Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sztem simán van értelme. Az egyik rokonnak a szintén hobbi célú motorján átmentek traktorral a határban, és a feljelentés meg a per után 60e ft kártérítést ítéltek neki. (a motort 50-ért vette)
szerintetek mennyi esély van pereskedni?
egy enduros havert kergették a természetőrök valami terepjáróval
simán letolták az útról, bukott is egy emberest pár zúzódással megúszta, de a motor eléggé odavan
kormány, fékkar olajtartállyal, idomok itt-ott törtek, hűtő kinyúlt, meg még mittudomén
természetőrök meg otthagyták az út szélén

motor természetesen "hobbi" célú......
Gondolom, a lézeresről beszélünk. Az nem fotó lesz, hanem videofelvétel SD kártyán
Olyan 100 méter. És ezt némelyik éjszaka is tudja....
Már több mint 6 éve motorozok ezzel a motorral szóval én hibámból olyan nagy baj nem lehet hogy nem ismerem amotort.
Akorlátozottra szóval max25 kw
Egészségedre!
köszi.
Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy a ma használatos trafikon a kameráa milyen távolságról képes azonosítható képet készíteni a jármű rendszámjáról? Azt tudom, hogy képes 1,5 km-ről is mérni a sebességet, de milyen távról tud fotózni, main már a rendszám is látszik?
Kaptál egy fénymásolt lapot ! Na azzal!
Sziasztok!
Lehet hogy már volt, ha igen nézzétek el nekem.
Tegnap voltam az okmány irodába kategória bővítés miatt ( A-korlátlan), ez most az elmondottak alapján 2-3 hét, mire a plasztik a kezemben lesz. A hétvégén lenne egy túra Bp- vonzáskörzetében. Mehetek?
azért kólával vesztegetni se semmi
(persze ez csak vicc )
Szia!

Az ombucmanó múltkor elmondta, h már nem csak a külföldinek, de a Magyarnak is meg kell mutatni a felvételt a helyszínen. Mondjuk lehet, h ezt nem mondta el minden sebességmérő műszer mögött álló rendőrnek. :)
Ettől független nyugodtan visszamentem volna normális sebességgel a rendőrhöz és megkérdeztem volna. Nemrég közlekedtem itt és lehet gyorsabban mint kéne megmondaná, h szerepelek-e. Ha MIG-29-es sebességével mentél, de nincs róla felvétel úgysem csinál semmit, és meg fogja mondani, h kapsz-e drága fotót.
Én is hibáztam egyszer egy ilyet, másnap megint láttam kint őket, azaz őt mert egyedül volt. Irány kisbolt jéghideg kóla kis puncsolás, hogy hogy bírja a meleget. :D Boldog volt és nagyon tele a hócipője a méréssel de oda volt kiírva. Mondtam neki tegnap is itt mentem nem nézhetnénk meg, h nem-e gyorsan kicsit belepörgetve a felvételekbe. Röhögött, h azt nem lehet, de elővett valami települési naplót, ebben szerintem Pohi megerősíthet ha van ilyen. Ebben a már csak feljelentett sikeres felvételek vannak, nem voltam benne. Megérte a kólát, és amúgy jót is beszélgettünk.
Nem kell, hogy a rendszám kamerán legyen? Felvesz elölről, aztán meg felírja egy cetlire a rendszámot? Ennyi? Ne már!
Hát, nem akarlak elkeseríteni, de viszonylag vágom ezt a témát, és sztem is sanszos, hogy megvagy... Egyébként kevesen tudják, de motorra is rakható lézerblokkoló
Elég ha szemből felvett és megvolt a mért 150 vagy akármennyi utánaforduláskor elég a rendszám ha megvan sebesség már nem lényeg....majd meglátod...
vazzeg ha nem lassítasz tuti nem vesz fel......
60-70 m/s nél nem könnyű fókuszálni
csinálj egy takarót a rendszámtáblára
meg vigyél magaddal vazelint
Ha számítana is valamit, akkor is érdekes lenne.....ha kocsiból, ablakon keresztül 150-nél le tudja olvasni a rendszámot.
mekkora az esély? 50-50. 60 napon belül kiderül. A kamera csak korlátozottan forgatható, jó az esélyed hogy megúszod.
Találtam egy képet. Kb. pont így állt, csak jobb hátul ült.
van esély.....nyilván lepróbálta már a technikáját a dolognak........vagy ha szerencséd van nálad kezdte.....
Sziasztok!
Szeretném kikérni pohi vagy bárki véleményét. A történet:
Ma lakott területen kívül egy gsxr-rel egy kanyar után kb. 200km/h-ig huzattam ki, amikor megláttam előttem egy rendőrautót, aki a tőlem JOBBRA lévő útpadkán állt SRÉHEN velem szemben, úgy hogy a kocsi fara volt közvetlenül az út mellett, és az autóban jobb hátul, lehúzott ablakból kameráztak felém. Még mikor elmentem mellette, akkor is mentem vagy 150-nel, és láttam, hogy fordítja utánam a kamerát. Mivel sréhen állt, elvileg elég nehezen tudta lekamerázni a rendszámot, max. a hátsó vagy a balhátsó ablakán keresztül. Persze ő láthatta, neki csak meg kellett fordulnia, de a kamerával szerintem ez már nehézkes lenne. Szerintetek jól gondolom? Mekkora az esély, hogy sikerült lefilmeznie? Mennyire van rögzítve az a szar, mekkorát tud vele fordulni?
Azé köszi hogy ellátok egy két tanácsal. valoszinü elcserélem az r6 at egy drz -re ha találok valakit. Elég zsir a gép. Túl nagy legalábis nekem. inkább egy s-moto
Ja nem száguldom. Parázok a gépen bp-i vagyok..
hali. Holnap potolom. bemásolom. Nekem már nem megy
Már van egy gyorshajtásom.. 2 nap alatt..
Elméletileg még 3/4 évig nem vihetsz, tartsd tiszteletben a jogszabályt és ne furikázz utast. Jobb ha egyedül taknyolsz mint 2 személlyel