A hétvégén haladok az erőben vezető úton, 100 körül nagyokat szimatolok a jó erdei illatból, aztán majdnem leszálltam a motorról, mert azt hittem állok! Motorostárs elsüvített mellettem.
nem pohi vagyok,de: ha nincs rendszámod (szerintem mindegy milyen ürüggyel) bűncselekményt követsz el. Csinálták ezt sokan, meg a szigetelőszalaggal leragasztást is (Néddmá'... biztos valamelyik hülyegyerek vót' biztos Úr, én nem is értem....)
sok-sok-sok pénz és bünti és letartóztatás-előzetes-fegyház-priusz-kikerülve nem alkalmaznak-hajléktalan leszel-alkoholistaként egy hideg téli éjszakán magányosan meghalsz. Röviden ennyi.
Tegyük fel, hogy megyek a motorommal-szigorúan max 130al az autópályán. Leesik a rendszámom, mert eltörik a felfogató fül, vagy kirázkódik a csavar, vagy fasz tudja. Leesik. Tegyük fel, hogy szólnak a rendes autósok, megtalálom, berakom a púpba, mivel nincs nálam szerszám. Tegyük fel, hogy utána Te, vagy valamelyik drága collégád megállit. No ilyenkor mivan?
melósként meg végképp nem sietek.......
8 óra munka 8 óra pihenés 8 óra motorozás
ez a baj az egész világgal mindenki siet, kapkod, rohan
aztán fáradt, figyelmetlen, és már meg is van a baj
Amikor melósként egy napon 9 és 16 óra között kell megjárnod Káptalantótit, Letenyét, Kanizsát, Barcsot és Szegedet akkor nem tudsz nem sietni. Hiába indulsz korán mert akkor még nincs ott senki.
Én autóvan megyek általában ezzel a 70-80-90-es tempóval....alkalmazkodom a többiekhez ha muszály ha nem akkor döcögök...nem sietek sehová....időben indulok.
Hát a közútkezelő vagy a területileg illetékes önkormányzat teszi ki a táblát......általában olyan helyen van sebességkorlátozó ahol korábban sok baleset történt. Felénk is ezért tették kia a Diósjenői dombra vagy a Szécsény utáni S kanyarhoz...
sok-sok-sok pénz és bünti és letartóztatás-előzetes-fegyház-priusz-kikerülve nem alkalmaznak-hajléktalan leszel-alkoholistaként egy hideg téli éjszakán magányosan meghalsz. Röviden ennyi.
Tegyük fel, hogy megyek a motorommal-szigorúan max 130al az autópályán. Leesik a rendszámom, mert eltörik a felfogató fül, vagy kirázkódik a csavar, vagy fasz tudja. Leesik. Tegyük fel, hogy szólnak a rendes autósok, megtalálom, berakom a púpba, mivel nincs nálam szerszám. Tegyük fel, hogy utána Te, vagy valamelyik drága collégád megállit. No ilyenkor mivan?
mondjuk valószínűleg 70el is szopi lenne
Mert kirúgtak.
8 óra munka 8 óra pihenés 8 óra motorozás
ez a baj az egész világgal mindenki siet, kapkod, rohan
aztán fáradt, figyelmetlen, és már meg is van a baj
Nem 70-80-90-el fogok menni. xD
Egyébként van különbség a 80 és 120 között. Az egyik unalmas és lassú és mindenki leelőz, a másik gyors élvezetes, és te előzöl másokat.
Lehet, hogy sokan nem sietnek sehova, de sokan igen.