Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pohi!

A képen látható rendszám megoldást és lámpákat Te mennyi büntire jutalmaznád? Azaz nem Te hanem mondjuk kolléga
Annyi hogy a rendszámot nem tudom máshogy felfogatni, mert beleér a kerékbe, pályaidomon meg nincs felfogatási pont. Hátsó lámpa integrált indexes. Első csak a tompítottat tudja.
Egyik haverom elkérte másik haveromtól a robogóját hogy had mennyen vele egy kört a parkolóban.... persze hogy a rendőrök akkor kanyarodtak be a parkolóba amikor szegény gyerek sisak nélkül már nagyba ment (persze jogsi nélkül) meg világitás se volt sziréna meg minden a csávó elkezdett menekülni:) de hát nem motoros .... bement egy behajtani tilosba és ott jött rá hogy nincs esélye egy dio -val... így hát megállt.... odament a tulajdonosa a motornak hogy ne szegény csávót büntessék meg . de a vicc hogy a csávónak se volt jogsia:D annyit mondtak hogy legalább szegény gyerekre adtunk volna egy sisakot .....:D azt leszámítva hogy eldöntették a csávóval a motort mert a sztender rossz nagyon korrektek voltak
2009 06 02-én élettársam kocsiát a még iskolás 5csém vezette (keresettel nem rendelkezik 19éves).. és hát lakotterületen kívül 60asnál 89el ment…
lehet valahogy a büntit csökkenteni?
A közig hat eljárásos papír van ,más még nincs…
Telljesen szűz gyorshajtás terén mindannyiunk, ez az első.. a családban.
Valmi tartalmi dokumentum amit írni kell nekik… van valahol a neten? (én nem leltem)

Ha valki valmi okoságot tudna nekem azt megköszönném!

akár ide is
peedaal@freemail.hu

mégegyszer kösz előre is!
Szia !
Láttam, tegnap már el is cibáltam agyat motorzani, úgyhogy bejáratós lett . Jól néz ki nagyon, meg valszeg jó is, bár az én mancsom ugye harangozik benne . De gyanús, hogy esetleg majd el bírna viselni valami hasonlót a praclim. De előbb be kell azonosítani a méretet .
Szted ez nem arra hajaz egyébként?
http://imet.hu/termekek/kep.ph...
Sztem Pohi nem válaszolhat erre frankón. Nos, a helyzet az, hogy olyan 250 db lézeres és kb 25 db radaros mobil készülék van pillanatnyilag az országban. Plusz a telepítettek, amik többnyire radarosak és a Ka sávon működnek, kivéve a Macsek által említett Kaposvár melletti, amibe scs 102 típusú lézeres mérő a kompatibilis. A tanácsom az, hogy mielőtt bátmi "tutit" megveszel ebben a témában, alaposan nézz körül, mert sok a gagyi, illetve az ámerikából importált "csodaszerek", amik európában általában nem teljesen megfelelőek
Szia Cicc! Tetszik a kesztyű neked is vagy még nem láttad? Szerintem elég jó......sőtt, ennyiért csúcsszuper egy Alpin GP plus.
Mint ahogy doktoragy mondotta: Mindeközben a buzi rendőr hátán: köcsög akit igazoltatok. És mindig a köcsögöket basszák meg a buzik. A kisköcsög mit sem sejtve, azt hiszi, ő menő, holott...éppen most bassza meg a buzi.
Szerintem meg aki férfiakkal baxik....és ilyen pólót visel.
Ha elhagytad akkor az okmányirodába jelentsd be, ők körözik egy darabig, te meg kapsz új rendszámot, forgalmit.....

A rendőrség csak akkor jön a képbe ha ellopják a rendszámot. Tehát ha leesett valahol vagy nem tudod mikor tűnt el akkor okmányiroda. Ha megállsz valahol és mire kimész nincs meg a rendszámod és 100% tuti hogy rajta volt megálláskor akkor lopás történt és ekkor kell a rendőrségre menni. Egyébként felesleges, csak az idődet pazarolod, mert úgyis át kell menned az okmányirodába.......szóval szerintem okmányiroda
Hívd fel a helyileg illetékes kapitányságot, azok majd megmondják.
Értem én de ezt telefonon lehet, vagy csak személyesen, mert én reggelig innen sehova nem mehetek.
Azonnal jelentsd be.
Üdv, Pohi mester, ma reggel elhagytam a rendszámomat, munkába jövet, sajna innen sehova nem tudok menni holnap reggelig, mi a teendő? Telefonon is be lehet jelenteni? Nem szeretném ha valaki visszaélne vele. üdv segitséget elöre is köszi.
Akkor engem ne állítsál meg!
na megoldódott az ügy a főnököt sikerült rávenni hogy végre csinálja meg. köszönöm a tanácsokat, jól jöttek
Van lézeres fix is pl. Kaposváron (Toponár felől, az egyetem előtt) de statisztikailag jól mondtad
Az Ensz egb szerint módosítgatják a köhémet folyamatosan, szóval maradjunk meg annál, hogy a köhém az irányadó.
Tudom, nem vagyok pohi.
Gumikra nézve az ENSZ EGB 30-as az irányadó. Ha annak megfelelően preparált a slick, nem köthetnek bele. Persze ennek valószínűsége 0, így jobb a gyárilag mintás.
Köszke!
Tehát akkor nem sportszelet a jutalom érte.....
Akkor mi még nem találkoztunk , remélem a hétvégén leszedhetem csak kényszerből van fent, mert beleszaladram a Z4essel egy bazi nagy szögbe vagy csavarba. de már meg van rendelve az uj :)üdv
Én még vágott slick-el nem találkoztam utcán . Felesleges azt venni. Vegyél pályázóktól Pirelli Supercorsa-t, ugyanolyan jó, árban sem több szerintem és legális. A vágott slickért feljelentenek.....
A rendőrök lézert használak a fix trafik pedig radarosak "matska" szerint. Én nem ismerem őket. Jelenleg nem szabálysértés a blokkoló használata....
Pohi mester, tudom pofátlanság pont tőled ezt megkérdezni, de találtam egy megbizhatónak mondott "kütyüt" a sebességmérő rendszerek ellen, a kérdés: a videós sebességmérőtök is radarhullámokat bocsájt ki ugye? Ha nem akarsz ne válaszolj. üdv