Hidd el nekem ha szarnod kell nem az autóval száguldasz, hanem gyalog a bokorba, sőtt lehet a bokor nem is lényeg, csak az, hogy ne az autóba ülj és a gatyád letold
1.Esélyed nincs megtalálni, 2. nem szólnak az autósok, 3. ha szólni akarnának sem érnek utol. Tehát életszerűtlen az eset. A rendszámtábla erősen rongálódik ilyen esetben. szituációfüggő a dolog. Ha a körülmények arra utalnak, hogy esetleg tényleg megtörténhetett akkor elengedném, ha talán megtörténhetett akkor fénykép és feljelentés, ha kamu tisztán láthatóan akkor akár bcs. is lehet, bár hüleség, de mégis....
Szécsény-BP útvonal 90 km kb. így 90 km/h sebességgel 1 óra 10-20 perc, mert belterületen is közlekedsz. Ha tolod neki és előzgetsz akkor 50-60 perc, mert mindíg utolérsz valakit és beragdsz. Több benzined fogy, több fékpofád, veszélyesen előzgetsz, húzatod a motort. Megéri 20 perc előnyért? Szerintem nem.....
Fekvőrendőröket kell jelölni csíkozással?
A napokban úgy áthajtottam egyen, h majd belehajtottam egy strandra igyekvő csoportba, és megjegyezném, megengedett sebességgel!
Fekvőrendőr típusa: rövid, magas, és a sok útjavítás miatt elbújik a kis köcsög a szem elöl
tegnap vittem haveromat.... megállítottak a rendőrök igazoltattak
minden megvolt minden rendbe volt. Visszaakarta adni a papírokat h mehetünk
erre kiszállt a kocsiból a másik rendőr és elkezd bunkózni... .de nagyon. nem szóltunk neki vissza semmit nehogy cink legyen.
erre elkezdett cinkelni h nincs két éves a jogsim nem vihetek utast.
Utána odajött egy srác akit ismertünk és mondja hülyeségből annak akit hoztam h majd ő hazaviszi
erre a rendőr meg elkezdi h " Maga marha vicces" de olyan nagyon bunkó hangnemben. aztán mondta neki h "menyjen vissza a szarjához" az az a motorjához.
utána feljelentett engem is, meg akit vittem is
meg firtatta az anyagi körülményeimet, hogy honnan volt pénzem megvenni a motort, hogy mennyi a jövedelmem, meg ilyesmi
komolyan mondom ilyen bunkó rendőrt, rendőrt? még embert sem láttam mint amilyen ez volt.
meg azt mondja h ha legközelebb találkozunk még a jogsimat is elveszi!
főleg az önzáró anya nem nagyon esik le
legalábbis még nem láttam olyant ami "csakúgymagától" kitekeredik
de azért nekem 2 anya van..... biztos ami biztos
Ha neked már többször leesett és nem egyszer előfordult akkor a hiba nálad lehet. Van egy zseniális ötletem, tegyél anyát a csavar végére
Amúgy erre Pohi egyet fog válaszolni, hatósági jelzés nélkül nem vehetsz részt a forgalomba, és mivel hidd el akinek nincs feltéve és ez egyre több annak pont mindnek aznap esett le.
Majd ha nem mindenki hazudni fog a rendőrnek akkor annak az 1-2 embernek akinek valóban csak leesett el is fogják hinni, addig viszont 12 egy tucat.
Viccütem.
A napokban úgy áthajtottam egyen, h majd belehajtottam egy strandra igyekvő csoportba, és megjegyezném, megengedett sebességgel!
Fekvőrendőr típusa: rövid, magas, és a sok útjavítás miatt elbújik a kis köcsög a szem elöl
Ide jöhet a leveled...
megadnád a mélcímed? kéne egy ajánlat.
tegnap vittem haveromat.... megállítottak a rendőrök igazoltattak
minden megvolt minden rendbe volt. Visszaakarta adni a papírokat h mehetünk
erre kiszállt a kocsiból a másik rendőr és elkezd bunkózni... .de nagyon. nem szóltunk neki vissza semmit nehogy cink legyen.
erre elkezdett cinkelni h nincs két éves a jogsim nem vihetek utast.
Utána odajött egy srác akit ismertünk és mondja hülyeségből annak akit hoztam h majd ő hazaviszi
erre a rendőr meg elkezdi h " Maga marha vicces" de olyan nagyon bunkó hangnemben. aztán mondta neki h "menyjen vissza a szarjához" az az a motorjához.
utána feljelentett engem is, meg akit vittem is
meg firtatta az anyagi körülményeimet, hogy honnan volt pénzem megvenni a motort, hogy mennyi a jövedelmem, meg ilyesmi
komolyan mondom ilyen bunkó rendőrt, rendőrt? még embert sem láttam mint amilyen ez volt.
meg azt mondja h ha legközelebb találkozunk még a jogsimat is elveszi!
vélemény? mit csináljak most?
legalábbis még nem láttam olyant ami "csakúgymagától" kitekeredik
de azért nekem 2 anya van..... biztos ami biztos
Amúgy erre Pohi egyet fog válaszolni, hatósági jelzés nélkül nem vehetsz részt a forgalomba, és mivel hidd el akinek nincs feltéve és ez egyre több annak pont mindnek aznap esett le.
Majd ha nem mindenki hazudni fog a rendőrnek akkor annak az 1-2 embernek akinek valóban csak leesett el is fogják hinni, addig viszont 12 egy tucat.