A képen látható rendszám megoldást és lámpákat Te mennyi büntire jutalmaznád? Azaz nem Te hanem mondjuk kolléga
Annyi hogy a rendszámot nem tudom máshogy felfogatni, mert beleér a kerékbe, pályaidomon meg nincs felfogatási pont. Hátsó lámpa integrált indexes. Első csak a tompítottat tudja.
Egyik haverom elkérte másik haveromtól a robogóját hogy had mennyen vele egy kört a parkolóban.... persze hogy a rendőrök akkor kanyarodtak be a parkolóba amikor szegény gyerek sisak nélkül már nagyba ment (persze jogsi nélkül) meg világitás se volt sziréna meg minden a csávó elkezdett menekülni:) de hát nem motoros .... bement egy behajtani tilosba és ott jött rá hogy nincs esélye egy dio -val... így hát megállt.... odament a tulajdonosa a motornak hogy ne szegény csávót büntessék meg . de a vicc hogy a csávónak se volt jogsia:D annyit mondtak hogy legalább szegény gyerekre adtunk volna egy sisakot .....:D azt leszámítva hogy eldöntették a csávóval a motort mert a sztender rossz nagyon korrektek voltak
2009 06 02-én élettársam kocsiát a még iskolás 5csém vezette (keresettel nem rendelkezik 19éves).. és hát lakotterületen kívül 60asnál 89el ment…
lehet valahogy a büntit csökkenteni?
A közig hat eljárásos papír van ,más még nincs…
Telljesen szűz gyorshajtás terén mindannyiunk, ez az első.. a családban.
Valmi tartalmi dokumentum amit írni kell nekik… van valahol a neten? (én nem leltem)
Ha valki valmi okoságot tudna nekem azt megköszönném!
Szia !
Láttam, tegnap már el is cibáltam agyat motorzani, úgyhogy bejáratós lett . Jól néz ki nagyon, meg valszeg jó is, bár az én mancsom ugye harangozik benne . De gyanús, hogy esetleg majd el bírna viselni valami hasonlót a praclim. De előbb be kell azonosítani a méretet .
Szted ez nem arra hajaz egyébként? http://imet.hu/termekek/kep.ph...
Sztem Pohi nem válaszolhat erre frankón. Nos, a helyzet az, hogy olyan 250 db lézeres és kb 25 db radaros mobil készülék van pillanatnyilag az országban. Plusz a telepítettek, amik többnyire radarosak és a Ka sávon működnek, kivéve a Macsek által említett Kaposvár melletti, amibe scs 102 típusú lézeres mérő a kompatibilis. A tanácsom az, hogy mielőtt bátmi "tutit" megveszel ebben a témában, alaposan nézz körül, mert sok a gagyi, illetve az ámerikából importált "csodaszerek", amik európában általában nem teljesen megfelelőek
Mint ahogy doktoragy mondotta: Mindeközben a buzi rendőr hátán: köcsög akit igazoltatok. És mindig a köcsögöket basszák meg a buzik. A kisköcsög mit sem sejtve, azt hiszi, ő menő, holott...éppen most bassza meg a buzi.
Ha elhagytad akkor az okmányirodába jelentsd be, ők körözik egy darabig, te meg kapsz új rendszámot, forgalmit.....
A rendőrség csak akkor jön a képbe ha ellopják a rendszámot. Tehát ha leesett valahol vagy nem tudod mikor tűnt el akkor okmányiroda. Ha megállsz valahol és mire kimész nincs meg a rendszámod és 100% tuti hogy rajta volt megálláskor akkor lopás történt és ekkor kell a rendőrségre menni. Egyébként felesleges, csak az idődet pazarolod, mert úgyis át kell menned az okmányirodába.......szóval szerintem okmányiroda
Üdv, Pohi mester, ma reggel elhagytam a rendszámomat, munkába jövet, sajna innen sehova nem tudok menni holnap reggelig, mi a teendő? Telefonon is be lehet jelenteni? Nem szeretném ha valaki visszaélne vele. üdv segitséget elöre is köszi.
Tudom, nem vagyok pohi.
Gumikra nézve az ENSZ EGB 30-as az irányadó. Ha annak megfelelően preparált a slick, nem köthetnek bele. Persze ennek valószínűsége 0, így jobb a gyárilag mintás.
Akkor mi még nem találkoztunk , remélem a hétvégén leszedhetem csak kényszerből van fent, mert beleszaladram a Z4essel egy bazi nagy szögbe vagy csavarba. de már meg van rendelve az uj :)üdv
Én még vágott slick-el nem találkoztam utcán . Felesleges azt venni. Vegyél pályázóktól Pirelli Supercorsa-t, ugyanolyan jó, árban sem több szerintem és legális. A vágott slickért feljelentenek.....
Pohi mester, tudom pofátlanság pont tőled ezt megkérdezni, de találtam egy megbizhatónak mondott "kütyüt" a sebességmérő rendszerek ellen, a kérdés: a videós sebességmérőtök is radarhullámokat bocsájt ki ugye? Ha nem akarsz ne válaszolj. üdv
A képen látható rendszám megoldást és lámpákat Te mennyi büntire jutalmaznád? Azaz nem Te hanem mondjuk kolléga
Annyi hogy a rendszámot nem tudom máshogy felfogatni, mert beleér a kerékbe, pályaidomon meg nincs felfogatási pont. Hátsó lámpa integrált indexes. Első csak a tompítottat tudja.