1 tanú kéne, fotómasina és papír: büntetőjogi felelősség mellett (igazolványból adataik+aláírás) jelentsék ki, eljárásuk jogszerű amellett, hogy tudomásul vették: nem akarod, hogy bent maradjanak és máskor bejöjjenek, ill. minden amit tesznek, akaratoddal ellentétes. Ha ezt tudomásul veszik, ellenjegyzik, náluk a labda, hogy olyat tegyenek, amihez nincs joguk, mert ezzel már nem mint adóellenőr, hanem mint magánszemély válnak felelőssé.
És nem adóellenőrök
Ezelőtt egy nyugdíjas néni járt.
Idén meg két senki akinek még igazolványa sincs.
Az egyikük ismerősünknél dolgozott mint varrónő,de kirúgták.
Na sziasztok!
Ma nézünk utána a pontos rendeletnek.
Egyébként Siófokon sajnos ez elég nagy probléma.
Az ellenőrök kettesével járnak és azt mondják kötelesek vagyunk őket beengedni őket minden nap akár reggel akár este.
A közvetlen szomszédom egy pesti csóka.
2m-es kőkerítés 2 pitbull.Csurig vendéggel.
Érdekes módon őt nem zavarják.És ez halálkomoly.
Laci, nem fogsz szeretni, de bemehetnek. Mivel adóellenőrök, akik az önkormányzat adócsoportjának az emberei, és te fizetős szolgáltatást nyújtasz, amit bejelentettél és engedélyeztettél, ezért az APEH-tól a Köjálig (ÁNTSZ) bárki ellenőrizhet.
Szép reggelt 61Laci! Ne hagyjuk, semmi keresnivalója a privát lakásomban , mert akkor nekem is jogom van az övében. Tényleg nyár van , kideríthetnéd hol laknak a ribik, aztán beugrunk "ellenőrizni" hozzájuk , éjjel fél kettőkor mondjuk.
hmm.. és nem emléxel véletlenül arra, hogy a lakásod előszobájában, a fogason volt a kézitáskád 5 millával, ami a kurvák érkezése előtt még megvolt de a távozásukat követően már nem?
Megoldás lehet még a kerítés hiánya.
Egy nagy Bull terrier valamint a csengő .
Ez így egyben eléggé megkönnyíti a helyzetedet, senki nem fogja zavarni az utcátokat sem az tuti
Megoldás lehet még egy nagy kerítés és azon belül egy Bull terrier valamint a csengő hiánya. Ez így egyben eléggé megkönnyíti a helyzetedet, senki nem fog zavarni az tuti
Ne hagyjuk mert érdekel a téma. Jó lenne ha be tudnád szerezni a pontos jogszabályt ami alapján bemehetnek.....még ha csak önkormányzati rendelet is.....bár érdekesnek tartanám
Nekünk hivatalosan bejelentett fizetővendéglátóhelyünk van.
És becsülettel be van írva a vendégkönyvbe minden vendég.Fizetünk is érte adót amivel semmi gond.
A baj az hogy a lakásunkon zaklatnak minden nap.
Ma a kapu nyitva,párom hátul.
A szemét kurva bejött az előszobába és itt áll mert ő ellenőrizni akar és neki joga van a lakásunkat is megnézni.
A bejelentett szállások nem itt vannak (Hiszen te tudod voltál ott)
Ez a saját kis házunk.
értem én ....
de hogy ellenőrzik az összes ingatlant ?
házról-házra járnak ? -erre szerintem nincs elég emberük..
szúrópróba szerűen ellenőriz ? ez nem túl hatékony megoldás , igy nem tudnak megfelelő eredményt felmutatni ...
marad a régi ,hagyományos , MAGYAR besúgó rendszer ....,
rohattország ....kurvaország ...
Azé megnézném , amikor a saját házamban két idegen elkérné anyámtól a személyi igazolványt a vasárnapi ebédnél ...
Siófok bármelyik ingatlanját joguk van ellenőrizni ilyen módon.
Állítólag.
Ez olyan mintha bemennének hozzád vasárnap délbe mikor meghívtad a szüleidet egy ebédre és ezek a gecik ellenőriznék hogy tényleg a szüleid vannak nállad és nem pénzért főztél idegeneknek.
Azt írták hogy elkérhetik a személyes okmányokat is.
komolyra fordítva : rohaggyon meg minden köcsög ávós segnyaló besúgó irígy geci ...., mert különben honnan tudná a tisztelt hivatal , hogy hol is kell ellenőriznie ?
Bocs!
Elírtunk egymás mellett.
Egy helyi önkormányzat hozhat olyan jogszabályt hogy hozzánk bármikor bejöhetnek?
Volt itt két kurva.Azt mondták hogy kötelesek vagyunk akár mindennap a rendelkezésükre állni.
