Csak hogy on is legyek. Szerintem ez nem így van, de majd Pohi megmondja a tutit. Ha nem látszik, akkor nincs. Van, hogy be sem szedik a táblát, csak egy nylont rá, vagy csak élére fordítják (90°-kal), és máris nem érvényes.
Azt a mikuláscsomagot én megtámadtam volna. Az is tény, hogy a mikuláscsomagot könnyedén osszák boldog-boldogtalannak, indokolatlanul is. Próbálkoznak.
hát ha valaki nem bír magával...vagyis, hogyha valakik nem bírnak egymással, akkor ez a következménye. de hogy duplázás, az nem semmi
jó egészséget nektek
de sajnos, ha nem látszik, akkor is érvényes
minket egyszer megvágtak tilosban parkolásért. igaz, hogy a táblát benőtte egy fa. de úgy oszlopostól, mindenestől, helyismeret nuku , mikuláscsomagot meg már meg is kaptuk
Arra gondoltam, hogy mikor már túl sok ilyen lesz, polgári engedetlenségi mozgalmat kell szervezni, mivel egyértelműen látszik már, hogy nem a baleset-megelőzés miatt szaporodnak, hanem pénzbehajtás a cél.
Lehetne kameravadászatot szervezni:
Pl. venne minden autós egy paintball puskát (marker) (teljesen legális), és mikor egy kamerát lát, lelassít, és telepumpálja festékgolyóval a kamera "arcát".
Lehetne verseny is, vagy mint a geocachingnál, megadják a koordinátákat (speedcam adatbázis) és ki tud többet levadászni.
A versenyt ki lehetne terjeszteni a direkt kinthagyott kaszálós 30-as táblákra is (ha nem látszik, nem érvényes).
Azt a mikuláscsomagot én megtámadtam volna. Az is tény, hogy a mikuláscsomagot könnyedén osszák boldog-boldogtalannak, indokolatlanul is. Próbálkoznak.