelen zöld opel astra. Most viszont már az a baj, h át tudják pakolni bármelyik járőrkocsiba is, nem úgy mint régen. Most már nem elég egy rendszámot megjegyezni, fékezhet az ember mindenhol. Bár ennek is megvan az előnye, kezd kialakulni valamilyen közlekedési morálnak nevezhető dolog.
már régóta kiszedők nélkül megy a trafik nagy része. De nem tartom valószínűnek, amikor túlórastopp van, hacsak nem helyi hülyeség.
Laci bácsi, ezen a vitán már túl vagyunk egyszer, menj ki és verd el a kutyát, ha dühöngeni akarsz. Közöm meg van hozzá, an block beszóltál minden rendőrnek, hadd ne tetszen már.
Most hallom, hogy váciak tuti, de elvben egész P. megyében lehetősége van túlórában akár a saját kocsijából traffizni a rendőröknek a körzet teljes területén.
Cáfoljatok már rá, hogy ilyen nem lehet, kiszedős kollégák megy egyebek nélkül!
Én azért mérget nem vennék a fentire, de számításba veszem a lehetőséget.
A ...felelősségrevonás alól.
Az igazság, hogy ez a ...kapu a tárgyaláson lényeges, ahogy az is, hogy a rendőrrel nem érdemes sokat beszélgetni azt megelőzően, mert abból is gond lehet, ha a legjobb hiszemben, de rosszul emlékszik/idéz mikor tanúként beidézik.
Nem titok, hogy a 1999. évi LXIX. törvény (a szabálysértésekről), így jól mondja -már megin'- pohi, bűncselekménynél ebből nem lesz takaró. Hja, az gáz (nekik), ha a civilek valamekkora hányada annyit se képzi magát, hogy a kettő (szab.s. vs bűncs.) közötti különbséget érzékelni legyen képes.
ez inkább kapufa, mert (, én nem tudok pontosan idézni, de) ugyebár van az, hogy a jogszabály (vagy valamilyen ilyen jogi izé. nem tudom a szakszavakat ) ismeretének hiánya nem mentesít annak betartása alól
Legalább olvasnál.
A rendőrnek ugyanis muszáj tisztában lenni a megfelelő jogszabályokkal, különben vagy a civil / annak jogásza, vagy a felettesei szivatják meg a tévedéséért, ami a megélhetésébe kerülhet. Ergo nem kéne azt hinni, hogy a saját terepén ilyen laza bemondással túljársz az eszén.
A beszarás meg csaj súlyosbítja a helyzeted. Szar lehet órákat teliszart gatyával tölteni a cellában. Ilyen hozzáállással a rendőr sem lesz elnéző.
éhes makkal disznókat álmodsz
Fiatal volt sz.tem kb 20-24 lehetett, csak ez 2 éve volt, úgyhogy esélytelen volt.
Engem csak egyszer büntettek meg, gyorshajtás, de nem mentem gyorsan, csak elvileg még lakott terület volt. Viszont csak 3 ezres csekket kaptam, ami a legalacsonyabb ha jól tudom.
Rendes volt a csaj. A csekk hátoldalán sajna nem találtam a mobilszámát.
Laci bácsi, ezen a vitán már túl vagyunk egyszer, menj ki és verd el a kutyát, ha dühöngeni akarsz. Közöm meg van hozzá, an block beszóltál minden rendőrnek, hadd ne tetszen már.
Cáfoljatok már rá, hogy ilyen nem lehet, kiszedős kollégák megy egyebek nélkül!
Én azért mérget nem vennék a fentire, de számításba veszem a lehetőséget.
Az igazság, hogy ez a ...kapu a tárgyaláson lényeges, ahogy az is, hogy a rendőrrel nem érdemes sokat beszélgetni azt megelőzően, mert abból is gond lehet, ha a legjobb hiszemben, de rosszul emlékszik/idéz mikor tanúként beidézik.
Nem titok, hogy a 1999. évi LXIX. törvény (a szabálysértésekről), így jól mondja -már megin'- pohi, bűncselekménynél ebből nem lesz takaró. Hja, az gáz (nekik), ha a civilek valamekkora hányada annyit se képzi magát, hogy a kettő (szab.s. vs bűncs.) közötti különbséget érzékelni legyen képes.