Honlapom alján új közig bírság számoló....Hát rákérdezek iylen kifogás elfogadható e.....de nem hiszem, mert mindenki kamu betegpapírral igazolná a száguldást mint suliban az igazolatlan órákat....
uhhh faszi...bekövetkezett az, ami az elmúlt 4-500EKm alatt soha: beleszaladtam egy trafiba
sztori: miután sikeresen szétmotoroztam mindkét vesémet anno , tavasszal új szervet kaptam a pécsi klinikán. Pár hete k..va szarul ébredtem, fájdalom stb. hívtam a dokit, AZONNAL lerendelt magához - betegszállítóval délutánra sem értem volna le, így hamar autóba, be egy fájdalomcsillapító és GO.
Így történt, h egy kamion sort előztem ( kb. 110, országút) amikor két teherautó közé visszasorolva megláttam az út szélén a focust, benne a kamerával.
1, kb. mikor (ill. max. meddig) várhatom a levelet róla?
2, mire számíthatok pénzben a 90 helyett (óra szerint) 110-nél?
3, Számíthat -e valamit a kiszabásnál az ok amiért/ahova siettem, vagy fix tarifák vannak ?
Azért javaslom, hogy ezt az ingyenes ügyfélszolgálatot minden érintett köszönje meg Pohi meg Maci bácsiknak... alapvetően ez nincs benn a szolgálati szabályzatban sztem
De a felvételen kell lennie. A lényeg, hogy jössz szemből ezt videózzák megmérnek xxx sebességgel, aztán ha utánadfordítja már csak a rendszámra kell fókuszálni a sebesség hogy addigra nem mérhető vagy kisebb az mindegy, mert nem képek, hanem videó készül.
Ha szó szerint így történt az eset ahogy le van írva, az egy közúti veszélyeztetésnek megállhat, de egy cserbenhagyásnak mindenképpen. Ilyen letolom az útról csak a filmekben van, és azokat is csak profi akcióhősök tudják megcsinálni!
A hátulütője ott van, hogyha a srác tudta hogy természetvédelmi területen van. Akkor feljelenti magát is.
amúgy még az a bosszantó hogy agyalnak,variálnak mindig.....
ahol 2 hete sima természetvédelmi tábla volt most ott zárt területes tábla
mindenfelé természetvédelmi táblákat pakolnak ki ahol sosem volt még ( tanyák művelt földek stb közé)
és ami a leg bosszantóbb sehol nincs beszerezhető térkép a természetvédelmi területekről
felénk elég sok term.terület van, sokszor csak belefut az ember
csak itt van pár hiba......
1 nem tud rendszámot, emberkéket sem látta (2 volt)
2 nem tudja bizonyítani semmit......
úgymond "idegenben" volt tőlünk vagy 60-70km ról
alig találtam meg amikor hoztuk a motort
A természetvédelmi őrök nem szoktak csak úgy ok nélkül motorosokat kergetni....biztos jó okuk volt rá. Az más kérdés, hogy nem ez tűnik a hivatalos eljárásnak.
Ezt leszámítva olcsón megúszta a haverod.... motorkobzás + 300 ezres csekk is lehetett volna egy ilyennek a vége..
"...autó,fájdalomcsillapító be..."
sztori: miután sikeresen szétmotoroztam mindkét vesémet anno , tavasszal új szervet kaptam a pécsi klinikán. Pár hete k..va szarul ébredtem, fájdalom stb. hívtam a dokit, AZONNAL lerendelt magához - betegszállítóval délutánra sem értem volna le, így hamar autóba, be egy fájdalomcsillapító és GO.
Így történt, h egy kamion sort előztem ( kb. 110, országút) amikor két teherautó közé visszasorolva megláttam az út szélén a focust, benne a kamerával.
1, kb. mikor (ill. max. meddig) várhatom a levelet róla?
2, mire számíthatok pénzben a 90 helyett (óra szerint) 110-nél?
3, Számíthat -e valamit a kiszabásnál az ok amiért/ahova siettem, vagy fix tarifák vannak ?
Kösz!
A hátulütője ott van, hogyha a srác tudta hogy természetvédelmi területen van. Akkor feljelenti magát is.
ahol 2 hete sima természetvédelmi tábla volt most ott zárt területes tábla
mindenfelé természetvédelmi táblákat pakolnak ki ahol sosem volt még ( tanyák művelt földek stb közé)
és ami a leg bosszantóbb sehol nincs beszerezhető térkép a természetvédelmi területekről
felénk elég sok term.terület van, sokszor csak belefut az ember
akkor sem kellene leszorítani.......
akár ki is nyúlhatott volna, és meg sem álltak...
1 nem tud rendszámot, emberkéket sem látta (2 volt)
2 nem tudja bizonyítani semmit......
úgymond "idegenben" volt tőlünk vagy 60-70km ról
alig találtam meg amikor hoztuk a motort
Ezt leszámítva olcsón megúszta a haverod.... motorkobzás + 300 ezres csekk is lehetett volna egy ilyennek a vége..