Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az úgy átlátszó, így kell 10 mp mire leesik neki...
Nekem esett már le... motor mellett dugás még nem volt
Mond ki, h FülöpGáborra célzol
Feltehetted volna úgy is ezt a kérdést, h Pohi mi van ha ezt a kifogást találom ki a rendőrnek?
Nekem már nem egyszer leesett. közeli ismerősök közül is van aki elhagyta már... bár én nem boltba járok a motorommal...
Ugye ezt Te sem hiszed.Én öreg motoros vagyok,dugtam már motor mellett, de a rendszámom még nem esett le.
A hétvégén haladok az erőben vezető úton, 100 körül nagyokat szimatolok a jó erdei illatból, aztán majdnem leszálltam a motorról, mert azt hittem állok! Motorostárs elsüvített mellettem.
nem pohi vagyok,de: ha nincs rendszámod (szerintem mindegy milyen ürüggyel) bűncselekményt követsz el. Csinálták ezt sokan, meg a szigetelőszalaggal leragasztást is (Néddmá'... biztos valamelyik hülyegyerek vót' biztos Úr, én nem is értem....)
sok-sok-sok pénz és bünti és letartóztatás-előzetes-fegyház-priusz-kikerülve nem alkalmaznak-hajléktalan leszel-alkoholistaként egy hideg téli éjszakán magányosan meghalsz. Röviden ennyi.
ilyenkor Zsanett van....
Bevisznek a bozótba, bekennek Niveával és rádböknek, hogy ez nem a te napod.
Pohi egy kérdés:

Tegyük fel, hogy megyek a motorommal-szigorúan max 130al az autópályán. Leesik a rendszámom, mert eltörik a felfogató fül, vagy kirázkódik a csavar, vagy fasz tudja. Leesik. Tegyük fel, hogy szólnak a rendes autósok, megtalálom, berakom a púpba, mivel nincs nálam szerszám. Tegyük fel, hogy utána Te, vagy valamelyik drága collégád megállit. No ilyenkor mivan?
na ja...... de a féktávolság majd duplája ám!
Szerintem szinte mindegy hogy 70-el vagy 120-al mész ha féktávon belül kijön eléd valami lábas jószág... Múltkor egy gyíkot majdnem el is ütöttem
ebbe nem akarok belemenni, de ezt is mi kúrtuk el..... mert így gondolkodik (szinte) mindenki
mentőautó volt
120km/h & mezei nagy kan nyúl: az már igen
mondjuk valószínűleg 70el is szopi lenne
Majd leteszed a lantot 8 óra munka után és holnap már nem is kell menni dolgozni.

Mert kirúgtak.
120 életveszélyes? Legfeljebb egy Simsonnal vagy egy Nysával (ha még valaki emlékszik a Lengyel ipar eme rettenetére)
melósként meg végképp nem sietek.......
8 óra munka 8 óra pihenés 8 óra motorozás
ez a baj az egész világgal mindenki siet, kapkod, rohan
aztán fáradt, figyelmetlen, és már meg is van a baj
Én most váltok kategóriát ha minden jól megy talán jövő héten.

Nem 70-80-90-el fogok menni. xD

Egyébként van különbség a 80 és 120 között. Az egyik unalmas és lassú és mindenki leelőz, a másik gyors élvezetes, és te előzöl másokat.
Ennyi! Ennyi! Ott a pont...

Lehet, hogy sokan nem sietnek sehova, de sokan igen.
Amikor melósként egy napon 9 és 16 óra között kell megjárnod Káptalantótit, Letenyét, Kanizsát, Barcsot és Szegedet akkor nem tudsz nem sietni. Hiába indulsz korán mert akkor még nincs ott senki.
Én autóvan megyek általában ezzel a 70-80-90-es tempóval....alkalmazkodom a többiekhez ha muszály ha nem akkor döcögök...nem sietek sehová....időben indulok.
Hát a közútkezelő vagy a területileg illetékes önkormányzat teszi ki a táblát......általában olyan helyen van sebességkorlátozó ahol korábban sok baleset történt. Felénk is ezért tették kia a Diósjenői dombra vagy a Szécsény utáni S kanyarhoz...
Sokkal.