Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak hogy on is legyek. Szerintem ez nem így van, de majd Pohi megmondja a tutit. Ha nem látszik, akkor nincs. Van, hogy be sem szedik a táblát, csak egy nylont rá, vagy csak élére fordítják (90°-kal), és máris nem érvényes.

Azt a mikuláscsomagot én megtámadtam volna. Az is tény, hogy a mikuláscsomagot könnyedén osszák boldog-boldogtalannak, indokolatlanul is. Próbálkoznak.
hát ha valaki nem bír magával...vagyis, hogyha valakik nem bírnak egymással, akkor ez a következménye. de hogy duplázás, az nem semmi
jó egészséget nektek
Köszi!

Már növöget a kisasszony.
És hamarosan lesz két újabb!
ez tök jó ötlet, mekkora poén lenne.
sorry az OFFért

nagyon kis aranyos a trónörökös . gratula hozzá

ON
de sajnos, ha nem látszik, akkor is érvényes
minket egyszer megvágtak tilosban parkolásért. igaz, hogy a táblát benőtte egy fa. de úgy oszlopostól, mindenestől, helyismeret nuku , mikuláscsomagot meg már meg is kaptuk
Arra gondoltam, hogy mikor már túl sok ilyen lesz, polgári engedetlenségi mozgalmat kell szervezni, mivel egyértelműen látszik már, hogy nem a baleset-megelőzés miatt szaporodnak, hanem pénzbehajtás a cél.
Lehetne kameravadászatot szervezni:
Pl. venne minden autós egy paintball puskát (marker) (teljesen legális), és mikor egy kamerát lát, lelassít, és telepumpálja festékgolyóval a kamera "arcát".
Lehetne verseny is, vagy mint a geocachingnál, megadják a koordinátákat (speedcam adatbázis) és ki tud többet levadászni.
A versenyt ki lehetne terjeszteni a direkt kinthagyott kaszálós 30-as táblákra is (ha nem látszik, nem érvényes).
Az fasza...főleg, hogy nem is a yardra kell vinni, hanem az ocsmányirodába (legalább is engem, ezzel a szar dumával hajtottak el anno az őrsről... )
Igen, pl. tilosban parkolásért.
Csak arra kell figyelni, hogy két képkocka között kell áthaladni.
Á a feleségem is issza... A véleményemen nem változtatok
Akkor simán kijelenthetjük, hogy te embergyűlölő vagy!
Kávéautomata
Na akkor felőlem le is szerelhetik, mert én még azt sem szeretem aki kávét iszik...
Kicsit bővebben.....
Sebességet nem mér.
Ha felismerhető a rendszám és pl. átmész a piroson és ez jól látszik...akkor igen.
Miért? Mert láttak rajta? Ha megfordulsz a dupla záróvonalon vagy hasonlót csinálsz akkor igen.
sziasztok!térfigyelö álltal birságolhatnak?:D
Akkor integetni és mosolyogni tessék ha ilyet látsz illetve a gázmarkolatot koppanásig húzni különben nem lesz kép.
A képkészítő stimmel.....
Vagy inkább az igazolványkép-készítő automata
Amúgy meg 'sszátok meg akkor kávéautomata!
egyenes az...csak a tér görbülete miatt a visszaverődő sugarak tükörképe miatt enyhe hajlat látszik a banánon
Nem. A föld banán alakú.
Mié a banán görbe