Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2 év után vihetsz utast, amúgy sem vehető el ezért a vez.eng. Hát szomorú, hogy van ilyen....
Hidd el nekem ha szarnod kell nem az autóval száguldasz, hanem gyalog a bokorba, sőtt lehet a bokor nem is lényeg, csak az, hogy ne az autóba ülj és a gatyád letold
1.Esélyed nincs megtalálni, 2. nem szólnak az autósok, 3. ha szólni akarnának sem érnek utol. Tehát életszerűtlen az eset. A rendszámtábla erősen rongálódik ilyen esetben. szituációfüggő a dolog. Ha a körülmények arra utalnak, hogy esetleg tényleg megtörténhetett akkor elengedném, ha talán megtörténhetett akkor fénykép és feljelentés, ha kamu tisztán láthatóan akkor akár bcs. is lehet, bár hüleség, de mégis....
ha szarnod kell és sietsz a wc-re akkor megéri
Szécsény-BP útvonal 90 km kb. így 90 km/h sebességgel 1 óra 10-20 perc, mert belterületen is közlekedsz. Ha tolod neki és előzgetsz akkor 50-60 perc, mert mindíg utolérsz valakit és beragdsz. Több benzined fogy, több fékpofád, veszélyesen előzgetsz, húzatod a motort. Megéri 20 perc előnyért? Szerintem nem.....
A munkáltatód teljesíthetetlen feladattal bíz meg ez esetben vezetésügyileg. AETR-ben azt díjazzák is nagy összeggel....
biztos vagy benne?
Meg, meg. Kiváncsi vagy rá?
A farkad meg van még? Nézd meg szoros-e a hollander?
ingyenpénzért nem jó. Még a végén egy lavor lenne rápingálva.
Akkó ingyen lesz.
Viccütem.
kéccá nem több annyi se.
Fekvőrendőröket kell jelölni csíkozással?
A napokban úgy áthajtottam egyen, h majd belehajtottam egy strandra igyekvő csoportba, és megjegyezném, megengedett sebességgel!
Fekvőrendőr típusa: rövid, magas, és a sok útjavítás miatt elbújik a kis köcsög a szem elöl
ötszáz.....jó?
airbrushfehervar@gmail.com

Ide jöhet a leveled...
Szia Peppe,
megadnád a mélcímed? kéne egy ajánlat.
Nincs irattárcám...
Ha legalább dugás lett volna mit bánnád a rendszámot.
Az irattárcádat hányszor hagytad el ?
Bemenni a parancsnokhoz! De azonnal.
Sziasztok!

tegnap vittem haveromat.... megállítottak a rendőrök igazoltattak
minden megvolt minden rendbe volt. Visszaakarta adni a papírokat h mehetünk
erre kiszállt a kocsiból a másik rendőr és elkezd bunkózni... .de nagyon. nem szóltunk neki vissza semmit nehogy cink legyen.
erre elkezdett cinkelni h nincs két éves a jogsim nem vihetek utast.
Utána odajött egy srác akit ismertünk és mondja hülyeségből annak akit hoztam h majd ő hazaviszi
erre a rendőr meg elkezdi h " Maga marha vicces" de olyan nagyon bunkó hangnemben. aztán mondta neki h "menyjen vissza a szarjához" az az a motorjához.
utána feljelentett engem is, meg akit vittem is

meg firtatta az anyagi körülményeimet, hogy honnan volt pénzem megvenni a motort, hogy mennyi a jövedelmem, meg ilyesmi

komolyan mondom ilyen bunkó rendőrt, rendőrt? még embert sem láttam mint amilyen ez volt.

meg azt mondja h ha legközelebb találkozunk még a jogsimat is elveszi!

vélemény? mit csináljak most?
az övééé szééétesixer... szóóó szerint
főleg az önzáró anya nem nagyon esik le
legalábbis még nem láttam olyant ami "csakúgymagától" kitekeredik
de azért nekem 2 anya van..... biztos ami biztos
Ha neked már többször leesett és nem egyszer előfordult akkor a hiba nálad lehet. Van egy zseniális ötletem, tegyél anyát a csavar végére
Amúgy erre Pohi egyet fog válaszolni, hatósági jelzés nélkül nem vehetsz részt a forgalomba, és mivel hidd el akinek nincs feltéve és ez egyre több annak pont mindnek aznap esett le.
Majd ha nem mindenki hazudni fog a rendőrnek akkor annak az 1-2 embernek akinek valóban csak leesett el is fogják hinni, addig viszont 12 egy tucat.
Dehogyis