Hát kibaszott szerencséjük volt hogyí nem voltam itthon
Hát hol élünk?
Nem erről van szó
Van egy saját házad vagy lakásod.
Amire semmiféle kölcsönt vagy akármit nem vettél fel.
Joga van-e bárkinek bejönni hozzád,hogy pénzért nyaraltatsz-e és feltúrhatja a saját lakásodat egy senki mert ő a hivatal?
Amerikában birtokháborításért szerintem simán lelőhetnéd.
De itt a balkánon el kell tűrni mindent?
Ez nem házkutatásnak minősül?
Egyébként a legegyszerűbb ha bemész az említett adócsoport vezetőjéhez és kikéred azon jogszabályokat amely alapján joguk van az ellenőröknek hozzád belépni. Ezt átolvasod, ha igazuk van vagyis a jogszabály alapján beléphetnek magánlakásba akkor nyugtázod a dolgot, ha nincs igazuk akkor meg nem engeded be őket.
a kapuban várjon meg a kurva anyját.kimész,elküldöd a faszba
ha bejön,Devil jól tudja mit kell tennie
viszlát
Ezelőtt egy nyugdíjas néni járt.
Idén meg két senki akinek még igazolványa sincs.
Az egyikük ismerősünknél dolgozott mint varrónő,de kirúgták.
Megjegyezném hogy ez nem a nyaraló ami ki van adva és be van jelentve,hanem a saját lakásunk.
Ma nézünk utána a pontos rendeletnek.
Egyébként Siófokon sajnos ez elég nagy probléma.
Az ellenőrök kettesével járnak és azt mondják kötelesek vagyunk őket beengedni őket minden nap akár reggel akár este.
A közvetlen szomszédom egy pesti csóka.
2m-es kőkerítés 2 pitbull.Csurig vendéggel.
Érdekes módon őt nem zavarják.És ez halálkomoly.
Ma bemegyünk az önkormányzatra panaszt tenni.
Egy nagy Bull terrier valamint a csengő .
Ez így egyben eléggé megkönnyíti a helyzetedet, senki nem fogja zavarni az utcátokat sem az tuti
az van amit a Gabi mond ...
kutyát előre...
nemtucc mást csinááni....
Rohadt egy ország ez
Tele rohadt ingyenélő vérszívóval
én megtenném
Maradjunk inkább a motoros témáknál.
Haggyuk a picsába.
És becsülettel be van írva a vendégkönyvbe minden vendég.Fizetünk is érte adót amivel semmi gond.
A baj az hogy a lakásunkon zaklatnak minden nap.
Ma a kapu nyitva,párom hátul.
A szemét kurva bejött az előszobába és itt áll mert ő ellenőrizni akar és neki joga van a lakásunkat is megnézni.
A bejelentett szállások nem itt vannak (Hiszen te tudod voltál ott)
Ez a saját kis házunk.
de hogy ellenőrzik az összes ingatlant ?
házról-házra járnak ? -erre szerintem nincs elég emberük..
szúrópróba szerűen ellenőriz ? ez nem túl hatékony megoldás , igy nem tudnak megfelelő eredményt felmutatni ...
marad a régi ,hagyományos , MAGYAR besúgó rendszer ....,
rohattország ....kurvaország ...
Azé megnézném , amikor a saját házamban két idegen elkérné anyámtól a személyi igazolványt a vasárnapi ebédnél ...
Állítólag.
Ez olyan mintha bemennének hozzád vasárnap délbe mikor meghívtad a szüleidet egy ebédre és ezek a gecik ellenőriznék hogy tényleg a szüleid vannak nállad és nem pénzért főztél idegeneknek.
Azt írták hogy elkérhetik a személyes okmányokat is.
akkor nem jönnek be ....
komolyra fordítva : rohaggyon meg minden köcsög ávós segnyaló besúgó irígy geci ...., mert különben honnan tudná a tisztelt hivatal , hogy hol is kell ellenőriznie ?
Elírtunk egymás mellett.
Egy helyi önkormányzat hozhat olyan jogszabályt hogy hozzánk bármikor bejöhetnek?
Volt itt két kurva.Azt mondták hogy kötelesek vagyunk akár mindennap a rendelkezésükre állni.
Hát kibaszott szerencséjük volt hogyí nem voltam itthon
Hát hol élünk?
Van egy saját házad vagy lakásod.
Amire semmiféle kölcsönt vagy akármit nem vettél fel.
Joga van-e bárkinek bejönni hozzád,hogy pénzért nyaraltatsz-e és feltúrhatja a saját lakásodat egy senki mert ő a hivatal?
Amerikában birtokháborításért szerintem simán lelőhetnéd.
De itt a balkánon el kell tűrni mindent?
Ez nem házkutatásnak minősül?